Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Igen. Elsétáltunk a melóhelyére. Dodó megnézte a csoportjukat.
A küldetés végrehajtva! Dodó megközelítette az objektumot (barátnőjéék háza) és átadta a nagymamának a rajzos jókívánságokat.
Nyugi, egy ideig a macska szivesen dugdossa a kölykeit. Idővel majd szépen előhordja őket, amikor már úgy érzi, elég erősek hozzá
Na én nagylelkűen felajánlottam, és olyan témát kaptam, amit még soha nem csináltam, ráadásul a csaj se tudta igazán, hogy mit is kell pontosan csinálni, úgyhogy jó nagy szívás, már hetek óta keresek anyagokat a neten, és olvasok utána, de ma befejezem, ha addig élek is, mert már nem tudok miatta rendesen aludni sem.
Bambi, meg egy Micimackó, de olyan mesekönyv, hogy egyrészt olvasni lehet, mint egy normális mesekönyvet, illetve fel is olvassa a mesét. Kíváncsi leszek. Nem is 60, hanem 70% al volt olcsóbb, így kerül 999Ft-ba. Meg vettem neki két foglalkoztatót az meg összesen 500 ft lesz. Elteszem későbbre, majd valamikor odaadjuk neki ajándékba. Próbéálok már előrelátó lenni, és előre megvenni az ajándékokat.
:DDD Lujzival összefutottunk és mondja Dodó, hogy arról álmodott, hogy megkerültek a kismacsekok.
Valami gond lehet, mert a hasa leapadt és sehol sincsenek a kismacskák. Vagy elvetélt, vagy rossz helyre szült. :( Pedig már megígértek egy kismacsekot. :(
Ilyen csapdába engem is bele szokott rángatni a jó szivem. Mellettünk a kisboltba van egy csaj, most jár érettségizni. Rendszeresen én írom a magyar dolgozatait:-) Legutóbb a Toldi estéje tette szebbé a napomat, előtte meg Petőfi Apostola. De legalább Bence olyankor dorbézol egyet a sütispultnál:-))
Biztos nagyon hálás lesz neked a kezdeményezésért.
Ófi? Dolgozóba?
Ma családi punnyadást rendezünk, most a 'Minden egér szereti a sajtot' hallgatjuk :)
Megnyugodtunk, hogy a leányzó pszichéje rendesen fejlődik:-)
:DDDD Mer' akkó se voltam normális!!!!
Az egyik kolleganőmnek elkészítek egy házi dolgozatot (jól megbántam, hogy elvállaltam), aztán megyek főzni, addig meg kitalálom, hogy mit.
:) Most jól írtad a nevet! :DDDDD
:DDDD Királylányokat, macskát, virágokat rajzol. Talán kimarad az életéből ez a rész!
Aztán küldje is, annak fog igazán örülni Adél!
Tök olcsón leárazva (60%) rendeltem Ábelnek 2 mesekönyvet, ma jön meg, olyan kíváncsi vagyok rájuk!
:-)))))
Valahogy nem is gondoltam mást a kis gyermek Babu Leeről:-))
Akkor ezek szerint most végre sikerült eltalálnom! Húúú de nagy kő esett le.
:DDDD, azért remélem ezt a hajlamodat Dodóka nem örökölte :))))
Maradjon csak a nyuszikáknál, mega kutyusoknál.
De jó! Ennek örülök, ha jön Adél, biztos örülni fog a hírnek.
Biztos!
Amikor általánosban bárányhimlős lettem a barátnőmnek lerajzoltam Baci Fricit, aki megbetegített. Egy zöld szőrmó-szerű alak, kezében véres késsel és gonosz ábrázattal. Nagy sikere volt. :) Már kora gyermekkoromban kreatív voltam.....:)
A remény bennem is él, mert a felhők elvonultak, csak éppen a szél ráza az erkély előtt a hatalmas platánokat.
A rajzolás nálunk is sokáig egy kifejező eszköz volt, ha valaki megbetegedett. Szerintem nagyon jó dolog, biztosan örül majd neki a kis címzett.
:DDD Elcsábultál?
Dodóval vagyunk itthon. Ma nincs ovi. Most rajzol a barátnőjének, mert nagyon beteg. Majd becsempésszük a postaládájukba. Remélem örül majd neki!
Nagyon hideg van itt is! :( Már kisütött a nap, úgyhogy reménykedek!
Ennek örülök Babu!
Mi újság nálatok? Még jó, hogy egyedül vagyok, mert az előbb bányásztam le a netről néhány gyöngyös mintát, azt hiszem neki is esem majd délután valamelyiknek:-))
Sziasztok! Válaszolt a csaj, vagyis a férje, aki nem fizetett Adélnak! Azt írja, ha megkapja a számlaszámot küldi.
Gratulálok! Tudsz te, ha akarsz! :)
Nálnuk is mindíg ez megy. Ha Ricsi nappalos, akkor csomagolni kell az ebédet is. De lehetőleg valami olyat, amit könnyen meg tud a mikróba melegíteni. VAn bőven almám, akad köztük egy kicsit törött is. Lehet, hogy nekem is kellene valamit sütögetnem belőle.
Nekem valamit muszáj lesz kotyvasztanom, Feri holnap megy dolgozni, és a maradék nem lesz elég, hogy holnapra ebédet is pakoljak neki. Majd valamit kitalálok, lehet sütök is valamit, most jó hűvös van, lehet lesz hozzá kedvem.
Na látod? Lassan már nem lesz semmi titkom előttetek:_)
A drágám nappalos, neki csirkepörit és rízst csináltam tegnap, magam miatt meg ki nem megyek a konyhába:-))) Most gyűrtem be egy kakaós csigát, azzal el leszek egy jó darabig.
A mai:
A déli óráktól országszerte erősen megnövekszik a felhőzet, északkeleten és keleten elszórtan záporeső, helyenként zivatar is kialakulhat. Délutántól északnyugat felől időnként beborul az égbolt. A Dunántúlon, majd a középső tájakon is megerősödik az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 °C között várható.
További ajánlott fórumok: