Lehet valakije rajtam kívül? (beszélgetés)
Szerintem ahhoz, hogy az ember elkötelezve érezze magát valaki iránt, úgy igazán szívből-lélekből, ahhoz egy hónap nem elég.
Viszont ha akarom, hogy ez az érzés kialakuljon bennem, akkor arra fogok törekedni. Egyszóval keresem a másik társaságát, vele vagyok, örülök neki, megismerem minél jobban.
Összességében szerintem nem biztos, hogy van valakije rajtad kívül, de az biztos, hogy nála a "járás" nem ugyan az, mint nálad. Szerintem tart ő még vasat a tűzbe. Csak az a kérdés, hogy azért,mert még nem szeretett meg annyira, hogy a többi jelölt kiessen az érdeklődése homlokteréből, vagy azért mert még keresgél és te egyfajta biztonsági tartalék vagy.
Figyi, nem tudjuk, hogy van-e valakije. Akár lehet, több is. Ha te ezek után a jelek, és intő figyelmeztetés után még akarsz valamit tőle, akkor buta vagy.
Mi a fenének éled bele magad, hogy komoly lesz egy kapcsolat, ha te is érzed, hogy gázos a pasi? Ez mondjuk nem annyira értem. még akkor is, ha mást mond. Ennyire nem lehetsz tapasztalatlan. Ha meg igen, akkor még egy picit babázz inkább szerintem.
Nekem már van némi élettapasztalatom, és elárulhatom, hogy te sejted a jó irányt.
Ha szexelni akarsz, és élvezni az életet, akkor te sem így állsz hozzá, nem indítottál volna róla fórumot.
De igenis tudnia kell a pasinak is az első randi után, hogy kattant e benne valami, vagy nem. Ez egy nőcsábász, te meg nyilván nem őt keresed.
Én a helyedben visszaregisztrálnék, őt meg hanyagolnám. Ha kell vele a szex, akkor tölsd ki vele a kedved, de ne vigyél bele érzelmeket.
Azért nézd meg ezt a havergyereket is... Isten útjai kifürkészhetetlenek... :)))
Nehogy lelkiismeretfurdid legyen már, mert lefeküdtél vele. Nekünk nőknek is jár a szex, nemcsak a pasiknak. És aki hónapokig tartja magát az vagy frigid, és nem is kívánja a pasit vagy nagyon vallásos, és esküvőig nincs szex.
Én nem értem ezen mi a dilemma! Mármint a többiekre értem!
Az a kapcsolat kezdődik igazán jól, ahol a 2 ember között az első pillanattól kezdve megvan a szikra. Akkor pedig aztán legszivesebben el sem szakadnának egymástól.
Vagyis az, hogy nem jelentkezett le a társkeresőről, hogy még nem tudja, hogy neki a fórumindító e az igazi na ez mind igen is baj! Nagy baj! Az ember elsőre vagy tudja, vagy nem, hogy rákattant e a másikra, vagy sem. Ha nem kattant rá, és még esélyt sem ad neki arra, hogy jobban megismerje, akkor ette a fene az egészet. Lehet itt ábrándozni, meg időt adni, meg taktikázni. De nem lesz semmi értleme!
Nézd, ha jó a pasi, nagyon, akkor nem agyalnék. Szépen visszaregelnék a társkeresőre, nem élném bele magam, de amikor velem akar lenni, akkor azt kiélvezném. Nem támadnám agyalós kérdésekkel, csak élvezném a vele eltöltött időt, de ismerkednék, randizgatnék mással is.
Ha annyira nem jó pasi, akkor nem pazarolnám rá a drága időmet, szépen lekoptatnám.
Meg nekem ez a 'haver'gyerek is fura a képben. 1 hónapos társkeresős kapcsolat után honnan vagy ilyen jóban,a haverjával, h a kapcsolatotokról vele beszélgess? Én 8 év után nem beszélek a párom barátaival a kapcsolatunkról...
Amúgy mi is társkeresőn jöttünk össze :))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megtartani egy férjet, ha tudod hogy van valakije?
- Hogyan lehetne az önhibájukon kívül szegénnyé váló embereknek ajándékot adni?
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Van más lehetőség a 72 órás tablettán kívül........?
- Van valakije rajtam kívül?
- Meg lehet oldani, hogy a Paypal számlámhoz ne férjen hozzá senki rajtam kívül?