Le lehet fogyni, de nagyon kell akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Le lehet fogyni, de nagyon kell akarni!
waaa, koszonom csajok, komolyan enis buszke vagyok magamra, es nagyon jol esik, hogy sikerult! :) es az megjobb, hogy ezt irhattam be nektek, nem azt hogy:csajok, tegnap este bezabaltam, ezert ma 63 helyett 64 kilo vagyok! :)
nem ezt irtam be, hanem, hogy a sulyom nem ment felfele, csak lefele, meg igyis, hogy tegnap milyen rosz ebedem volt
tok joo! :)
Sodrika, koszi a szolidaritast, szerintem te sem bantad meg!!! :D
es... ott alt elotted?? huha, erosebb vaghy mint en! :D
Jó reggelt :)
Ma is hajrá csajok..mindent bele.)))
pusza
Nagyon ügyes vagy !!!!!!!!!
De csak hogy tudd én is szolidarítottam veled és ellenálltam az almáspitének amit Apa hozott, mindenki tukmálta hogy kóstoljam meg (állítólag nem volt túl finom), de én megálltam hiába állt ott előttem az asztalon egész este, egy morzsát sem ettem!
Úgyhogy hajráááááá!
Lédig drága köszönöm:))
Nagyir..köszönöm neked is.) Nem vagyok én példakép, csak egy anyuka, aki egészséges és csinos szeretne lenni:)) Neked is menni fog, ebben biztos vagyok:))) hajrá:)
Andi!! Szuper vagy....örülök h kibírtad....büszkék vagynk rád:))
hat csajok. hadne mondjam, ma kokemenyen megszenvedtem azert, hogy ne kelljen azt mondanom MEGINT: majd holnaptol teljes erovel. mar a kezemben volt az ujabb etel, de megalltam, es vegig gondoltam. aztan visszatettem a hutobe. aztan kesobb megint felalltam erte, de leultem. aztan csak folyamatosan a hutore tudtam koncentrallni, komolyan mint egy drogos. annyira gaz, es ciki. de basszus, hat csak kibirtam.
furcsa, a bankok is tudnak neha jot cselekedni :D:D
még nem is gratuláltam!
szuper cikket írtál!!!
jól összeszedted mindennek a lényegét!
Ma már inkább vennék én is.heti 2500 ft a kondiotthon-nál.A madarastescoban láttam gépt 99 ezerért kamatmentes hitelre árulják havi 6800 ft.
Lehet hogy átnyergelek.
Andi nem rontottad el, néha belefér..meglesz az a 2 kg pikk-pakk:))) ma már figyelj oda:))
Wiki...de jó..lehet bérelni??? mi szeretnék venni, d enagyon drága...priviben leírod hol bérelted és mennyiért...
puszi
neten béreltem egy futópadot.itthon gyalogolok minden nap 40 percet.(közösen béreltük a szomszédasszonnyal)kis diéta(nem nagy mert szoptatok)kg-ban még nem nagy változás de már legalább nem hasonlítok egy tál kocsonyához.feszesebb lettem.
ja ami nagyon fontos:Zene a fülbe hangosan és ütemre gyalogolni.7 km/h-val
ÁÁÁ értem:))))) Így tényleg biztos jó...mindnekinek más a módszer, ezér tjó a forum.
Tegnap este joghutot vacsiztam és szaladtam a wx-re...nem kell nekem zöldtea:))
megyek főzni:)
pussz
az l carnitin nagyon jo am, ha torna elott veszed be, mert ugye az l-carnitin errol szol, hogy jobban eg tole a zsir mozgas kozben. nekem van, csak otthon, de amikor en szedtem, vagyis hasznaltam estenkent futas elott fel oraval, masnapra(a taplalkozasom valtoztatasa nelkul) minimum fel kiloval konyebb voltam mindig. csak sajna nem hasznaltam sokaig. ugy egy het alatt abszolut tisztan leadtam egy jo 4 kilot. es abszolut ettem a hulye nassijaimat, meg mindent :)
biztosan elkezdem megint edzesek elott inni. nekem a pezsgotablettas van meg, arrol van csak velemenyem :)
Persze hogy nem rossz a 90 napos diéta... Van akinek bejön, van akinek nem!
