Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Nem csodálom, egyáltalán.
Nincs valami kompromisszum a szüleiddel? Nem hiszem, hogy nem mennének el a lányuk lagzijára. Húú de utálom ezt a lelkiterrort!
Bocsi, vagyok, csak páromnak kicsit kifakadtam :)
Jó, hogy mindenben egyet ért velem :D
:(
Nekünk is aug.-ban volt. A fodrász és sminkelés után egyből a fotóshoz mentünk, de folyt rólunk a víz.
Aha! Teljesen kiakadt :S
Abba a nagy melegbe 150 kilométert utaztatni mindenkit! Aztán a képeken hogy fogunk kinézni? Mindenki gyűrött ruhában, fáradt, beesett arccal :S
Na akkor más a helyzet! Állj a sarkadra! Ez a ti napotok lesz!
Mi annyit engedtünk, hogy írhattak listát kiket szeretnének meghívni, de abból is faragtunk, mert azt már nem bírtuk volna fizetni, másrészt a terem adott volt, nem szerettünk volna nagy zsúfoltságot.
A mi esküvőnkön mivel mindent magunk szerveztünk és fizettünk senki bele nem beszélt. Anyós próbálkozott persze, de a párom csak annyit mondott, hogy ha majd fizet bele, akkor szervezzen...:) Végül a hajamba és a ruhámba kötött bele, az meg nem érdekelt. Úgy voltam vele, hogy ahogy jól érzem magam és amiben abban megyek férjhez. ;)
Ismerősöktől kaptunk segítséget (főzés, terem rendezés, felszolgálók, zenekar) úgyhogy ezeket baráti áron "kaptuk".
Hát nem teljesen ők fizetik. Kb a negyedét fogják, de ők úgy gondolják, ezért joguk van az egészet úgy megszervezni, ahogy ők akarják :S
2010 augusztus 21. :)
Jajjjjjj.....És ők fizetik, hogy mindennek úgy kell lennie, ahogy elgondolták?
Mikor lesz?
hát, tervezgetjük a lagzinkat. Megvan az időpont és a helyszín, erre anyuék tegnap bejelentették, hogy nálunk kikérés lesz, ami azt jelenti, hogy 80 km-t kell utaztatni ide a vendégeket, aztán meg vissza, és ezt vagy elfogadom, vagy nem jönnek el a lagzira.
Ma meg azzal kezdték már reggel, hogy a templomi esküvőt itthon kell tartani - mármint a falunkban- mert ők csak abba egyeznek bele.
Most ott tartok, hogy közöltem, akkor nem lesz templomi eskövő :S
Déután jött az ötlet, hogy ők állófogadást akarnak tartani, és ezalatt mindenki megnézhet.
Hát, épp ezt akarjuk elkerülni. Sem én, sem a párom nem akarunk kirakat babák lenni!!!!
Már előre félek, hogy ma este mivel rukkolnak elő :S
Miért? Baj van?
Nem unatkoztam. :) Ófi letépkedte a bimbós tulipánok fejét...az árvácskát is letépte, mert olyan szép volt. :)
Szia!
Tegnap jöttem haza, bár ne tettem volna....
A tegnap estém, és a mai napom egy katasztrófa :S
És neked hogy telt a napod?
Vagyok, csak olvastam másmerre.
Tényleg hétvégén hazautaztál?