Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út? (tudásbázis)
Örülök, hogy Ti se értitek, mert a nődokim sem érti! Az tuti, hogy nem veszem be a bogyókat, pláne életem végéig???? Na neeeee.
Végig kérdezte, hogy fáradékony vagyok-e (naná, ilyenkor ki ne lenne az), hideg a kezem-lában (ilyen időben???persze), hullik a hajam (a fekete festék sem tesz jót neki), gyengék a körmeim (több vitamin kéne) és ebből következtethetett... De ha a vérkép jó, az a biztos, nem?
TSH 2,352
T3 4,11
T4 10,75
Mindegyik érték a megfelelő állományban van. És azt mondják, alulműködés esetén a TSH az egekben lenne...
mennyi lett a TSH-d a T4 és a T3-ad?
valami biztos volt
Sziasztok csajok!
Megjöttem a dokitól! Hát, kicsit beparáztatott, azt mondta pajzsmirigy alulműködésem van és írt valami bogyót, amit életem végéig szedni kéne. Viszont a leleteimet nézve rendben van a pajzsmirigy működésem, úgyhogy nem tudom miért mondta az alulműködést. A nődokimmal is beszéltem, ő se érti, de mivel ismerik egymást, megkérdezi majd. Meg elküldött terheléses inzulinra, amit a jövő héten majd megejtek...
szia
majd írd meg mi volt az endós dokinál
Paleo táplálkozás, ki van jelölve pirossal, azon belül van olyan, hogy paleo és táplálkozás és ott van, hogy veszélyes a tej című...
Én tegnap voltam endokrinológusnál az első kérdése az volt, hogy iszom-e tejet és eszem-e bármilyen tejterméket? Na én akkor tudtam, hogy jó helyen járok, mert ugye én már 1 éve tudom, hogy nem jó és el is hagytam. Néha még szoktam sajtot enni, de csak nagyon-nagyon ritkán... Paleoban amúgy a kemény sajtot engedik, de azt is csak ritkán...
www.tenyek-tevhitek.hu oldalon választ kapsz rá, itt nem lehet 1-2 mondatban leírnom...én már tapasztalatból mondom, kb. 1 éve elhagytam és azóta sokkal szebb a bőröm, alig van pattanásom, előtte meg gyógyszerekkel próbálták kezelni...arról nem beszélve, hogy sokan azért (is) isszák főleg, hogy reggel tudjanak menni wc-re... na most, ha csak logikusan gondolkozunk ugye ez nem normális, ha valamit megiszok aztán rögtön ki is jön belőlem...
régen én is ezért ittam amúgy, mert volt hogy 2-3 napig nem tudtam menni...
Dehogyis! Főleg zöldségek (kivéve a hüvelyeseket), gyümik, húsok, magok.... már megjelent a szakácskönyv is az is nagyon szupi...
Én ma pl. ettem húslevest rengeteg zöldséggel benne, tészta nélkül, meg párolt karfiolt-kelbimbót, sült hallal...
ÉN is csatlakozom a "SOHA TÖBBET FOGIGÁTLÓ" táborhoz... 13 évig szedtem és totál káosz a hormonrendszerem... Ha lesz lányom, tuti Ő sem fog egy darabot sem beszedni...
Tényleg nyugi, minden rendben lesz, csak türelem!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Lett már valaki terhes természetgyógyász segítségével?
- Terhesség alatt természetes gyógymóddal lehet-e húgyúti fertőzést kikúrálni?