Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Hát vannak....:( és ahogy a képeket elnéztem nem egy szűkölködő család....ez benne a legszomorúbb, hogy másnak ennyit jelent a pénz, semmit...
Ha meg nem akarna fizetni akkor égne rendesen. Max. más néven megint belépne...:(
Sziasztok! VAnnak még pofátlan és gátlástalan emberek! Adélkám, fel a fejjel, szorítunk nektek nagyon!
Voltunk ma zöldkártyát csináltatni, ezzel is apadt az amúgy is elég soványka pénztárcám. De ez van, anélkül nem lehet járni a kocsival.
Ne menj, ha nem szeretnél!
Papa tesója az államokban lakik, hát én is makogtam, mikor a feleségével beszélgettem (ő spanyol). Már jó ideje nem gyakoroltam a nyelvet, de szinte mindent megértek, amit mondanak, csak nekem jutnak nehezem eszembe a szavak.
De hogy? Meg mit? ezen gondolkodom most!
Lehetne egy tudásbázisis kérdést feltenni, hátha adnának jó ötleteket!
Megkaptam! A tarhonyás fórumra is írt, innen volt ismerős! Írjunk neki? Hátha feleszmél?
Ismerem a szitut, jönnének azzal, hoy ááá te is tudsz angolul, és én nem szeretném magam leégetni, nem szeretem ezeket a feszéjezett "bulikat", tök ciki, de ez van.
Én azért elmentem volna, kíváncsi lennék rájuk! Hátha aranyosak! De nem szeretnélek rábeszélni! MENJ EL!!! :DDD Vicc volt!
Aha hoxás majd írom privibe, egyszer nekem már megírta Adél.
Mármint behajtani a csajon? Ki kéne nyomozni az elérhetőségét! De egyenlőre azt sem tudom, hogy hoxás-e?
Képzeljétek a nagypapám még élő családját felkutatta valami családkutató, és találtak élő rokonait Kanadában, ők jönnek ma a mamámhoz. De őszintén megmondom, nem vagyok ezeknek az ilyen találkozásoknak valahogy a híve. De felhívott a mama, hogy vigyük el a manót...áááááá nem akarok menni. :(
Úgyhogy ma inkább elmegyek tornázni, jó rég voltam úgyis!
Nem tudunk esetleg valamit kitalálni?
És még nem is köszöntem! Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot!
Adél neked/nektek szorítunk!
Nagyon szépek voltak a virágok! Az idővel is szerencsénk volt. Árnyékban kellett a pulcsi. Jó sokan voltak.
Előre elküldted neki? :( Ha innen a Hoxáról vásárolt utána lehet járni. Mindenesetre van bőr a képén az biztos!
Oké! Beszerzem az erősítést!!!
Olyan jó ,hogy vagytok mert egyedül nem bírnám végig csinálni.A csajnak is aki innen vásárolt tőlem 500ért ruhát és nenm fizetett küldtem üzenetet nagyon kellene a pénz még arra sem méltat ,hogy válaszoljon.pedig megírtam neki milyen sz...ban vagyok.
Mindenképpen!
Azért szorítok neked nagyon!
Csakis olyat.Hátha kifizetik és akkor tudok menni boltba.:D)
Olyanokat küldönk, ami garantáltan hatásos, bízz bennünk.
Oké az jó lesz.remélem hatásos is.:D)
Hááát én is remélem! Ami jár, az jár...persze ha ilyen egyszerű lenne...
Nézd, ha nem történik valami, akkor beszélek Babuval, aztán körülnézünk macska ügybe, küldöm én is őket :)
Persze de Ádám úgy ment vissza amint megkapom a családit küldjek neki vissza belőle mert bérletet kellene vennie.Egy ezrese maradt.Peti most van a munkanélküliben.Meg remélem be megy a volt munkahelyére hátha hoz pénzt.
Szegénykém! Annyit gondoltam rád tegnap!
De gondolom azért megértették....
Szurkolok a 'kis'fiadnak!
Jól köszi itthon voltunk.A fiúktól nem kaptam csak puszit mert a pénzüket kölcsön kértem kajára.A hangulatom hm...
Szia Adél, hogy telt a tegnapod?
Sziasztok mindenkink kellemes hetet kívánok!
További ajánlott fórumok: