Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Lazacos palacsinta recept

Lazacos palacsinta recept

A Lazacos palacsinta hozzávalói:
A palacsintához:
liszt
tej
tojás
szódavíz

csipet cukor

A töltelékhez:

füstölt szeletelt lazac
tejföl
tormakrém (tejszínes majonézes)
sajt (lehet füstölt is)
tbors
kóstolás után ízlés szerint só
fejes vagy jégsaláta


A Lazacos palacsinta elkészítési módja:
A szokásos módon sós palacsintát készítünk. A tejfölt a majonézzel, a tormakrémmel, a fűszerekkel és a reszelt sajttal összekeverjük. A palacsintára ráterítünk 1 szelet salátát, a füstölt lazacot, majd a majonézes krémet, feltekerjük. Salátalevélen elrendezve 5 centis szeletekre vágva tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A lazacos palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook