Le lehet fogyni, de nagyon kell akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Le lehet fogyni, de nagyon kell akarni!
Sziasztok!
Csak azt szeretném mondani,hoy én 4 hóap alatt fogytam 20 kg-ot...Futottam,táncoltam,és diétáztam,igenis,szerintem kell hozáz a diéta. Csináltam léböjtkúrát 3 napig...90 napos diétát,bár nem teljesen végig...Gyümölcsdiétát 3x 5 napig... é szörnyű volt,de megérte :) Most a karácsony alatt feljött rám 5 kiló,nekiállok újra diétázni,és mozogni valamit,valószínűleg ugrókötelezni...egyébként,mindenkinek ajánlom,sok izmot mozgat meg,és ha nem szereted a hideget, latyakot,futást,és olcsó sportot akar űzni,akkor ez a legjobb, amit tehetsz...! :) Szóval,mindenkinek azt ajánlom,télen ugrókötelezzen ;) ÉS sok sikert a fogyáshoz mindenkinek! :)
Hali:)
Dlolly nagyon ügyes vagy.....nem kell egyből sokat, fontos a fokozatosság...hajrá::)
Ma én sem mozogtam...kell a pihi is... V_H_K végig nyomtam....majd holnaptól újra.
Szép álmokat:)
Sziasztok!
A kevés sport is jobb, mint a semmi...
Én speciel ma semmit nem csináltam:(
Na, jó, gyalogoltam vagy 5 km-t...
Sziasztok!
Képzeljétek ma 2x is futottam(na jó kocogtam:)
2x20percet
Juhééé talán nem is leszek olyan lusti:) Jó lenne
Szép....
Ma megyek cardióra...halál izomlázam van...de nem baj:)
Ama szuper van köszönöm:))))
Nagyon ügyi vagy kocogás ügyben:))))
puszika
huu, csajok, most jottem meg egy feloras intenzivnek mondhato kocogasbol, annnnnyira jol ezett :D:D
valtogattam a sima kocogast, meg a printet, aztan kis seta, pihi keppen, de osszessegeben jol teljesitettem, megizzadtam mnt a fene :) NAGGYON JOL ESETT! :)
en sem szeretek amugy futni, de most regota sportoltam mar intenziven, szoval jol esik :)
mindenkinek jo, kellemes dietas napokat kivanok!!! :)
puszika :)
nono, hogy van a babucid? :)
es a tobbiek? :)
Hali,
Én ugy utálo futni....de a legjobb sport a világon, vagyis a leghatásosabb az tuti...:)
jo amugy a futas, megbeszeltem a parommal is, hogy eztenkent eljar velem, o majd teker mellettem :) az neki is legalabb annyira egeszseges lesz, minimum egy fel orat estenkent a friss levegon tekerni :)
elegge egeszsegtelenul el a draga, de majd en lathatatlanul megsegitem ezen a teren :) elvegre is kifoz ha nem en? :P pl a palacsinta a kedvence, lattam, hogy a palacsinta a magas GI indexbe tartozik, neha kap egy kis dietas palacsintat is :) mar a receptem is megvan :) es BENNE VAGYOK AZ UTOLSO HONAPBAN! ne tudjatok meg tegnap mennyire rahangoltam magam a dietara :)
mostmeg a meregteleniteshez is lenne kedvem. :D
Ageeca, koszi szepen, en igazabol nem futottam sokan, enis pihizgettem kozben, aztan tul hamar besotetedett, es egy jo otpercet szinte lesprinteltem, mert feltem na! :) tudvan, hogy nemreg a kozeli parkban oltek meg valakit, hirtelen nagyon futhatnekom tamadt :)
de igazabol nagyon jol esett, csak a hasamba ne allt volna bele a gorcs. mondjuk azt mar a legelejen ereztem, hogy tul keves ideje ettem, de hazafele annyira azert nem fajt! ;)
Én sokat futottam régen, és nem az a lényeg hogy hány percet futsz, hanem azt hogy mennyit adsz bele!
De egy tanácsom van, ha megfogadjátok, ha nem, leírom akkor is :)
Lazán fussatok!!!!!
