Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szex & Psziché fórumok » Nem tudom, hogy mit tegyek! Akar valami komolyat tőlem, vagy sem? Légyszi segítsetek! fórum

Nem tudom, hogy mit tegyek! Akar valami komolyat tőlem, vagy sem? Légyszi segítsetek! (beszélgetős fórum)


1 2 3
66. klenca (válaszként erre: 64. - vki255)
2009. okt. 12. 21:37

Legyél hozzá lazán őszinte és mondd meg neki, hogy tetszik. A többit bízd rá.

Lehet, hogy te nem tetszel neki, ne csüggedj, valakinek tetszeni fogsz.:))

65. danama (válaszként erre: 64. - vki255)
2009. márc. 1. 07:43

ez egy kicsit zavaros!

ha tetszel a fiúnak lépni fog!

64. vki255
2009. febr. 28. 16:28
sziasztok!Belelestem az egyik osztálytársam bátyjába, Matyiba.Folyton csak rá gondolok és nagyon akarom őt és úgy érzem h ő az igazi(mondjuk mér éreztem ezt 1párszol de ez most más mert a horoszkóp szeint is nagyon jó páros vagyunk)csak az a baj h nem tomh ő mit érzem irántam.egyszer amikor voltam az otársamékná és ő is ott volt párszor a szemembe nézett amikor nem is hozzám beszélt és oan jó volt mert egy kérdésre azt a válszt adta amit én is mondtam volna.és a suliban is ment egszer egy szám és közben a szemembe nézett és énekelt is közben,meg máskor is érzem ugy h néz meg az osztáytársai is.csak nem tudom h mondott e rólam vmit a tesójának mert elszokta mondani a véleméynét a huga otársairól csak otársam nem mindig mondja el mert nem akarja.már 2xer elmondta véletlen így tom h 2otársam bejön neki de rólam nem tok semmit.meg egyszer azt monda a hugának h nem beszéljünka suliban oan hangosan ezt főleg rá értette mert ez őt idegesíti és h otársam ne igy akarja felhívni magára a figyelmet.sztek mit gonoljak?bejövök neki?
63. Fiatal nő (válaszként erre: 62. - Argentum)
2009. febr. 27. 18:24

:-))))

És neked mi a csillagjegyed? Halak? :-D

62. Argentum (válaszként erre: 59. - Fiatal nő)
2009. febr. 27. 17:46

Az elsődleges tipp a "Halak" volt, de a második a "Bak".

A barátnőm is Bak, félelmetesen tud férfi-fejjel, -aggyal látni, gondolkodni... :) Még engem is lepipál. Igaz, én a megérzésekben, előre meglátásokban vagyok jobb. Jól kiegészítjük egymást :))

Nem egy hátrány !

61. Argentum (válaszként erre: 58. - myliar10)
2009. febr. 27. 17:44

Úgy látom, sajnos, előbb beigazolódott az intelmem - már ami a távolságra és a jövő tervezésére vonatkozott -, mint gondoltam volna.

Ne bánkódj, nagyon fiatal vagy még, vedd ezt a tanulási folyamatod részének. Örülj annak, hogy volt, és fogd fel úgy, hogy most helyet adott egy újnak, ami talán életed végéig fog tartani.

„Ne sírj mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént!" /Gábriel Garcia Marquez/

És valóban, ha az lesz az igazi, a távolság sem fogja a fiút/férfit eltántorítani. De csak azt, aki valóban AKAR TÉGED. Csak várd ki, hogy Rád találjon... :)

Sok sikert! :)

60. danama (válaszként erre: 58. - myliar10)
2009. febr. 27. 11:41

Szerintem jobb így.

Keress mást.

Nem akarlak elkeseríteni de én és a mostani férjem előzőleg 100 km választott el minket, mégis működött a kapcsolat.Pedig nekem ott volt még az 5 éves kislányom is !

Szóval ha egy pasit igazán érdekled nem érdekli a távolság !!