Én rólam csak 5 kg víz ment le az első hetekben, utána hiába tornáztam, hiába futottam minden este, hiába cangáztam, izzadtam mint egy ló, mégsem fogytam! Rá is ment az akkori párkapcsolatom, mert az utóbbi időben egyfajta kirakat bábut akart belőlem csinálni az exem! Már az utóbbi hónapokban sokat veszekedtünk a súlyom miatt... Nem voltam neki elég jó!
Minden diétához pénz kell! Mi anyagilag nem tehetjük meg, hogy pl a 90-naposban előirt kajákat egyem! Mert ugye van egy oldal .... és ott lehet programra jelentkezni, előre kiadja akár az 1 heti tervet, kaját stb, csak legyen olyan ember aki ezt anyagilag bírja. Persze lehet helyettesíteni, de állandóan? Főtt kaja kell a szervezetnek, és amilyen kajákat előírt a program... Hááát... Én 2 hónapig betartottam, az első héten ment le rólam, mondom, 5 kg víz, onnantól semmi... Sőt inkább híztam!!!!
87 kg voltam mikor elkezdtem, aztán lettem 98 kg. Most lent vagyok olyan 85 kg körül, és tartom a súlyom!
Jó lenne valami mód hogy fogyjak...
Számomra a 90 napos diéta eláshatja magát. Előírt adagokat ettem, heti 1x 2x bűnöztem, de ennyi... És mégis híztam! :S
Hogy van ez?
Hallottam erről az L-Carnitinről... Valaki tipp?
nem, nem csak gyumolcsot eszem reggelire, csak azzal kezdem, mert kicsit megtolja az anyagcseremet. utanna eszek egy rendes szendvicset, de nekem tenyleg segit a gyumolcs, ezert hozom vissza. nemsokra ra(egy jo ora) mar eszem a normalis reggelimet. :) a gyumolcsot, meleg fogyi tea kisereteben eszek, igy nagyon jot tesz a kis gyomromnak. :) tudom, ensem birtam a sok gyumolcsot. egy ideig csak azt ettem delelott, de aztan a savam kozbeszolt, egyik reggel alig birtam felkelni miatta, szoval abbahagytam! :)
a 90 napos nem rosz, ha valaki birja, en a kemenyito napot nem birtam :) de par 90 napozonak segitek, mert azert rendesen attanulmanyoztam :)
Hali csajok:))
át én meghalnék h délig csak gyümit ehetnék..hamar jön a savam is, nekem nem hiszem h az jó lenne..ennek ellenére nem rossz sztem a 90 napos diéta..
Szia!
A 90 napos diéta az első, ahol ezt alkalmazzák, de ez nem mindenkinek jön be. Én 2 éve ezzel lefogytam 60 nap alatt 8 kg-ot, de az orvosok szerint nem túl áldásos, ha gyümölcsöt eszel csak reggel. Azt mondják, nem ad elég energiát a reggeli teendőkhöz. Persze, ha neked ez bevált,és bírod is, az más!
nekem ez a számolgatás jön be igazán, most már látom:) Megengedett kalórián belül kell lenni, de azon belül aztán, mindent ami szem-szájnak ingere! Szerintem, ettől jobbat még nem találtak ki!! Mindenkinek sok sikert a diétához, és további szép napot!
Nekem következő célkitűzés, április közepére: 70 kg.
üdv csajok!
Valami mód fogyni? :)
Erről is beszélgessünk :)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Hogyan lehet almaecettel fogyni - tapasztalatok?
- Tudna nekem valaki nagyon hatásos hasizomerősítő gyakorlatot írni? Nem fogyni szeretnék, erősödni.
- Nagyon szeretnék fogyni...