Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Nem járok arrafelé, mondjuk nagyon magasra nem kéne dobni. :)
Na megyek aludni, meg Feri jön!
Jó pihenést!
A hülyeség az mindig jöhet!!!
Majd anyósodnak bedobhatod, mit szólna?:DDDDDDDDD
:DDDD Aha! Látom ez megy! ;) kacsintottam, de már inkább :'DDD sírva nevetek
Hááát neeem!! Mennyivel jobb lehet! :DDDDDDD
Inkább az, mint a szám! :DDD
Ez most azt jelenti, hogy jó nagyot röhögtem!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Majd elmondhatom, hogy nagy a tököm! :)
Ugye? ;) Na jó, csak a másodikig kússzanak fel, legalább megismeri a kiscsaj a Csigák istenét!!!! :DDD Baromi undorító dögök!!!! Egyszer fogtam meg, fél órát suvickoltam a kezem olyan ragacsos......brrrrrr
Majd siti besegít, a macskakölkedzés dologban is profi!!!! ;)
:DD fúúúújjjj.
Bakker, de jó a memóriád!
Már látom lelki szemeimmel, hogy a nagy erölködéstől a szájuk is habzik! :DDDD Vagyis a rágószervük....vagy mi a szösz.
Megnézném, ahogy a csigák egymással versengve felkúsznak a harmadikra! :DDDDD
Nekem eddig még nem volt bajom velük. :)
A napraforgóval eddig nem volt szerencsém. Ami kikelt, azt mind megették a csigák. Kukoricám és dísztököm még nem volt, kíváncsi vagyok! Bár amekkora a tök magja volt nem tudom milyen nagyra nő! Azt hittem az a pici fajta lesz, de tuti nem. Mindegy.
:)))
Chilit, lehet paradicsomot, bazsalikomot, meg én is ezt a fajta napraforgót, mint te.
:))))) Találtam ilyen fórumot múltkor, ahol azt taglalták, hogy melyik mit jelenthet, de már nem tudom a címét.
Nekem tetszett! Aztán becsörtetett Ófi, úgyhogy a végéről lemaradtam.
Már csak egyedül. Párom most indult aludni.
Mit palántázol?
Ma ültettem dísztököt, díszkukoricát és dísznapraforgót (a pici fajtát), fűszernövényeket (magról).
Kel a spenótom! Kiszúrtam a spanyolcsigákkal, mert virágládába ültettem. Most nem zabálják fel a mocsadékok!!!!!Hehhhheeeee!!!
Húúú én ezeket nagyon nem vágom, Myrthil jeleit egyáltalán nem tuudom, csak tippelek rájuk :))
Neeem, jó? Mizujs a többiekkel? Kettecskén?
Na ez szuper, én még veszek egy kis földet, aztán palántázom :), elígértem párat ennek, annak.
:)))) Tényleg csak a jobb hátsója volt, a sörény igazából nem is számít, mert leheletvékonyka volt! mi az esdeklően nézés jele? Myrad ezt tuti tudná!
Nem néztétek az új műsort? Kalandra fal? Akkorákat nevettünk Dodóval!
És kész a komposztálónk!!!!! Szerintem gyerekre nem kellett ennyit várni! Már csak egy halom szemetet kell elvitetni és azt mondhatom minden elpakolva a kertben.
A hirteklen leszokás komoly következményeket vonhat maga után, úgyhogy fő az elővigyázatosság, és a fokozatosság! :))
Én is csatlakozok a Ágihoz!
Jut eszembe bűnöztem, de csak egy marcipán ló jobb hátsóját és sörényét kaptam meg Dodótól (még a tortáról).
További ajánlott fórumok: