Lakáseladás-jelzáloghitellel terhelt ingatlan (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha valaki tud, segítsen: olyan bankot keresek, ami a vásárolni kívánt ingatlan árán felül még kézpénzt is ad. Pld: 8 millió a lakás vételára, de nekem 9 millió kellene, tehát l m. kézbe.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
24 millio forintot érő lakásunkon 8 millio forintnak megfelelő svájci frank jelzáloghitel van.
Szeretnénk elköltözni, de a hitelt ilyen árfolyam mellett nem szeretnénk visszafizetni, át szeretnénk vinni arra amit megvennénk!
Erre van vmi lehetőség?
Köszi előre is!
Az a nő 4 éve nem fizeti a hitelét, nem is vásárlásra vette fel, hanem az adóhátzralékát fizette be belőle (ami 1,5 milla volt, de azért 10 millát vett fel, hogy legyen pénze) és persze ezt sem fizette.
Nem tudom sajnálni.
Van akit igen, de nagyon sokan maguknak köszönhetik.
(ne vedd magadra, nem rád gondolok, nem is ismerem a helyzetet, de nagyon sokat igen)
attól függetlenül szépen árvereznek. :(
nemrég is azt az 5 gyerekes családot tették ki, azt hiszem a múlt héten?
az én lakásom már árverésen volt, amikor sikerült hitelt felvennie a fiamnak rá. most a két nagy elköltözött, én itt maradtam 1 gyerekkel a nagy lakásban. szeretném elcserélni kisebbre, de nem megy.
hát igen, ez van... amikor kijöttek a végrehajtótól, úgy éreztem magam, mint akit megerőszakoltak... nem ismernek sem istent, sem embert... lehet, nemsokára megint ez lesz. :(
írtam üzit pokemberke neked.
Olvasd el,és ha válaszolsz rá szívesen segítek neked.
Én nem kérek közvetítői díjat a hitelügyintézésért.
Ha hitelkiváltásról beszélünk akkor ami %-ot leírtam h.amennyit ér az ingatlan ahhak a 60%eur alapon,75%ft alapon.Tehát a különbözetet mindenképpen bekéne törleszteni.
Hogy van amúgy a hitel fizetve hónapról-hónapra?
További ajánlott fórumok:
- Haszonélvezettel terhelt ingatlan elajándékozása?
- Jelzáloghitellel terhelt ingatlan vásárlása időigényesebb?
- Ha elválunk, akkor a hitellel terhelt ingatlant hogy vehetem a nevemre?
- Szocpollal terhelt ingatlan eladása
- Jelzáloggal terhelt ingatlanra lehet mégegy kisebb jelzáloghitelt felvenni?
- Állami támogatással terhelt ingatlan eladása