59. Fiatal nő (válaszként erre: 56. - Argentum)
2009. febr. 27. 08:05

Nem bántottál meg egyáltalán! :-)

Megint csak egyet kell értenem veled. Aki kicsit "pasis" (márhogy fejben), annak sikerül jobban megértenie a férfiakat. Szerencsére én is ide tartozom. :-) Türelmesnek nagyon türelmes vagyok, toleránsnak meg b*romi toleráns, talán sokszor túlságosan is. :-)

A csillagjegyemre vagy kíváncsi? Oké, elárulom. De Te is áruld el a tipped, akkor is, ha nem jött be a dolog! ;-) Szóval... Én Bak vagyok. X-)

2009. febr. 27. 07:34

Igen VÉGE lett tegnap.

Közös megegyezés volt.Mivel közbejöttek neki dolgok,emiatt már nem tudtunk volna találkozni csak egy héten 1x 2-3 órát.Így ez nem ment volna.Sajnálom,meg egy kicsit hiányzik is,de ez most így alakult,de azért barátok maradunk.

Tehát ő itt debrecenben tanul,ahol én lakom,de tőlem 140 km-re lakik.És mondta hogy az albérletét is fel kell mondania,mert az egyik lakótársa állás nélkül maradt,így ő már nem tudná tovább fizetni.A másik dolog,hogy valószínű hogy sikerül elhelyezkednie,de ahol ő lakik arra fele lenne az állása.És akkor az egyetemet meg levelezősön folytatná(péntek-szombat)gondolom reggeltől estig vagy késő délutánig,és csak ezután tudtunk volna talizni,az meg nem sok,mivel utána ment volna haza vissza.Így ez tényleg nem ment volna.Sajnálom nagyon,mert egy nagyon aranyos,figyelmes srác volt.De azt mondta,hogy ki tudja,lehet ha nem lesz állása,akkor talizhatunk még,de akkor sem olyan sűrűn,mert akkor sem menne albérletbe,hanem inkább bejárna minden nap.Így nem tudom,hogy lesz neki barátnője,de szerintem most jelenleg nem ez a legfontosabb dolga.


Köszönöm mindenkinek a véleményét és a segítségét!

További szép napot kívánok mindenkinek!!!

Puszi

Adri

57. danama (válaszként erre: 43. - myliar10)
2009. febr. 27. 07:19
Azóta történt valami?
2009. febr. 26. 23:20

Szia Fiatal Nő!

Nem akartalak megbántani sem Téged, sem a többi "említettet".

Csak túl sok volt az idézettel kezdődő hozzá szólás. Pedig a srác fejébe akartok, akarnak látni, akkor az ő fejével kell gondolkodni, az ő szemével kell látni a helyzetet.

Egyébként az én agyam x %-a is férfi agy, már nekem is mondták. És ez kell is, főleg egymás igazán megértéséhez. Na meg a türelem, és tolerancia!!!! És a férfiakhoz tényleg sok türelem kell. Ha valami bajuk van, akkor cvíderek, nem igazán lehet velük szóba elegyedni. Csak megvárni lehet, amíg ők törik meg a csendet, maguktól. Akkor aztán szinte mindig elmondják, sőt, még talán lelkifurdalásuk is van - teljesen maguktól! -, hogy addig mufurcok voltak, duzzogtak, hallgattak, elvonultak, stb. De ezt ki kell várni!! És újra süt a Nap..

Vasárnap a Vital tv-ben leadtak egy "Mesterkurzus"-t Müller Péterrel. Ott éppen a férfi-nő egyensúlyról is volt szó. Hogy minden Nőben ott van egy rész Férfi, és fordítva. Ha ez megfelelő arányban van, akkor tudod megérteni a másikat, tudsz az ő fejével és szemével is látni, érzékelni. De ebben a mai világban most nem így van. Elég a válási statisztikákat megnézni. Olyanok is összeházasodnak - elkapkodottan -, akiknek talán még "együtt járni" sem kellene, lenne érdemes. MINDENRE - FŐLEG HA AZ FONTOS RÉSZE AZ ÉLETÜNKNEK - IDŐT KELL SZÁNNI!!! A kapcsolatokra is, aztán majd kiforrják magukat.

