Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Legszívesebben beszóltam volna tegnap a buszsofőrnek.Kétsz... fórum

Legszívesebben beszóltam volna tegnap a buszsofőrnek.Kétsz... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
15. 55Judit (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 4. 11:47
Lehet hogy ő aki a volánnál ült jobban fel tudta mérni lesekedik-e veszély sem, mint te aki a feltápászkodással voltál elfoglalva. Az ő hátamögött 50 ember ül, értük felelős. Inkább fékez többször kicsit gondolom, mint egyszer akkorát hogy egyáson kössenek ki az utasok. Neked a buszon csak 1 emberre kell vigyázni. Magadra.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Ruslan)
okt. 4. 11:29
Ha a veszélyhelyzet elkerülése érdekében fékez hirtelen nagyot a busz az érthető, minden egyéb esetben nem. Ezt mindenki ugyanúgy tanulta, mikor vezetni tanult. Szerintem.
13. Ruslan (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 4. 11:20
Spontán rálépett. Mondták már nekem is ezt, de másképp nem tudok. Gondolom műköröm volt.
okt. 4. 11:09

A még belefér a narancsnál sok esetben már piros mire a kereszteződésbe ér a jármű. Busszal?

Volt olyan is, hogy totál pirosnál hajtott be a busz a kereszteződésbe.

Ezek sem normális dolgok. Az ilyet utazni sem engedném.

11. Panna.33 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 4. 11:05
Igazad van.
okt. 4. 11:05
Helyi járattal.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Panna.33)
okt. 4. 11:04

Jah, ha látom hogy ő a sofőr fel sem szállok a buszra.

Olyan is van a környéken aki a pirosnál sem áll meg busszal.

okt. 4. 11:02

Én is ezt éreztem tegnap. Van jogosítványom nekem is és tudom mi az ami indokol egy hirtelen fékezést. Nemhogy ekkora járművön, ami teli van utassal.

Nem a körmöm letörése a gond, hanem hogy be kellett kötni az újjamat. Messziről látható volt a kocsisor és olyan részen mentünk, ahol nem ugrik semmi az útra.

Nem fokozatosan fékezett ahogyan kell, hanem spontán "rálépett".

okt. 4. 11:02
Biztos visszaszólt volna valami vaskosat. Most amiatt is moroghatnál.
okt. 4. 10:57
Buszon érdemes rendesen kapaszkodni amikor állsz, vagy éppen tápaszkodsz, pont emiatt, mert ha tényleg rendesen fékeznie kell hirtelen, akkor nem csak a körmöd törik le, hanem el is borulsz. Általában nem az utasokkal való kib.szásból csinálják, de egyik-másik kicsit ideges stílusban vezet, jobb a biztonság.
okt. 4. 10:53
Pont az egyik ülőhelyről álltam fel éppen. Nyúltam volna a korlátért, hogy megfogjam, de nem sikerült.
okt. 4. 10:47
Rápöccintett mélyebben a fékre. És nem fékezett tovább, ezzel van a gond.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Andi6020)
okt. 4. 10:45
Semmi nem indokolta a hirtelen fékezést, láttam a busz előtt mi van. Egy kisebb kocsisor, olyan 400 méterre. A fékezéssel nincs gond, a hirtelen fékezéssel van a gond. És hogy kétszer.
okt. 4. 10:41
Igazad van. Inkább ment volna neki valaminek, csak hogy le ne törjön valamelyik bénázó utasnak a körme.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook