Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Itt vagyok, csak volt egy görcsrohama Ábelnek:(((
Ugye? Akkor tuti kipróbálom!!!!
Ági! Most néztem még egy receptet írsz és megvan a 100! :)
Könyvet nem adsz ki? Egy vevőd már biztos lenne, meg szerintem a többiek is megvennék a fórumról!!!! :)
Majd leszek a producered! :DDDD
Most megnéztem,a knédli krumplis változatához hasonlit!
Én marha,vagy 10 évig szemeztem a recepttel,mire megcsináltam.utána ott káromkodtam,hogy miért nem csináltam meg előbb.Volt hogy a húst ott hagytuk,csak a karalábét ettűk meg.
Biztos, de hasonlíthat hozzá "ízügyileg", nem?
:DDD
Sexmachine....yeeee!!! :)))
Lehet hogy rosszul emlékszem,de azt hiszem a knédli más!
Most mondták be!
Gellénházán (szintén Zala) még mindig nincs áram...no comment...
Szállítom a friss híreket: Becsehelyen egy postát akart valaki kirabolni, de elzavarták! :)
Egy barátnőm is rablót beszélt le a szándékáról (a MÁV-nál dolgozik). Még cikket is írtak róla. Jó bátor volt!
Ezt nem mondod, komoly????
Mi visszük a törpét, imád pancsizni! Biztos élvezné!
Na! Marcali suli tanárnője interneten adott fel (képes) szexpartneres hirdetést...a marhája!!!
Tök jó lehet! Hasonló, mint a knédli?
Én is néztem, kíváncsiságból, de hozzánk nagyon közel van, így nincs értelme elmenni, na meg azon az áron...Úgyhogy maradunk helyben. Itt is tök jó a strand. :)
Azért biztos elmegyünk máshova is egy hétre.
Prágát tavasszal gondoltuk meglátogatni. A gyerekek anyuéknál lennének.
Neked is BaBu!!!!!!!!:DDD Most olvastam épp egyet tőled!!!!!!!!
Olyan jó tippjeid vannak! :)
Én is ki fogom próbálni imádjuk a karalábét nyersen, így még nem próbáltam.
Próbáld ki egyszer köretnek.Felvágod centis kockákra,megpárolod vajon(margarinon)megszórod egy kis vegetával,végül apróra vágott petrezselyemmel.
Hát kinéztük Alsópáhokot is, de brutális áraik vannak, majdnem el tudunk azon az áron menni külföldre repcsivel.
A szilvás gombóc tésztája.Ha azt csinálok,mindig többet csinálok,és akkor szoktam az üres gombócokat lefagyasztani.De legutoljára csináltam diónyi nagyságúakat is,mert finom levesbe.
Apu nyersen eszi! Anyu nagy örömére, mert mire a levesbe tenné eltűnik! :))))
Az biztos! Kell is a kikapcsolódás! Nagyon sok kisgyerekes ismerős megy gyerekestől ilyen szállodákba. Azért már jobban gondolnak a picikre is!
Annak idején Dodóval voltunk Szántódon nyaralni, etetőszéket vittük, meg ilyesmi. Rendesen felcuccoltunk...
Most meg minden van: pelenkázó, kiságy, etetőszék. Meg babaúszás, babaszoba, óvónők. (Egy ismerősöm ilyen szállodában óvónéni.)
Már azt várom mikor lesz megfizethető a karalábé,mert már ennék párolt karalábét,jó kis rántott húsival.
Találtam egy topicot, elég bizarr a téma, de szét röhögtem magam
Üres gombóc? Ő mi? nem hallottam még!
Sokkal jobban :)))
Mert hát az ő idejükbe....
Ezt a nagyapám is imádta úgy tudom ez valami ősrégi svábkaja.
További ajánlott fórumok: