Leszbikus lányok :-P (beszélgetés)
Való igaz, a családi faktort nem is számítottam… A szülőket sajnos ebben a kérdésben nemigen lehet puhítani, vagy elfogadják vagy nem. Őszintén sajnálom, ez a része különösen nehéz lehet… Nem is tudom, hogy lehet ezen túljutni. Még a barátok, a társaság a könnyebb része, és talán az idegeneket is ki lehet zárni. Bár az is elképesztő lehet, nem gondoltam volna, hogy így simán beszólnak. Ebből látszik, hogy a paraszt a földeken dolgozik és még ha leginkább mezőgazdaságilag is, de milliószor kultúráltabb, mint azok a bunkók…
Kicsit hülye hasonlat lesz, de mégis úgy érzem, a viselkedés egyéni és országos (törvényi) szinteken hasonlóképp működik itt is, mint a környezetvédelem esetében. Hiába hoznak törvényeket, hiába tanítják a helyes magatartást, a gondolatokat nem lehet mindenki fejébe úgy beültetni, hogy azt a sajátjaként élje meg. Tudomást vesz róla, de nem ér semmit, ha nem aszerint él. A melegekről, leszbikusokról is lehet tudomást venni, de attól az egyén még nem fogadja el, nem lesz megértő, hogy tud róluk. Én ezért is nem támogatom a felvonulásokat és parádékat, mert aki egyetért és támogat, az e nélkül is megteszi, aki viszont még nem vagy esetleg ellenszenvet érez, ott csak ront a globális helyzeten. Szerintem ezt a kérdést nem lehet egy csapásra, a többségen változtatva elintézni, csak lassan, emberről emberre, ismerősről ismerősre szállhat a megbékélés és elfogadás. Az emberek agyából viszonylag könnyű kiütni valamit, de beültetni sokkal nehezebb.
Sok-sok erőt és kitartást kívánok a nehéz helyzetekre, optimizmust és igaz boldogságot a szerelemben!:)
halihó!!:)
Én is úgy gondolom, hogy nem veszik komolyan a leszbikus kapcsolatokat, de ez talán pont azért van, mert kevés olyan nő van, aki igazán fölmeri vállalni, és a környezete és úgy könyveli el. Hiába van 21.század, modern állam, egyenjogúság még most sincs, burkoltan vagy nyíltan, de még mindig az a felfogás hogy a nő szüljön, főzzön, és ezt nyilván 1 férfi mellett. Az én baráti körömből kiindulva, sok nő nem a környezete miatt fél színt vallani, hanem a szűk családja miatt. Nálam is ez a helyzet sajnos.1-2 kalandomról tudtak anno, de elképzelhetetlen még most is, hogy odaálljak és közöljem velük. Onnantól kezdve nem léteznék számukra. És ez nagyon sokaknál van hasonlóképp.
Meg hát a legtöbb nő, amúgy is érzékenyebb, nem mindegyik tudja poénosan lereagálni ha lebuzizzák az utcán,én sem! Másrészt valahogy az a rengeteg cuki divatleszbi kislány sem tesz jót az önérzetnek.:/
Az mindenesetre pozitívum, hogy egyre több ország áll ki saját meleg állampolgáraiért(lásd Kalifornia, Bécs-ahol egész meleg központ van), talán idővel a mi kis országunk is észhez tér, de azt hiszem, azt a kort mi már nem érjük meg!:/
:)
Sziasztok!
Ha megengedtek egy véleményt, Letti felvetéseire és úgy általában is, szerintem valóban az lehet a helyzet, hogy a meleg pasik bátrabbakká váltak és sokkal inkább fel merik vállalni másságukat.
Én ezen nem csodálkozom, hiszen elképesztő ütemben kezdett úgymond trendivé válni egyrészt maga a nőies pasi, másrészt pedig a másság nyílt vállalása is. Általában a sztárvilág és a média húzza magával az embereket és hát onnan egyre inkább a meleg férfiak őszinte kapcsolatai áramlanak a nagyközönségre. Ennek egyrészt „ébresztő” hatása is lehet, de mindenképpen segít magabiztosabbá válni az érintetteknek.
A lányokkal kicsit más a helyzet, én még nem érzem, hogy ugyanannyira „nemes gesztusként” értékelné a fent említett kultúra a leszbikus kapcsolatokat. Inkább még csínytevésként mint őszinte, mély kapcsolatként kommunikálják és addig valószínűleg az emberek is így fogják értékelni. A nagy többség, a társadalom az őt vezető mintára és a médiára hallgat, mintát követ és ez a minta egyelőre a pasiknak látszik kedvezni.
Mindazonáltal örülök, hogy létrehozatok egy ilyen topicot és klubot is, mert nekem személy szerint nagyon közel álltok a szívemhez és jó, hogy ilyenformán is erősíteni tudjátok egymást. Nem vagyok híve a magamutogatásnak és a villogásnak, de az egészséges önbizalmat és a kapcsolatotok, a partnereitek felvállalását maximálisan támogatom.
Én pasiként (talán magától értetődő, talán nem) egyértelműen tiszta szívvel szeretem a leszbikus lányokat, már csak azért is, mert hosszú éveken át egy csodálatosan őszinte szerelem tanúja lehettem. Azóta állítom, hogy ilyen mély szerelem csak két lány között létezhet. Egyikük a legjobb barátom volt, tökéletesen megértettük egymást. Valószínűleg a női énem lehet az oka. Állítólag minden pasiban van valamennyi nőiesség, hát, ami bennem van, az alapján nőként is csak nőt tudnék szeretni:)
Köszönöm, hogy meghallgattatok, remélem nem vette senki tolakodásnak, hogy ide toltam a képem:)
További szép napokat és igaz szerelmet kívánok mindenkinek!
Tényleg nem találod, vagy csak átvitted az értelmet?
Klub: Tabu nélkül lányoknak!:)
:)) Ez jó!!! Nekem is az a véleményem hogy ez magánügy,csak az ember ugye ha kapcsolatokat akar, akkor nyilván előbb-utóbb rákérdeznek hogy mi van vele. Én még sosem hazudtam azt hogy hetero vagyok, csak nem adtam egyértelmű választ!:)Nem tagadnám le ha mondjuk nyiltan rákérdeznének, de ha ez miatt mégis elítélnének, az csak amiatt lenne rossz, hogy kikerülnék abból a társaságból, amit már megszoktam, és kicsit tartanék a továbbiaktól. :/ No mindegy!:)
Szerintetek amúgy kit ér nagyobb támadás átlagosan, a nőket vagy a férfiakat, vagy mindkettőt? Mert én amiket látok & hallok úgy gondolom, hogy valahogy a férfi homoszexualitás kezd feltörni, egyre több ismerős pasit látok aki férfi mellett talál magára, a meleg szórakozó helyen 70-80%-al több pasi van mint nő. Ez azért van vajon,mert a nők nem merik fölvállalni?? Szerintem csak ez lehet,mert amúgy meg társkereső oldalakon, fórumokon láthatjuk, hogy ők is jelentős számban vannak(szerencsére:)) A minap egy ismerősöm meg is jegyezte, hogy "teljesen fölborult a világ, még megérjük hogy a heterókat verik majd a melegek az utcán". :/
Én mindenesetre örülök, hogy egyre többen "ismerik meg magukat".:D
szia!bárki csatlakozhat!:)
sőt csajok előtt a klub ajtaja is nyitva áll:))
légy természetes, az embert fogják szeretni benned, nem a leszbit. Szerintem nem kell sem hivalkodni vele, sem letagadni. Akiben van annyi bátorság, hogy négyszemközt rákérdez, és jó kapcsolatban vagy vele, annak eldöntheted, hogy elmondod-e, illetve mennyire avatod be. Ha kisebb csoportban vetődik fel a téma, lám, minek is van az embernek humorérzéke, én mindig vissza szoktam kérdezni: Mért, te kizárod a társadalom 50% -át, csakazért mert nő?? De miért csökkentenéd az esélyeidet? :-D Ezen majd vagy elpirulnak, vagy lazának és jófejnek fognak tartani.
Nem kell vallani, és kitárulkozni, ha nem érzed a késztetést. Szerintem nem kell, és nem is lehet ezt minden enmberrel megosztani. A szexuális hovatartozás mindenkinek a magánügye. Sok gonosz ember van, ne add meg a támadási felületet. Mindenkire ami tartozik...
Igen,ez igaz! Csak ciki mikor állandóan kérdezgetik,hogy van-e pasim,milyet szeretnék stb, egyszer kifogyok majd az ötletekből,és nem tudok már mit mondani, meg bennem van a vágy is hogy a képükbe vágjam, de az nem jönne ki túl jól!:S
Remélem nem leszek skizofrén a végén!:P:))
Szia! Személy szerint én nem vállaltam fel. Elváltam, van egy nagylányom, együtt élek a pasimmal. Egy éve volt egy kis kalandom egy nővel, aztán ő komoly kapcsolatot akart velem, én meg nem. A lányomra való tekintettel.
Különben véleményem szerint "színt vallani" csak azok előtt kell(ajánlatos) akik neked számítanak és akiknek te számítasz, a többiek le vannak szrva. =)
:( Hm..hát akkor dobok föl én valami téma szerűt!:)
Nem tudom hogy ki mit dolgozik, vagy tanul, de ti hogy tudjátok fölvállalni (ha fölvállaljátok) a másságotokat,és ha igen, akkor igazán komoly kiközösítés van utána?! Vagy inkább hallgat mindenki? Lehet hogy már volt erről szó,akkor bocsánat ha újra fölhoztam!
Én még nem vagyok komoly "karrierista nő",de tartok tőle már most, hogy mi lesz ha e miatt nem tudok majd megélni a munkámból.Már most egyetemistaként is elég rossz megjegyzést hallok, pedig még csak nem is tudja szinte senki, mégis, ilyen közegben hogyan szánjam rá magam hogy egyszer színt valljak?! Vagy csak túlreagálom a dolgot??:))
Sziasztok. Én is új vagyok a hoxán is meg ezen a fórumon is. Úgy látszik itt perpill pangás van...
Am nem tudok semmi jó pletyit, legalábbis nem olyat ami érdekelne. :)
Sziasztok!!!:)
Új vagyok még a fórumon,remélem nem bánjátok hogy csatlakozom.:)
Szeretnék jópofa lányokkal beszélgetni, klassz témákról!:))
Mi az aktuális "pletyi"?:))