Egyébként milyen csillagjegyű vagy? Van rá tippem.. :)

55. Fiatal nő (válaszként erre: 54. - Fiatal nő)
2009. febr. 25. 19:23
Bocsi a helyesírási hibákért, de nekem már késő van... :-s
54. Fiatal nő (válaszként erre: 53. - Argentum)
2009. febr. 25. 19:23

Kedves Argentum! Igazad van, teljesen!

Bár én vagyok az egyik, aki ilyeneket írt, hogy "Ha nekem rossz kedvem van..."

Igaz, hogy nőből vagyok, de a legtöbbek véleménye szerint inkább pasis gondolkodású vagyok. Persze nem mindenben, de sok dologban. Nem véletlen, hogy a legjobb barátaim többsége is az erősebbik nemből kerülnek ki.

Sokszor vágták már a fejemben, hogy bizonyos dolgokban furán gondolkozom. Ezek általában nők voltak. Nos igen, én ugyanis elég sokszor használok férfi logikát. No nem mindenben, de azért van egy pár dolog. ;-)

Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy ÍGY VAN, egy férfi máshogy gondolkozik, mint egy nő. És az 'öreg hiba' már "ősidőktől kezdve", hogy a nő nem bírja megérteni a férfit és a férfi nem bírja megérteni a nőt. Nem is kell, csak el kell fogadni! Mert tényleg nem vagyunk egyformák! És pont ettől lesz izgalmas a kapcsolat, a férfinek a nő, a nőnek a férfi. Kell a kis ellentét. Szükség van rá! X-D

2009. febr. 25. 19:16

Hello Lányok!

Végig olvastam a hozzászólásaitokat. A zöme így kezdődik: "Én, ha rossz kedvű vagyok..","Ha nekem rossz kedvem van..."

De TI NŐK VAGYTOK!!! Egy férfi teljesen más!

Nem tudható, mi történt a szóban forgó 22 éves sráccal, mennyire bántotta ami az egyetemen történt, hogyan élte meg. Friss még a kapcsolat, nem akart erről beszélni, ne tűnjön a lány előtt nyafogásnak. A férfiak legtöbbje rossz kedve esetén jobban szereti, elvárja, hogy békén hagyják, míg a rossz kedve magától elmúlik. Nem viselik jól, ha valaki ilyenkor még az eredeti hangulatuk mellett cseszegeti őket azzal, hogy "na, mondd már, mi van....Most rám haragszol..?..Miért nem puszilsz meg..?", stb. És ha valaki nem tudja elfogadni a félre vonulásukat, saját nyűgjüket, hanem még tesz rá a saját sértődésével, amellől elmenekülnek!

A lány helyében nem faggatnám, és nem számoltatnám el. Hagynám, hadd főjön a saját levében, hadd nyugodjon meg. Ha fontos neki a lány, úgy is fog magától jelentkezni. És ezen van a hangsúly! Időt kell neki hagyni, hogy Ő DÖNTHESSEN, kihez húzza a szíve. Viszont ha ezt úgy erőltetik ki belőle, akkor az nem az ő döntése... És hagyni kell őket FÉRFINAK lenni, önálló döntéseket hozni.

Talán még nem egyértelműek az érzelmei. Talán nem tudja még, milyen nehézséget jelentene egy tartós kapcsolatban az a tény, hogy ahol a lány lakik, ő nem ott él, csak ott tanul.. Korai még ennyi idő után az esküvői ruha kölcsönzőket járni!!!!

És nem feltétlenül maradt meg a saját döntés érzése a srácban, miután a lány ideje korán a szülei elé cipelte, még ha nem is előre eltervezetten!!! Ettől még az érzelmeiben már magabiztos fiúk is megrémülnek!!!!!!!

TESSÉK FÉRFI FEJJEL GONDOLKODNI!!!! Ők mások, mint a nők!! A feltétel nélküli elfogadás, szeretet Női tulajdonság!!!!

