Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Nyugi, nálunk ugyanez megy a suliban. Reggel ha feltűnik a barát a látóhatáron, meg kell várni, nem mehetünk tovább nélkülük. Mintha nem együtt töltenének utána nyolc órát:-)
Végre volt időm rendbetenni a kezemet,nem kell úgy mennem a fogadóórára, mint egy lepukkant mosónő:-))
Sziasztok! Jó étvágyat az ebédhez! :)
Látnád, már az oviból jövet várják egymást a kapunál! :DDDD (na nem mintha egész nap nem játszanának a dolgozóban...)
Megnéztem a barátnőket, nagyon édesek!
De aranyosak!:) Nagyon szeretik egymást. Akkor az klassz lehetett! Ófikának meg mondd meg, hogy az egy hős macska!:D Hősöket nem bántani:D
Fentvan! :)
Már alig vártunk, hogy jó idő legyen! Most meg szinte nyár van! Azért ez sem normális ilyenkor!
A sátrat is kivittük az alagúttal, nagyon élvezték! Főleg a macska! :))) Ott gubbasztott, amíg észre nem vették. Mondjuk egyszer Ófi kicibálta. :))))
:) Az jó lehetett:) Várom a képet! Akkor kiélvezitek a jó időt
Tegnap Dodó egy barátnőjével kiment a gyümölcsösükbe, neki is szép színe lett! :) Mindjárt rakok fel képet róla!
Nemsokára vasalok (most képeslapozok), aztán gazdaboltba megyünk, sétálunk, ebéd, alszik, aztán kimegyünk a kertbe.
Köszi, jól esik sokadjára is:) Igen, tegnap is egyik barátom kivitt a kertjükbe, órákat feküdtem a napon(lett is színem). Ma szerintem Anyával megyünk kicsit le a ház mögötti parkba. Ti mit csináltok ma?
:( Kitartás Viki! Tudom írtam már! Sokat gondolok rád! Azért ki tudsz menni a levegőre ebben a szép időben?
Jól! Kis izomláz az még van, tegnap még dolgozgattam, de csak söpörtem, pakolgattam, ilyesmi.
Majd megyünk sétálni, ha melegebb lesz, benézek a gazdaboltba is, hátha találok valamit. :)
Igen, az vagyok! Vigyázz magadra!
Okos kisfiú, büszke lehetsz rá!:)
Nem túl jól, de szerintem műtétig már nem is változik.
nekem evelin 6 éves de már szerelmes az oviba!mi lesz még később?!most megy suliba majd.már előre félek!
Szia Viki! Hogy érzed ma magad?
Bence második osztályos, és kitűnő tanuló, az elsőt igazgatói dícsérettel végezte. Nincs vele semmi gond, és a tanítónénikkel is napi kapcsolatban vagyunk. A fogadóóra elején szó lesz a tanév további történéseiről, én inkább azért megyek.
Igen, van egy-két kislány már a láthatáron akiknek a fiam tetszik, és persze Bence szívének is van már hercegnője:-)Bár ez szinte napról napra változik még:-))
Szia, mi még itt nem találkoztunk! Üdv ezen a fórumon:)
szia!hogy vagy?meleg lesz ma is hálistennek!
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
Szép napot! Hogy vagytok?
nekem is pörög minden nap a gép,csoda hogy még bírja!de két gyerekre kell mosni tudod.nellike jobban van hálistennek.holnap kell megint vizeletet vinni a korházba,remélem má nem lesz baja!majd kiderül.fogadóóra?de gondolom a fiaddal nincs baj a suliban!olyan okosnak látszik!és persze aranyos nagyon!a csajok bomlanak utána majd biztos!vagy má most is?
Köszönöm megvagyok. Mindjárt indítom a mosógépet,ne érezze feleslegesnek magát a drága:-))Aztán főzni is kellene valamit, mert itthon van a férjecském is velem. Délután fogadóóra, szóval zajlik az élet..Nellike hogy van?
szia siti szép napot neked is!hogy vagy?
Én most megyek, délután vagy kora este leszek!
Puszi mindenkinek! :)
Köszönöm!
Párom azt mondta, hogy foglalkozzam vele, legalábbis addig, amíg jobbat nem találok. Szerinte még mindig jobb egy sz@r, mint a nagy semmi. :)
Szerdán találkozom velük. :) Kicsit a sarkamra álltam, szóval úgy néz ki, menni fog :)
További ajánlott fórumok: