Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Azt én is! Még ha dolgozunk is, nem bánom!
Picid jobban van?
A klematiszt vagy a hajnalkát szereted? Tök jól nézne ki egy apácarácsra felfuttatva az erkélyen (oldalsó fal)! Egy, vagy két ládába rakod pl. a hajnalka palántákat (nekem csak így maradt meg, hiába szórtam el a magot a földbe) és arra ráfutnak.
Ha nincs apácarácsod jó a műanyag háló (hajnalkához), mondjuk akkor a hálóval együtt eldobhatod a száraz növényt, nem kell leszedegetni róla.
Már kitakarítottam a fatárolót! A rohadt egerek kirágtak egy farekeszt. A macska meg egész télen ott volt, asszem kirakom a szűrét, ha ilyen félmunkát végez! :DDDD
Párom elment talicskáért, úgyhogy mindjárt hordjuk be a fát, aztán lehet visszapakolni a cuccokat is.
Á, semmi gond! Az itteni gyerekorvos sem tudja 2 év után, hogy melyik melyik. :)))
Ófit az oviban 'kisDorkának' hívják, mivel hasonlítanak egymásra.
Már kértük, hogy ha ugyanazokhoz az óvónénikhez kerülne, akkor itt is ugyanaz maradjon a jele, mert kifigyelte. :)
Keresztgyerkőcök mekkorák? Mész valahova ebben a jó időben?
Levélpetrezselyem nekem mindíg van cserépben az erkélyen, nagyon szeretem, csakúgy, mint a metélőhagymát.
Vettem körömvirágmagot egy csomaggal, és gégre virágföldet. Ebéd után tényleg szétültetem a paradicsompalántáimat, és szórok egy üres erkélyládába Körömvirág és Bársonyvirág magot. A muskátli két ládát foglal el, akkor még egy negyedikbe tudok egynyári szép kis virágokat tenni.
Oké, beáztatom!
A medvehagymára gondolsz? Apu ígért, hogy hoz legközelebb, náluk van az erdőben.
Szerintem ez nem ugyanaz, mert akkor ráírták volna. Gondolom én....
Köszi! Azt hittem hülyeség! Akkor megyek is ültetni!
Vettem még díszpaprikát, olyan pici, méregerőset (nem csili!) a horvátoknál láttam! Nagyon muatatós! Sárgás-lilás és végül bepirosodik.
Meg fokhagymalevelet is, vagy mi a neve, olyan, mint a fű, lapos levelei vannak, és fokhagyma ízű.
Legelhetünk lassan! :DDDD
A dália gumókat be kell áztatni ültetés előtt?
Akkor majdnem Ófival egyidős! Ő aug.-ban lesz 3! :)
Igen, egy jó nagy kerek virágládában, a szilvafa tövében. Szerintem virágosnál van ilyen föld is, mert még az orhideáknak való kéreg is volt zacsiban!
Köszi! Az vagyok!!!!! Dorka olyan szépet rajzolt! Húsvéti kép! Nagyon ügyes! Még szignózta is! :))))) Van tehetsége a tökölődő dolgokhoz, hiába, tőlem örökölte!
Ófi meg úgy tud hízelegni! :))))
Ja, tényleg, ma mennek hozzátok! Akkor Léna minden mennyiségben? :DDDD
Mi a Starkltól rendeltük a dolgokat, minden jó volt! Az eper szépen hajt, elég ramatyul nézett ki. Csak 1 db-ot túrt ki egy kamikáze vakond. :(
A bokros dolgok is szépen elindultak (áfonya goji bogyó).