Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Légyszi segítsetek! "Kisért az exem" fórum

Légyszi segítsetek! "Kisért az exem" (tudásbázis kérdés)


2015. jan. 24. 08:52
a multat mindig eloszor le kell zarni/tedd be a kaput magad utan es sose nyitsd ki tobbe/es lepj tovabb,csak elore nezz,a jovodbe!
2011. febr. 24. 13:27
Több helyen olvastam, hogy a tudatalatti álmokkal, képekkel kommunikál az "énnel". Érdemes lenne megvizsgálnod, hogy a hétköznapi életben mit gondolsz az exedről, és egészen őszintén belül milyen érzéseket vált ki belőled, mit érzel iránta. A két világ között lehet eltérés, érdemes lenne jobban megértened az álmaidat. Én ilyen esetben naplót vezetnék a sorozatos álmaimról, és gondolkodnék rajta, hogy mit is jelentenek a számomra. Minden jót.
18. rinike (válaszként erre: 16. - Bf91284513)
2011. febr. 24. 11:02
Én is szoktam az exemmel álmodni, de nappal nem gondolok rá. Azért meg hálát szoktam adni az Úrnak, hogy ilyen békés és csendes szeretetben élhetek a férjemmel. Szeptembertől nálunk hevesebb időszak fog kezdődni, mert a férjem főiskolát kezd, és biztosan féltékeny (is) leszek majd, és olyankor jobban fogom érezni, hogy mennyire nagyon is kell nekem.
2011. febr. 24. 11:00

Igen. Annak vége. Azt csak akkor és csak vele lehetett átélni. Már most sem menne, akkor sem,ha egy varázslat folytán ő megváltozna és újra együtt lennétek úgy, hogy közben neked nem történt volna semmi ez alatt a tíz év alatt, tehát ha nem lenne férjed, gyermekeid.

Nem érzel többé olyant.

Tapasztaltabb vagy, érettebb. Így nem lehet már ugyan úgy érezni.

Ha kitartóbb lettél volna akkor sem valószínű, hogy megváltozott volna, ám ha mégis, mára már akkor is emlék lenne az az érzés, ami akkor volt.

Az emlék emlék. Gazdagabb vagy az által, hogy a tiéd lehet, de a helyére kell tenni.

16. bf91284513 (válaszként erre: 15. - Rinike)
2011. febr. 24. 10:59

Igen volt ilyen már, semmi alap nélkül de volt már rá példa, hogy féltékeny voltam és akkor tökre megmozgatott,bár akkor sem volt olyan az az érzés de igen.

Mit lehet ezzel csinálni??? Másoknak is ilyen a kapcsolata ennyi év után??

15. rinike (válaszként erre: 14. - Bf91284513)
2011. febr. 24. 10:57

A szerelembe vagy szerelmes. :-)

Kívánjam, hogy ne érezd soha? Mert hidd el éreznéd, hogy mennyire szerelmes vagy a férjedbe, ha félre menne, vagy felvetődne, hogy elveszíted. Azért nem érzel ilyeneket, mert biztonságban vagy.

2011. febr. 24. 10:51

Nehéz lenne ezt megmagyarázni,ugy hogy ne tűnjek egy szemét aljas dögnek.

Szóval ha szemernyi esélyt is láttam volna rá, hogy mondjuk30 éves korára benő a feje lágya és tisztességes rendes ember lesz belőle, akkor biztosan sosem lesz köztünk vége, a mai napig ugyan olyan lendülettel és érzelmekkel szeretném mint akkor. Mint már mondtam nekem ő volt a nagy ő, vagy nem ő hanem az iránta táplált érzelmek.Szóval én tudom azt most is, hogy ha ő rendes életre váltott volna akkor az én érzelni életem akkor lenne a legjobb, vagyis akkor abba a kapcsolatban érezném magam a legboldogabban, én szerettem volna az ő felesége lenni, neki gyereket szülni. DE szerencsére nem vártam arra, hogy változzon, mert mint már irtam nem változott semmit. De azt ki tudom jelenteni, hogy ha (és most jöna sok ha) szóval ha ő megváltozik és tisztességes életre vált akkor én melle lennék a legboldogabb. De mivel ez nem igy lett, nincs mint bánjak, szerencsére nem sinylődök mellette most ugy ahogy a mostani barátnője teszi.Szerencsére.

Olyan nehéz ez, bizots nem is igazán értitek mi a bajom.

Ha vele az az érzés volt az IGAZI akkor annak már vége, és sose többet nem érzek majd olyat??? Mert a férjemmel már tuti nem fogok, szóval akkor enniy volt??? Maradnak az álmokbani fantasztikus érzések,érzelmek, és nappal a soma hétköznapok??