Ne görcsölve, hogy most mennyi távot fuss le! A kezeidet is lazán tartsd, nyugodtan kocogj először.
Lazán, görcsök nélkül fussatok! Cél mindig kicsi táv legyen. És ha az megvan, akkor álljatok le 1 percre gyenge sétára, és dicsérjétek magatokat, hogy okés, megvagyok ezzel a távval is!!!!
Következőre ugyanígy!
Ne 1 éjszaka akarjatok maratont futni! Mert akkor a futástól tuti elmegy a kedvetek!!!!
Én is fogok futni, csak legyen + fok!
Nah vau off :)
Puszika
Igen nagyon jó pofa...de lehet ám h csak én vagyok ilyen marha béna.))
Ugye milyen jópofa...:)) Imádom, már alig várom:)))
puszi
Szia!
Gondoltam, hogy nem egyszerű megállni a kangoo cipőben de azt nem, hogy ennyire:)
Megnéztem a youtube-on pár dance fitness videót....TÖK JÓ!! Nagyon tetszik, hogy nem a hagyományos unalmas 10x50lábemelés...stb..
Táncold ki magad alaposan:)
Szia dolly,
Én is csak este megyek cardióra:)) Ezt ez a srác találta ki az un cardio dance...nála táncolnak a gyerekeink (nekem keri lányom) és a szülöknek tartja...nagyon jó szamba, jive..stb. közben mint a gumi macik ugrálunk:)
Sztem nem félj elmenni..először én sem bírtam végig...érthető..de majd belejössz, ha kipórbálnád menj el.
kangoo én végig nevtettem m mire sik megállnom a "cipőben" vége lett az órának...ennek már 5 éve:)) de vicces volt.))
Sziasztok!
Hú visszaolvastam.... ez igen futás cardio dance
Elismerésem.Én meg most mászok ki az ágyból mert szinte egész éjjel nem aludtam:(
de ma én is meglátogatom a futópadot.
Cardio dance?! Tök jó lehet! Vajon dvd-n is be lehet szerezni.
Azért nem merek elmenni olyan helyre ahol csoportos aerobic...stb van, mert eleinte félek 5perctől kipurcannék...égő lenne. Pedig a kangoo nagyon tetszik.
További mozgós napot mindenkinek!:)
Hali csajok:)
Szép vasárnapot nektek:)))
ma megyek cardió dance-re már várom nagyon:))
puszi
koszi! :D:D szoval tunder vagyok :D jaja, eleg hulyen kezdtem neki :)
neked is! :)
Büszke vagyok rád, h futni mész...erre te butus képes vagy majdnem teli hassal futni indulni..
azért írtam h tündér vagy..mert ha vm butaságot csinálok Ádus mindig ezt mondja nekem:))
szép álmokat:))
hat mostmar enis LOL
kimentem, de talan tul keves idovel az utolso kaja utan... olyan hasgorcsom lett, hogy nemigaz... azota sem birok egyenesen jarni :D:D
Szia tundek:)
Köszönöm szépen:)
Andi le a kalappal, utálok futni:(((
jajj, hallottam otthon mekkora ho van, itt hetagra sut a nap! :)
de ma ugydontottem meg vilagosban kimegyek futni egy minimum fel roara :D
hianyzik a sport :)
Andim nem érlek utol tuti..mert én 65 alá nem szeretnék menni:)) az már kevés lenne nekem....:)
Tumpika meglesz a cél:))
Andi majd itthon ráerősítesz a mozgásra:)) Én már alig várom h megvegyük a step padot.))))
Ma nem tornázok...pakolunk, Ádus még havat lapátol...holnap meg cardió dancre megyek:)
Köszi, remélem hetek múlva további kilókról számolhatok be.
Te mennyiről kezdtél?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Hogyan lehet almaecettel fogyni - tapasztalatok?
- Tudna nekem valaki nagyon hatásos hasizomerősítő gyakorlatot írni? Nem fogyni szeretnék, erősödni.
- Nagyon szeretnék fogyni...