2009. febr. 24. 11:29
Szerintem a fiú meg ijedt,ő csak akart egy lányt abban a városban ahol tanul,kell egy kis szórakozás,de semmi komoly,fél az elkötelezettségtől,ezért viselkedik olyan furán,nem tudja hogy viselkedjen,fél ki mondani az igazságot.
51. Fiatal nő (válaszként erre: 49. - 5f3b9a27bc)
2009. febr. 21. 11:51

22 éves, ezen én nem csodálkozom. Az ennyi idős fiúk 90%-a ilyen. :-S

A máshol való találkozást meg nem tudom elképzelni, hogy nem lehetett volna megoldani. Mindent lehet, csak akarni kell. X-D

2009. febr. 21. 11:47
Szerintem sem nyomulás, az hogy figyelmességből felhívta Magához a fiút, hogy ne fagyoskodjanak kint a hóban! Viszont Engem már nem érdekelne az ilyen pasi, aki már a legelején elbizonytalanodik, és ha valami baja van, hidegen viselkedik!
49. 5f3b9a27bc (válaszként erre: 48. - Fiatal nő)
2009. febr. 21. 11:43
Tél van, hideg van, ez nem nyomulás. Nem tudták megoldani máshol a találkozót. Amit csinált, nagyon gyerekes viselkedésre vall. Egy férfi legyen férfi. Ezek után engem hívogathatna....
2009. febr. 21. 11:37

Szegény srác biztos tényleg megijedt ettől a nagy nyomulástól. Kevés olyan van, akinek ténylegesen bejönnek a nyomulós lányok.

Majd keres, ha akar. Addig Te meg "szállj le a földre". :-)))

47. 5f3b9a27bc (válaszként erre: 1. - myliar10)
2009. febr. 21. 11:34
A pasik, ha az elején látják, hogy el kell kötelezniük magukat akár melletted, rögtön menekülnek. Nem bírják a nagy nyomást :)
2009. febr. 21. 11:14
szerintem ahhoz , hogy kiderüljön , hogy akar valamit a fiú tőled v. nem azt csak akkor tudja megmondani ha már jól ismer . 3 hét alatt nem lehet megismerni senkit sem , Vedd lazára a dolgot és adjatok időt egymásnak az ismerkedésre.
45. 852308703c (válaszként erre: 43. - myliar10)
2009. febr. 21. 11:01
Szerintem az a legjobb amit tehetsz, hogy nem keresed...lehet tul sok volt neki az, hogy hamar bemutattad a szuleidnek...es valahol azt hitte nyomolni akarsz...igy hat amig o nem keres te sem tedd...:) adj neki esely, hogy meghodithasson es udvarolhasson...erezhesse o iranyit...ami persze nem teljesen kell ugy legyen...:) csak o higye el, hogy o iranyit...es nyert ugy..;)
44. danama (válaszként erre: 43. - myliar10)
2009. febr. 21. 09:55

szia!

hát ez nem jó hír, tapasztalat!

nem hívd, ne keresd tényleg, tudom fájni fog, de ha akar téged keresni fog hidd el!

2009. febr. 21. 08:58

Sziasztok csajok!

Tegnap megbeszéltük a dolgokat.Megkérdeztem tőle,hogy most akar-e tőlem valamit vagy sem.És azt mondta hogy ne haragudjak,csak elég bizonytalannak érzi magát,és hogy ez nem az én hibám!

Nem mondta meg a bizonytalanságának az okát,és valóban belátta,hogy azért egy csók azért tényleg jól esett volna azért nekem.

Szóval én úgy érzem,hogy szeretne még a továbbiakban is találkozni velem,mert mondta is,de azért valami miatt bizonytalannak érzi magát.Majd meglátjuk.

Köszönöm mindenkinek a tanácsát!

Puszi

Adri

2009. febr. 20. 11:07
Rendben!Ígérem írok nektek a fejleményekről!
2009. febr. 20. 10:57

Én is kíváncsi vagyok mi lesz! :-)

Tájékoztass minket! :-)

40. emmmy
2009. febr. 20. 10:23

Myliar! Azért majd tájékoztass minket a fejleményekről, mert most már igazán kíváncsi lettem, hogy kinek lesz igaza, és mi lesz a történetetekből! :-)

Azért én drukkolok neked, mert úgy tűnik, hogy te elég komoly érzelmeket táplálsz a fiú iránt...