Már az is esezmbe jutott, hogy ha kitatóbb vagyok, akkor szépen megvltozott volna és minden menne a maga utján és szerelmesek lennénk egy életen át.

Jó tudom, szar ilyet mondani, de nem tehetek róla,ha igy érzem.

De azért azt sem igazán értem, hogy ha találkozom vele, akkor nem érzek semmit. Szóval az emlékébe vagyok szerelmes, vagymi?

2011. febr. 24. 10:32
Szerintem mégiscsak az lehet a háttérben, hogy még mindig haragszol rá, ezért talán elfojtod a szép emlékeket is, szóval nem érzed jogosnak, hogy szépek legyenek, ezért "ők" lázadnak ilyen formán:)
12. szurkekiseger (válaszként erre: 8. - Lilla301)
2011. febr. 24. 10:31
nem igazán lehet ehhez köze. az én esetemben a legboldogabb napokon is előjött és nem esett jól...
11. bf91284513 (válaszként erre: 9. - Greeneye2)
2011. febr. 24. 10:24

A szex az érdekes dolog ebből a szempontből, mert ha ugy vesszük a férjemmel maga a konkrét szex jobb mint az exxel volt, viszont valahogy hiába jobb vele, és itt most a kielégülésre gondolok, akkor is a exxel mégis csak jobb volt. hu ez most jó érthetetlen. SDzóval a férjemmel szinte nincs olyan, hogy nincs orgazmusom, a exxel volt olyan kb fele arányban mert önző volt ebben is, de mégis olyan nagyon dultak az érzelmek, hogy felért egy orgazmussal maga az aktus akkor is ha nem volt konkrét kielégülés.

Ugyhogy igazábóla férjemnek nincs mit mondanom szex téren mert nem mondhatom hogy nem jó.

10. szurkekiseger (válaszként erre: 2. - Bf91284513)
2011. febr. 24. 10:18
az álom az érzésnek szól nem a személynek! nekem is van/volt ilyen (egy ideje nem jött "az ex-álom"
9. greeneye2 (válaszként erre: 2. - Bf91284513)
2011. febr. 24. 10:14

Meg ne keresd!Legalábbis ha jót akarsz magadnak és a családodnak! Ha most netalán mégis újra " egymásba gabalyodnátok" az kinek lenne jó? Talán neki, vagy ideig óráig neked is .... de mi lenne a férjeddel? A gyerekekkel?

Biztosan most egy nyugodt családba élsz ahol nem mozdul a víz és lehet, hogy Te többre vágysz...izgalomra stb. Hidd el miden nő ilyen állóvíz kapcsolatra vágyik ahol nyugalom van kiegyensúlyozottság, de lehet hogy szexuális téren vagy "kielégületlen" Próbáld a férjed rávenni olyan együttlétekre,mint az előző pároddal volt. Vigyél egy kis szint a nemi életedbe.

Szerintem örülnöd kell ennek az álmodnak. A tudatalattid közli veled a kívánságát... de ne a régi pasit keresd... az férjed újitsd meg kicsit.:-)

2011. febr. 24. 10:13
tudod van egy mondás: kell a jó?-nem, kell a rossz?-igen. A nők többsége a rossz fiúkat szeretik, valószínűleg nem a személy hiányzik neked, hanem a vadsága. A kapcsolatod túl régóta tart a férjeddel, amiben ezeket már esetlegesen nem éled meg, ami nem feltétlen baj ha a családi életetek harmónikus kiegyensúlyozott:)
2011. febr. 24. 10:07
Szerintem ne legyen bűntudatod azért, amit álmodsz. Ne is törődj vele nappal, ne is bánd, ne is foglalkozz vele. A férjed iránt meg azért nem érzed azt, mert ő nem csalt meg stb. Képzeld, én egyszer azt hittem, hogy megcsalt, és akkor derült ki számomra, hogy mégiscsak érzem a férjem iránt is azokat a heves érzelmeket...
2011. febr. 24. 10:07

Ő semmit ne változott, ugyan olyan mint volt, sose lennék vele, nem szültem volna neki gyereket, vagy ha igen akkor a tipikus szar család lennénk.

Nem erről van szó, nem, kellene nekem ő a hátam közepére se, hanem hogy miért vannak ezek az álmok, amik olyan intenziv érzelmeket hoznak elő amiket nem éreztem sem előtte sem utána csak vele.

Miért nem hagynak békén az álmok? Vagy tudat alatt szeretném esetleg? De ez nem lehet mert ha összefutunk nem érzek iránta semmi, nem tetszik, nem vonzódom hozzá.

2011. febr. 24. 10:04

Hú... Nehéz lesz megfogalmazni..:)

Valahol hiányzik az életedből az az intenzív érzés, ami akkor volt köztetek, amikor még minden szép és jó volt. Fogadd el, hogy már más ember lettél, azt és úgy csak akkor és csak vele lehetett átélni. Őrizd szép emlékezetedben. Próbálj megbocsátani neki azért, ami utána lett.

Nem kell ehhez kapcsolatba lépni vele.:)

Igazából ez a kettősség kísért.

Ne legyen lelkiismeret-furdalásod az álmok miatt:)

2011. febr. 24. 10:03

Jajj félreértés ne essék,eszem ágában sincs semmit kezdeni az exxel, sose rugnám fel a családomat, semmiért!!!!!!

Nem erről van szó, hanem hogy miért van ez ennyi idő után is és mit lehetne tenni ellene, mert megőrít ez az egész. Nagyon rossz.

3. Pahet a vadász (válaszként erre: 2. - Bf91284513)
2011. febr. 24. 10:01

Talán mert a férjed nem mozgat meg annyira sem érzelmileg sem szexuálisan mint az ex?

Vagy mert az exért küzdened kellett, és a kihívás intenzívebb élményt ad, mint a biztos? vagy mert hiányt szenvedsz valamiben, mondjuk nincs a férjed közelében elég adrenalin?

Én azt mondom, hogy tudom milyen lehetett neked az ex.. nekem is olyan volt... viszont azt is tudom, hogy nem Az az Élet, nem Az a Szerelem, és nem Az a Boldog kapcsolat kulcsa amit az ex "nyújtott"... felejtsd el, és főleg ne keresd... semmi értelme.. csalódás lenn minden értelemben, és nem csak neked, hanem a férjednek is!

2011. febr. 24. 09:53

10 éve vagyok együtt a férjemmel, van 2 gyerekünk, 6 éve vagyunk házasok.

Őelőtte együtt voltam 3,5 évig egy olyan férfival aki a mai napig rendszeresen megjelenik álmaimban.

Ne nevessetek ki, mert nem arról van szó, hogy néha néha álmodom vele! Egyébként is sokat szoktam álmodni, de amikor vele álmodom mindig szexuális jellegű, és ezek az álmok a legintenzivebbek.

Igazából a kapcsolatunk olyan volt, hogy az eleje normális, utána meg csak bántott és alázott, megcsalt. Szóval maga a kapcsolat nem volt egy mennyei, de mégis azt mondom, hogy ha az én érzéseimet kell nézni, akkor életemben őt szerettem a legjobban, vagyis hogy az igazi ő volt. Tudom , hogy az az igazi akinek én is az vagyok, de mégis, eddig nekem valahogy(lehet csak az álmok miatt) illetve lehet hogy az álmok is azért vannak, de ő volt a leghatalmasabb érzelmeket kiváltó személy.

Nagyon rosszul váltunk el annak idején, akkor is épp megcsalt, nekem meg kapóra jött a mostani férjem, és kirántott abból a kapcsolatból. Mi boldogok lettünk, házasság gyerek, midnen rendben van itton, szeretjük egymást,boldogok vagyunk. Az exem ugyan azt az életet éli mint mellettem,dolgozik, utána haverok, póker , kocsma, a csaja meg otthon ül és várja.

Szóval az lenne a kérdésem, vagyis a problémám, hogy ha találkozom vala, nem tetszik, nem vonzódom hozzá fizikálisan, nem tudnék (persze ha nem lenne a férjem akkorra vonatkozik az állitás) szexuálisan vonzódni vagy lefeküdni vele, nem tetszik semmilyen módon, mégis szinte havonta álmodom azóta is vele. Álmaimban iszonyatosan intenziv érzelmek vannak, elmegy addig a szintig mint mikot a kapcsolatunk még tartott és borzalmasan szerettük egymást.Annyire intenziv az álom, hogy ne nevessetek de esküszöm mikor szex van benne, még el is élveztem álmomban.

Nem tudom miért van ez de teljesen kivagyok borulva tőle, mert nappal egy fél százaléknyit sem érdekel a pasi sem semmi ami vele kapcsolatos, el sem tudnám képzelni, hogy hozzám érjen, viszont ezek az álmok rendszeresen jönnek, és felidézik bennem azokat az érzelmeket amiket átéltem vele, és sajna csak vele volt olyan. Nem a szex, hanem ez a aszerelem dolog is. Szóval nem tudom miért lehet ez.

Segitsetek már, szerintetek mit kéne tennem? Beszélnem kéne vele, vagy?? Mit kéne csinélni, hogy elmuljanak ezek a dolgok? Mitől lehet ez?

2011. febr. 24. 09:53
Légyszi segitsetek! "Kisért az exem" .

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook