Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Lüszi a bíztatást, jól esik!:)Igen, próbálok kevesebbet és 6 után már nem enni, mondjuk az utóbbi nem mindig jön össze!:)De továbbra is folytatom, a cél a tökéletes alak!:)Mégegyszer köszi!:)
Puszka
Sziasztok!
Már elég rég írtam nektek, de látom, hogy van, aki hónapokban gondolkozik!
Nos nekem már 2 hét után érezhető volt a hatás a nadrágaimon!
Szóval senki ne adja fel!
makonya
Sziasztok!
enzsu!
Én kb 1 hete kezdtem el rajta edzeni de az izomlázon kívűl nem történt semmi :)
Az étkezésre is figyelsz? Hiába edzel rajta ha több kalóriát viszel be mint amennyit leadsz + szerintem 1-2 hét alatt NEM de 1-2 hónap múlva már fogunk látni eredményt! Kitartás !!!
Rosszul meg szetem nem lehet rajta edzeni :)
pusz
Köszi a választ ildikek!
Az aktivsporton találtam egy 90cm fa tornakarikát. Megnézem milyen!
Megérkezett a Top Shop-ba (Bp, Fehérvári út)1 db LM-em amit rendeltem, most kaptam sms-t, de már beszereztem időközben máshonnan a rendelésemet meg hiába kértem, nem törölték. HA vkinek kell akkor szóljon és átveheti helyettem szerdáig (tehát holnapig)!
pusz
Sziasztok!
Tudom ez a LM-es oldal ... de ... a hullahopp karikából a fa vagy a müa. a jobb?
A müa. sokkal olcsóbb mint a fa. Melyik a jobb, hatásosabb? Nekem müa. van.
Szép napot mindenkinek!
u.i.: úgy is hatásos ha csak az egyik oldalra tudom végezni a gyakorlatot? balra nem tudom pörgetni :)
Sziasztok!
KicsiPoo!
én hangulattól függően 15-25 pecet karikázok... az egyik oldalra nekem se megy, de azért minden alkalommal próbálkozok, majd újra belejövök :-)
régen nagyon ment mindkét irányba.... csak azóta már nem 9 hanem 29 éves vagyok :-)
Narancsbőrre próbáld ki, hogy bekened a combod testápló és Richtofit sportkrém keverékével, utána betekered fóliával és rá egy nadrág aminek nem árt ha összekened, mert a fóliától eleve izzadsz, ettől a kérmtől meg mégjobban...
a fóliával vigyázz, mert ha túl szoros akkor csak szenvedsz benne...
én nem fóliát használok, hanem van fogyi gatyám...
Vica44 azt szeretném megkérdezni,hogy hány percet szoktál hullahop karikázni?Én ma egy fél órát bírtam ugyanis megfájdult az oldalam,és az baj ha csak az eggyik irányba tudom,mert a másik irányba mindig leesik!!:s Te mennyit szoktál??És mennyi idő után láttad a hatást tölle?
Hello:)
Vica & Enzsu! nagyon köszi a tippet! én főként a fenekem miatt vettem + de eddig én sem éreztem ott izomlázat!Nem tudtam h. csináljam h. oda is menjen! Dőltem én mindehova!:)) De most elolvastam amit írtatok és ki is próbáltam!Tényleg működik!:)))))))))))
Köszi szépen neketek!:)
Jah!Naribőrre vmit tudtok ami használ is?:(
Mert azom is van és azt ugye csak leg magiccel nem lehet eltüntetni sztem!:(
Sziasztok!!
Nekem még egy kicsit rossz,hogy itt mondjátok,hogy így változtam meg úgy változtam,ugyanis én még mindig nem kaptam meg a Leg Magic-et és már én is olyan szívesen elkezdeném!Már mindent elterveztem,még hullahop karikát is szermányoltam mert mindent be akarok vetni!!:) A vitál tv-n 16:15kor Béres Alexandra torna van eddig azt csináltam 3/4 óra de az ilyen átmozgatásnak sztem jó csak azért írtam,hogy ha még valami kedvet kapot a Leg Magic mellé akkor tornázzon,jah meg mondtátok,hogy nem "bírjátok" elsőra a 15 perces dvd-t akkor ezt (Szandival) sztem lehet hellyetesíteni amíg belejösz a gyakorlatokba!!:D Én szeretem csinálom,csak rajtam nem látszik meg a torna!!:( Ezért próbálnék Leg Magic-el!!:D Köszi,hogy meg hallgattatok!!
Sziasztok
örülök, hogy neked is jó így :-)
azt hiszem Makonya mesélte, hogy így csinálja, ő popópont-nak nevezte :-)
annyira jó olvasni titeket :-))))
nekem is mindig megjön a kedvem az LM-hez :-)
én alig használom és a fenekemen mégis látszik a változá :-)
hozzá azért karikázok is, hogy a derekam is vékonyodjon..
a fenékre úgy hat nagyon, ha kicsit behajlítod a térded és kicsit előredőlsz, nekem ehhez muszáj kapaszkodni, mert a térdem nagyon vacak és ennél az egy gyakorlatnál félek, hogy kiugrik... de ha kapaszkodok akkor nem lesz baj
Sziasztok ! Most jöttem meg a sielésből:o)
Komolyan mondom, az utóbbi 5 évben összesen nem mentem annyit, mint ezen a héten. Ehhez igen nagy %ban köze van a LM-nek.Sokkal többet bírtam,mint eddig bármikor. Elég ócska a térdem, de most combbal nagyon bírtam :o))
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.