Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day krém (beszélgetés)
Jaj, de örülök, hogy valakitől jót is hallok! :)
Köszi, hogy írtad! :))
Nem èppen! Koràbban írtam, hogy most rendeltem meg anyumnak!FANTASZTIKUS A TERMÈK! Most rendelek a fèrjemnek is ès anyunak is mèg!Anyum 60 èves múlt kettő hete hasznàlja ès bàtran mondhatom kinèz 45-48-nak! màr a 2. napon làttam -mert szemmel làthatóan töltődtek fel a ràncai-
a vàltozàst!Imàdja nagyon, egyszer keni csak egy nap ès làtni mennyire örül, hogy visszafiatalodott plasztikai sebësz kèse nèlkül!Mindenkinek ajànlom!Ès NEM DOLGOZOM ENNEK A CÈGNEK, HANEM EGY BOLDOG 36 èves anyuka vagyok, aki az èdesanyjàt újra boldognak làtja, mert ez a termèk visszaadta az önbizalmàt neki!Ja ès èn sajàt magamnak is be fogom rendelni!
Sajnos én is rendeltem egy éjszakai és egy nappali krémet. Tele van parabénnel,ami kőolaj származék. Ez nem,hogy széppé tette az arcomat,hanem el is csúnyította. Viszzakértem az árát és persze csak egy keveset adtak vissza. A telefonos ügyfélszolgálaton egy külföldi illetőségű dolgozó,aki nagyon törte a magyart nem tudta megmondani hova lett a pénzem többi része és csak annyit mondott: "Örülj,hogy ennyit kaptál!" persze ezt így tegezve.
Vigyázzon mindenki,mert csalók! Legalábbis a pénzek egy részét lenyúlják a visszaküldés után.
Bakos Máté nem létezik, a kommentek pedig kamuk, maguknak írják meg, majd naponta frissítik a dátumokat.
Egy ilyen -fogyis tablettákat hirdető- cégnek írtam egyszer e-mailt, megírtam a fenti véleményem, tapasztalatom és legnagyobb meglepetésemre, csodák csodájára válaszoltak kb. 2hét múlva. Bevallották, hogy valóban így van, így egyszerűbb, nem kell vele dolgozni, nem kell vele foglalkozni, egyszer és mindenkorra megvan. Nem lehet hozzászólni, nem lehet kérdezni, az ott szereplők nem létező kommentelők, rendelni és fizetni lehet, de a pénzt sosem adják vissza. Valahonnan Lengyelországból kell próbálkozni visszaszerezni, de gyakorlatilag reménytelen.
Ja és a fotókon szereplők pedig állandó hirdetős fazonok, nők vagy férfiak bármiről legyen is szó, mindenütt ők szerepelnek más-más néven a különböző oldalakon!
Hahaha! Milyen jó néha, hogy nincs pénzem minden baromságra! Óriási kamu vakítás az egész. Az oldalukon mindig azt olvasod, hogy "csak ma" akciós, milyen érdekes! Odatesznek egy fiatal nőt és közlik, hogy hetven éves, persze, mindjárt gondoltam. Egyszer én is bedőltem egy ilyen krémnek, azok is orrba-szájba hirdetik magukat amerikai celebekkel, akik szerintem nem is tudnak róluk, meg kiretusált, phoshoppolt fotókkal. Kijött egy undorító, szilikonos rózsaszin krém, kb. 60 ml vagy 12 ezerért. Soha többet ilyen szemetet nem veszek.
Annak volt leginkább igaza, aki arról írt, hogy a belső megtisztulással jár együtt a szép, sima bőr. Én is szeretnék megtisztulni, bár én képtelen vagyok arra, hogy nyers vega étrenden éljek, de van egy csomó módszer, ami javít a helyzeten.
:((
Ezek hülyék? :O :D
Legalább ne ugyanazokat az arcokat tennék fel más nevekkel. :/
Jaj, de jóóó! Végre valakitől kapok infot! :)))
Köszi! :)
Nem rendeltem meg ezt a krémet, viszont egy két észrevétel:
- azok a krémek, amelyek valóban a bőr mélyebb rétegeibe képesek hatolni VÉNYKÖTELESEK!
- ergo, így nem is lehetne engedély nélkül árulni, hacsak nem kamu
- Összetevők listájára azért kíváncsi volnék. Mert ha van benne pl víz, kell bele tartósító, egy kis "kőolaj származék", stb. ami nem tesz jót a bőrnek.
Ha valóban hatásos fiatalító krémet kerestek, én a hunzáknak hiszek, meg lehet google-zni. Egyszerű, natúr sárgabarackvajat pedig itthon is lehet kapni.
Vagy őt ismeritek:
- Mimi Kirk: 70 éves de 40 látszik. Nyers evő.
- [link]
Tehát ahogy én látom, attól hogy valaki magára ken rengeteg káros, vegyszerekkel telenyomott, állati eredetű kencét, csak ideiglenes megoldás.
Aki viszont belülről táplálj a bőrét, ragyogóan néz ki, hiszen kívül belül egészséges. És ez látszik a bőrükön.
Na erre a valakire vagyok én kíváncsi. :)
Én is tudom mit mondanak ezekről a termékekről,ezekről az oldalakról, de azért kíváncsi lehetek olyan véleményre ,aki bele esett ebbe a csapdába és megvette.
Nem kikoktatást kértem! :/
Rémlik, de a FŐ REKLÁMON egy nő az állától felfelé húz egy maszkot.
A nevet beírtam a guglba, de semmi.
Ez lenne az, amit most 7500-ért adnak?
Én láttam a nreklámot, bele is mentem, de nem akart kiengedni, el kellett zárni a gépet.
De, pontosan ezt is kérdezted! "Rendelt már valaki (...)?
Hogy a kérdésedre is válaszoljak valaki biztosan rendelt már, annak ellenére, hogy számtalanszor bebizonyították már: az ilyen oldalak mind (!) hazugságot tartalmaznak, átverés. A cucc (fogyókúra, hajnövesztés, ránctalanítás) jobbik esetben csak nem ér semmit, rosszabb esetben egészségkárosító.
A garancia pedig a sóhivatalban érvényesíthető, oda kell visszaküldeni és a pénzedet is onnan kapod vissza.
Valahol olvastam, hogy ezekre a kommentekre meg vannak azok az emberek, akik be szoktak írni.
Érdekes, hogy ezeken az oldalakon negatív komment nem létezik. :(
Ezért érdekelne, hogy itt a hoxán van-e tapasztalata-e már valakinek.
Tulajdonképpen nem csak a pénz a lényeg-pesrze az is-, de azért nem mindegy mit ken az ember magára. Ki tudja milyen mérgező? összetevők vannak benne.
Egy komoly krém fejlesztése nem két fillér, nehezen tudom elképzelni, hogy "ezt a csodaszert" ilyen árengedményekkel árulják. Akkor nekik hol a haszon?
folyt.:
találtam egy totál másolt oldalt, kommentek is ki lettek másolva.
egy példa
MÁSOLT oldalon keddi komment:
"Kedd 4.02.2014
~Kitika:Egykor jártam szépségszalonokba de most nem telik rá. Ez a krém nekem fantasztikus megoldás, azonnal megrendelem, kipróbálom és megírom milyen!"
eredeti oldalon, ugyanez a komment, csak mai dátummal
(Péntek 7.02.2014)
úgyhogy nagyon hiteles..... :D