Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
fényképezd le magad és tedd fel a képedet majd én megdicsérem a hajad!foglalkozol még a hirdetésekkel?vagy végleg abbahagytad a köcsögökkel?má bocs.
Sziasztok,jó reggelt mindenkinek!
Igen, köszönöm!
voltam fodrásznál, csak a páromon kívül senki nem vette észre :S :D :D
Reggel konzulenssel találkozom, még át kell beszélni a holnapi védést :)
én má megittam de most főzöm a másikat,kérsz?kettőt szoktam reggel inni egymás után.de lemondok a másodikrol és neked adom!
jó reggelt neked is,meg mindenkinek!de korán keltél,készülsz valahova?jó hétvégéd volt?
Máris küldöm! Friss és jó erős!!! :)
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Akinek van fölös kávéja szívesen fogadom.
Sziasztok! Jó reggelt! :)
Sziasztok!
Csak jó éjszakát kívánok, és megyek aludni is :)
Most megyek, jó éjszakát mindenkinek!
Mostanában inkább a szüleim jönnek.
Hááát gondolom lesz még rá lehetőség.....
Látod, ha most mi vinnénk a gyerekeket...
Most szedek le képeket (394-et) Majd teszek fel, majd szólok, és ha megnéztétek leveszem.
Jóóóó én simán benne vagyok!
Majd megbeszélünk egy találkát....furcsa lesz :)
Húúú én tök beleéltem magam.
Húúú nagyon megijedtam, olyan szép volt a folyosón, és jól visszavágtom, és olyan nyeszlett lett :( nagyon kis csúnyácska, de majd gondozgatom, és visszaerősödik.
Kicsit elugrok, kell anyunak segíteni :)
Igen, ott megyünk el mellettetek! Általában Siófokon állunk meg. A csajok nem bírnák egyhuzamban.
Max. odafele menet lehet szó róla, mert ha indulunk anyuéktól, akkor Ófi elalszik egyből a kocsiban.
Majd megerősödik!
Most raktam ki az ablakba őket. Kezdenek jönni az új levelek, úgyhogy az extra hosszúakat már tördelem is le.
Jaj de jó, Myrthil örök hálám, nagyon köszönöm!
Azt mondja, nem kell megijedni, a csonk szép lassan beszárad, és akkor újra megerősödik :)
Ahogy elkezd a vége beszáradni, úgy fog megerősödni :)
Ez teljesen normális dolog :)
2-3 centi, elég kicsi. Van remény? Túléli szerinted?
Mekkora csonk maradt a vágás után? :)
Így látatlanban a diagnózis: Vastag volt a szára és ahogy levágtad, ott levegőzik a szár, és képtelen rendesen vizet felvinni a levelekhez :)
a zöld rész felett mekkora szárdarab maradt?
tavaly vettem, nem volt vastag,olyan 1 centi átmérójű
Mennyire volt vastag a szárra?
További ajánlott fórumok: