Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza! (beszélgetés)
Drága Olgám skypon vagyok :)
Ha tudok még segíteni sikíts!!!
2 napot nem neveznék stagnálásnak.Egy hetet már igen.Na jó befogom a pofám! :-)
Menni fog Henikém!Hátulról lökdöslek ha kell :-)
Nem mentél el barinőzni?
Jöhettél volna hozzám!Én közelebb lakok!
Most éppen a mézespogi díszítéssel szórakozok.
Nem csíptem el Moncsit,hogy faggattam volna ki mivel sikerült neki olyan szép szabályos vékony csíkokat rajzolnia....
Édeském,lehet 51,8-at kellett volna írnom.A jó é tudja mit írtam el.Tuti megértesz,hiszen látod milyen izgalmak vannak körülöttem!
Nos ha 50-52 kiló között ingadozom az maga a tökéletesség!
Heni drágám,jól gondold meg a kávézást,mert járni még tudni fogok ám! :-)
Szia!
Jár Neked a gratuláció!Tapsvihar!
Ami engem illet nagyszerűen vagyok!Az elmúlt napok ch zabálos időszakon túlvagyok.A tegnap elég űgyesen sikerült zárnom a napot.Ma reggel mérlegeltem.50,6kg!Hip-hip-hurrrááááá!!!!
Minden szépet és jót Neked is!
Sziasztok!
Én is vagyok:)
A héten csinált valaki rizsnapot?
Valahogy én inkább kihagytam, de lehet, hogy a jövőhéten egyik nap beiktatom. Majd még meglátom.
Hogy álltok a fogyással? Égnek a kilók lefele?
Én szépen alakulok, formálódom a heti 3x-i tornámmal:) Nagyon jó és már tetszik amit a tükörben látok:) A mérleg is jó adatokat mutat:)
Legyen szép hétvégétek!
Jobbulást Dorkinc!
Vitaminszedés mindenkinek!Parancs!!!!!
Örömmel veszem tudomásul,hogy mindenki lefogyott!Mert tuti azért nem vagytok itt,mert már nincs mit leadni! :-)
Remélem szép napotok volt!Puszika4
Sziasztok!
Remélem mindanyian jól vagytok!Itt havazik!
Nagy művészet lesz ma is tolni a babakocsit!
Nyamika!
Ma nem sikerült semennyire visszafognom magam.Ez van.Én se vagyok szent,de nem is akarok az lenni :-)
Viki=Wixyke24
Ő nyitotta ezt a fórumot :-)
Szóval nagyon űgyi voltam.
Ettem 3 csevapot mustárral,kenyér nélkül,meg egy adag rakott karfiolt.A rakott karfiolt lightosan csinálom.Sonkával,rizs nélkül.
Meg is találtalak amint láttad,de jól jött a segítséged! :-)
Hát Lányok,ma végre megint űgyesen étkeztem.Ha fene fenét eszik a mai napomat akkor se fogom elszurni!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Fogyókúra megint:Napi egyszeri evéssel lehet fogyni?
- Kinek milyen fogyókúra vált be? Kérlek írjatok szeretnék fogyni legalább 10 kilót! :)
- Bevált fogyókúrás recepteket szeretnék, ami kíméli a gyomrot, de fogyni is lehet tőle.