Le a bunkó pasikkal, avagy amíg trágya van... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Le a bunkó pasikkal, avagy amíg trágya van...
"Nem tudom van-e gyereked, de ha van, akkor nem lennék a helyébe."
A másik családját emlegetni személyeskedés, legalábbis nekem.
Még te értesz egyet?:D Te kezdted az egészet...
Uram isten micsoda agytrösztök járnak ide...
Nem gazdagok a szüleim, középosztálybeliek.
Egyébként miután írtad, hogy biztos koszos kőművesek gyerekei vagyok, írtam azt,hogy mindkét szülőm felsőfokú végzettségű, valószínűleg ezzel kevered, ha ez dicsekvésnek számít, akkor igen dicsekedtem.
:)
Amúgy a további személyeskedést azt hiszem intézzük privátba, ha igényed van rá.
(Nekem nincs.)
A letettem az asztalra alatt azt értettem, amiről eddig szó volt:
Tisztes lakhatás, elég fizetés, ha már az az elképzelésed, hogy eltartasz egy családot és a nőnek otthon a helye.
Ezere értettem, hogy az általad fenemód hirdetett elvekből mondjuk úgy mintha hiányoznának a tettek.
Az, hogy egyébként mit tettél le az asztalra nem tudom, és túlzottan nem is érdekel.
Sok összeesküvős videót biztosan nézel eddig ennyi kiderült, más nagyon nem.
Ja és okoskodás kérdésében azt hiszem te sem állsz olyan szarul.
Nem raktak a seggem alá semmit.
Elhiszem, hogy könnyebb lenne ezt hinned, de sajnos nincs így.
Mond már el nekem, mire alapozod ezt az állítást, csak úgy kíváncsiságból...
Hja neked a szüleid a segged alá raktak mindent, így könnyű fecsegni, te agytröszt. Biztos nem önerőből álltál talpra.
Nekem mindegy, hogy hogyan forgatod.
Nem kedvelem, mikor valaki úgy osztja az észt, hogy az életében ehhez képest semmit nem tett le az asztalra.
Az alkalmi munka bejelentetlen eddig egy épeszű lánynak sem elég biztos háttér, hogy gyereket szüljön, ha egy 1 %-ra megközelíted azt a képet, amiről itt szónokolsz, talán egy kicsit hitelesebb lennél.
Bocs, a gladiátorokat összemosni a római plebssel olyan, mintha a mai élsportolókat vennéd átlagnak.
Amúgy te tudsz vágtában hátrafelé nyilazni? Ha nem, akkor milyen jogon nevezed magad férfinak?
Férfiasabb mint olyan valaki, aki 30 fölött is a szüleivel él, és vendéglátósként Budapesten évek óta munkanélküli.