Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
"Hivatalból" megy! ;) Aláiratni.
Nekem volt, hogy egy barátnőm bejött és tök lezsibbadt a lábam, na akkor ő is megijedt. Segített feltápászkodni és elváltak útjaink. Azóta ő is szült, kétszer is! A nagyobbik lányaink pár nap különbséggel születtek. :)
Hát nem tudom! :S Olyan aranyos volt, kérte, hogy menjünk. :S
Sejtem, hogy ilyenkor nem kellene menni, ezért akartam a kórházban meglátogatni. Mint már írtam, onnan nem olyan ciki gyorsan lelépni :)
Majd egy-kát hónap múlva elmegyünk hozzá, a lakására is :)
Hát most az lesz, mert csak úgy tudunk "találkozni", ha kijön a parkba :S
Jól megvagyunk! :D Tök sok mindenben egyet értünk. Pénteken megyünk bulizni, szombaton túrázni. Pároméknál munkahelyi buli lesz szombaton. Hívtak engem is, csak fura egy olyan társasággal együtt lenni, akik java részt a munkáról beszélnek, és én szinte semmit se értek belőle :S
Meg egyébként is! Jót tesz egy kis külön program! :)
Most van egy másik lány is, akivel szintén találkoztam, és talizni fogok a jövő héten is. Kiderült, hogy egymással szemben lakunk :D
:DDDD Nehogymár nem nézel ki jól!
Ismerős az érzés! Tegnap Egerszeg felé jövet beugrottunk a Decatlonba. Amiket próbáltam katasztrófa! Hiába nagy méret, de olyan teshezsimuló a szabásuk. És akkor ne menjen el egy ducibb embernek a kedve a sporttól! :DDD
Le kell fogyni! Nincs mese! Most is néztem, hogy milyen csini rucikban vannak az anyukák. :( Azért igazságtalan, hogy csak 36-38-as méretben lehet jó ruhákat kapni. Van, aki pl. beteg nem tud lefogyni, az járjon zsákban?
Bocs Myrthil, de most én is Babu mellé állok, tapasztalatból szólunk :)
Ugyan ez volt nálunk is, olyan jókat akartak velem beszélgetni, én meg úgy elküldtem volna őket.
Az más. :) Azért kérdezd meg, hogy mikor jó neki! ;)
Mi van a hoxás barátnőddel?
Sziasztok lányok!
Jól döntöttem, hogy jógázni mentem, olyan jól esett. Addig anyuék 'pesztrálták' Ábelt, Feri meg CSENDBEN, NYUGALOMBAN itthon "dolgozott", vagy legalábbis azt mondta :)))
Muszáj ez a mozgás, mert megint elkeseredtem, hogy hogy nézek ki, mert a héten elugrottunk a c&a-ba..., ilyenkor mindig jó pár napig mmagambazuhanok, és elő se merem venni a régi képeimet. Úgyhogy párszor eljárok futni is, hogy égjen a zsír!!!
Mindenkép be kell hozzá mennem, mert valamit alá kell írnia.
Őt már régóta ismerem, mondhatni baráti viszonyban vagyunk, de azért meglepett, hogy meghívott minket a párommal magukhoz. Csak úgy gondoltam, hogy a kórházból még sem olyan ciki negyedóra múlva eljönni, mint tőlük.
Nem tudom, érted-e, amit mondani akarok :S
Be ne menj! Pihenjen! Én is fogadtam az első szülés után a látogatókat, de a hátam közepére kívántam őket! Alig aludtam. Vagy akkor jöttek, mire végre sikeredett volna elaludni, vagy ha szoptattam...szóval szerintem ilyenkor a családtagoknak (közelieknek) illik menni!
Aranyos vagy, de most hagyd őket!
Hoppá! És kisfiú, kislány?
Írtad, hogy vettél neki babaruhákat, már ennyire a 'finisben' volt ezek szerint? :)
Most a diploma az első :S
Képzeld, vasárnap hajnalban megszült a konzulensem :)
Nem tudtunk elmenni, mert szakadt az eső :(
Ráadásul páromat felhívta a legjobb barátja, hogy menjen át hozzá beszélgetni, nekem meg diplomát kellett írnom..... :S
OKÉ!
Bocs Babu! Majd az enyém ég helyetted!
nem haragszom mondom, na :-))
azért aki nem fitzetett, azon tényleg hajtsátok be!
ok. máskor körültekintőbben plíz.
kellemetlen perceket okoztatok.