Lelkitársak (beszélgetés)
szia semmi különös ma szaladgáltam mint pók a falom és újra dolgozom tudod családi vállalkozás ajándék bolt eladó vagyok
hú jönnek a kerti munkák 1000rel
ma itt nagyon hűvös szeles idő van
Sziasztok!
Szia!
Én meg annak, hogy te is jobban vagy!:))
szia!
te hogy vagy?
Mizu'?
elosszuk: te beköszönsz reggel.. én este!
ma mireészbekaptam este.. már vacsoraidő volt..
Negyed 7-re érek haza..
szia!
örvendek annak, hogy most már jobban érzed magad és pozitivabb az életszemléleted!
csak így tovább, bízakodóan!
:)))
Jó éjszakát mindenkinek!
Tudom én! Csak olyan jó végre azt olvasni, hogy mennyi munkád van! Nagyon örülök neki!
Tudod, most érzem igazán, hogy felnőttem, igaz, van 3 gyerekem, de eddig csak ...Voltam. Vegetáltam....
Most élek! Érzem a gondolkodásom változásának eredményét. Sokkal szebb életet érdemlek! És nagyon sokan félreismertek.Amiért persze én is felelős voltam.De be kell látnom, hogy én is jó ember vagyok, érdemes az életre, szeretetre. Eddig csak sajnáltattam magam, és szégyelltem, hogy egyáltalán élek....
Jól vagyok! Megbékélek szépen lassan magammal, az élettel, és igyekszem a lehető legjobbat kihozni mindenből.
szia! nem panaszkodtam..csk mondtam mint tényt... :)))
jó, hogy te is jobban vagy!
Sziasztok!
Végre megjött a tavasz, meghozta az életem.....
Erikám! Örülök, hogy végre a munkáról panaszkodsz, és nem a munkáért:))))
Nagyon vigyázz azért magadra!
sziasztoK!
dolgozom feszt... nemtudok beszélgetni..de minden jót kívánok.. nektek..
napi 10-11 órát dolgozom..hazajövök... még enni se ettem rendesen.. itt a gépen is dolgom volt.. még azt se csináltam meg..
nem sajna nem
nagyon azt szerete volnamenyek visza dolgozni
sziasztok
olyan ideges vagyok holnap megyek a bizottság elé a rokkant nyugdíjas felülvizsgálat
nézzétek meg a legesleg kissebb alföldi unokát ebben a pillanatban még ő a leg fiatalabb
és szavazzatok egyet rá...a link a naplomban
sziasztok jó reggelt
kicsit nyomi hangulatom van itt esik az eső és rettentően fúj a szél
és olyan nem tudom érzésem is van