2009. febr. 20. 10:20
minnél jobban kozeledsz valakihez o annál jobban távolodik..nem szereti egy ember sem ha valaki nagyon ráteper,szuleihez viszi-persze az ok az értheto volt hogy ne fagyoskodjatok kint de akkor elvihetett volna egy kávézoba vagy ilyesmi,..hagyd hogy vadásszon rád,tudod a férfi vadászoszton :) kicsit lassits sztem most ez a legjobb amit tehetsz.
38. 28b6f28ae7 (válaszként erre: 35. - Sirga)
2009. febr. 20. 09:34

Sziasztok! Csatlakozom Sirga-hoz.

Tapasztalatból mondom, hogy nem könnyű megtalálni a megfelelő egyensúlyt egy párkapcsolatban. 3hét kevés idő. Még igazán egymást sem ismeritek, és jogosan fél a párod a szüleid megismerésétől. Mi egy éve vagyunk együtt. Pár hónap után mutatott be a családnak, egy nagy családi összejövetelen. Voltak vagy 60an. Reggel amikor elment tőlünk még nem is tudtam, hogy mi vár rám. Egyszer csak jött egy sms, hogy van e kedvem elmenni hozzájuk vele.... Ledöbbentem. Egyből a mélyvízbe, borzasztó kényelmetlen volt, rettegtem, remegett a gyomrom. Mert tudtam, hogy ha nem jól sül el az első találka, akkor lőttek mindennek. Mert az emberek nagy százaléka az első benyomásból ítél. Szerintem is lazábbara kellene venned. Mert a pasikat elijeszti,ha komolyabban gondolkodik a kapcsolatukról a párjuk. Azt pedig elkell fogadni, hogy mindenkinek megvannak a maga problémái, kinek ilyen, kinek olyan. És ilyenkor jobb hagyni a másikat. Meg kell hallgatni, vigasztalni, ha igényli, ha nem akkor hagyni kell. Ha elmúlik a baja, hidd el minden onnan folytatódik ahol abbamaradt a dolog. Ha viszont rögtön pánikban törsz ki, hogy most mi lesz. CSak az ellenkezőjét éred el. Tudom, hogy nagyon nehéz ezt betartani, még néha én is átesem a ló túloldalára, de hidd el: hosszútávon gyümölcsözőbb ez a hozzá állás.

37. Fiatal nő (válaszként erre: 36. - RoniSize)
2009. febr. 20. 09:27

Szerintem a kedv nem attól függ, hogy most mikor kezdődött a dolog. Legalább nem titkolja eme rossz szokását a srác, amennyiben tényleg ilyen a természete. Ez még mindig jobb, mintha totál félreismernéd, aztán később csodálkoznál, hogy jé, ez tökmás, mint akivel megismerkedtem.

Persze az természetes, hogy az ember fokozatosan egyre jobban megismeri a másikat. Az lehetetlen, hogy az első pár hét után reálisan lássuk a másikat. Az fizikai képtelenség. :-)

Azt viszont tegyük hozzá, hogy egy 22 éves srácról van szó. A legtöbb ilyen korú fiú, hát, mit ne mondjak, elég szánalmas viselkedésű. Kivételek persze vannak, de nem sokan.

Ami meg az ilyen korú srácokat és az általuk nevezett komoly kapcsolatot illeti, hát az általában természetesen vicc. Itt is akadnak kivételek, de elég kevés...

Egy 22 éves srác, hacsak nem volt elég szerencsétlen élete, hát, nem nevezhető túl tapasztaltnak, még akkor sem, ha 100 nővel volt dolga előtte. Mert nem attól lesz valaki tapasztalt, hogy minél több lányt megdöngetett, hanem a gondolkodása, viselkedése, satöbbi. Erre még érnie kell.

De szerintem türelmesnek kell lenni vele, hátha az ember mellett fog "felnőni". X-)

1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook