Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Leszbikus lányok :-P (beszélgetés)
Webkamerát majd tegyetek fel! :)))
adatlapomra menj,interaktivitás és ott lesz egy klubb:))
arra menj és engedélyt kell kérned mert titkos!
jelentkeznék é de hova kell?????:))))
Ne hadjatok ki:)
igen de az hamar ki fog derülni.vagy abból ahogy hsz a dolgokhoz vagy abból hogy nem ir csak olvas kíváncsiságból!az olyanok kizárásra kerülnek!
ez a klubb nekünk van akik komolyan szeretnénk a rémáról beszélni ítélkezések és beszólások nélkül.
Jó ötletnek tartom, bár kamus emberek, biztos itt is lennének, mint mindenhol.
Sziasztok. Szép jó reggelt kívánok mindenkinek.
Nem is jelentkeztél tagnak! Gyere lépj be!
:(((
sajnálomakkor ebböl ugynézki nem lesz semmi?Pedig itt sokaknak felkeltette az érdeklődését.
Szia! Sok volt a kamus regisztráció és rendszerint férfiak kunyizták a képeit női regisztrációval! :(
sehogy:(((
a klubb üres:((
tagok vannak de hsz-ok nincsenek:(((
4 éve még én is gusztustalannak tartottam!de már nem:DDD
Sziasztok! Örülök, hogy végre írtok... :-D
pasik nem jöhetnek!
és ki tudja hátha...:)))
szerintem is tuti de engem sem zavar a nyilvánosság simán felválalom magam:)
De jo ötlet és ott csak olyanok lenének akik szeretik a lányokat:)))
És ki tudja sok magányos sziv hátha.....
Én benne vagyok, de engem a "nyilvánosság" sem zavar..
azon gondolkoztam,hogy szerintem lennénk itt többen csak sokan vannak akik ebben a témában nem szívesen irnának egy nyilvános fórumba.ezért csinálok egy zárt klubbot ahol nyugodtan beszélgethetünk a témáról és az köztünk,tagok közt maradna...vélemény?
de nem is vagy öreg!!:)
kár,hogy törölted magad!
Sziasztok.
Hát igen sajnos nem vagyok már fiatal annyira, érthető hogy válaszra sem méltat senki. Ez van megértettem.
Szép napot nektek.
sziasztok!
szép napot mindenkinek!:)
Lassan itt is lehet társakat keresni annyi itt az elkeseredett és kiéhezett leányzo:)))
Én is ebben reménykedek:)
Fiatal vagy még tutira találsz!! főleg ha nyitott szemmel jársz!!