Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Lelkitársak (beszélgetés)
Sziasztok,jó estét mindenkinek!
Nem rossz ,de az ára is jó húzós lehet.:D))
5-6 csirke mell
2 csomag szeletelt sajt
2 csomag békön szalonna
csirke mellet ízlés szerint kevés sóval izésíted
2 békön szalonnát egymás mellé a szélei egymásra teszed a szalonára ráteszed a csirkemellet és a sajtot és felgöngyölgeted Hús tűvel megszúród .
sütőben sütjük meleg mártással tálaljuk .
nagyon finom és laktató
sziasztok jó reggelt mindenkinek ma kicsit itt enyhébb az idő.
isteni finom és tök egyszerű megcsinálni
mind elfogyott
sziasztok!
szép vasárnap délutánt kívánok!
Ha bejön kérjük a receptet.
sziasztok ma nagyon finom húsit készítek el ,szomszédomnál láttam s nagyon finom letehet úgy döntöttem én is meg próbálom
jó reggelt
hosszú hétvége én ablakot s függönyt mosnék de a mocsok idő nem engedi nagyon hideg van
Örülök neki,hogy ilyen hamar belejöttél a varrásba,meg annak is,hogy találtáltál munkát.
szia! sziasztok!
a munka az: varrás... folyamatos.. már úgy belejöttem, ha 5 percig ninbcs munkám.. már nem tom hova legyek..
szombaton is dolgozunk, de csak 8 órát..
majd pihenek, délután és vasárnap!
nektek is jó hétvéget!
Szia! Biztosan nem sok idöd van mostanában,nem sokat vagy gépnél.Meg gondolom jó fáradt is vagy.Ez a rossz idö is részese a fáradékonyságunknak.Jön a hétvége hátha sikerül kipihenni magad.Szép napot és jó hétvégét.Milyen a munka??
igen igen ez a mi sorsunk
de egészséged jól van ?
köszi jól,csak nagyon fáradt vagyok estére..
sziasztok szép estét!
nálunk is hülye idő van.. fú a szél, hó is van..
itt esik a laty maty nem mondom hogy hó mert már olvadd is ezt nagyon utálom inkább hó vagy tisztán eső de ez katasztrófa és reggel óta esik
Sziasztok! Hát bizony várat még magára a tavasz! De a remény hal meg utoljára:))
Tavaszváró
hátha meghallja s jön a tavasz jo lenne
tt a tavasz, csuda jó,
olvad már a hógolyó.
Ébredezik a határ,
a földeken munka vár.
Nem fázik már a szarka,
zöldülni kezd a barka.
Erőre kap a medve,
egyre jobb az ő kedve.
Messze űztük a telet,
itt a szép, új kikelet.