Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kutyaugatás a köbön fórum

Kutyaugatás a köbön (beszélgetés)

1 2 3 4 5
91. salabakter (válaszként erre: 89. - 9bbc382386)
2015. jan. 29. 19:15
Volna egy jelzőm rád,de jól nevelt vagyok:))
90. 4c1a787e8f (válaszként erre: 1. - Ac61cb5e5f)
2015. jan. 29. 19:10

És amikor majd a szomszédod indít fórumot, hogy "a szomszédomban éppen egy másfél éves hisztis gyerek van, meddig vagyok köteles ezt hallgatni"?

Akinek gyereke van, fogja be a száját, mert a legzavaróbb eszköz a világon, és igencsak rászorul a körülötte élők jóindulatára..

Még a világ legjobban nevelt gyerekénél is..

Most fel lehet háborodni, de jusson eszedbe két év múlva a kommentem...

2015. jan. 29. 16:27
Akinek van kutyája az ugattassa a fejénél a saját fülébe, nem nekem vette :)
88. siba22 (válaszként erre: 83. - Grizus)
2015. jan. 29. 10:17
érdekes mód nálunk nem okoz gondot a kutya ugatás.semmi gond nincs,pedig Zalán alig 3 hetes.az egyik blökink elég ugatós a másik meg sem mukkan.két egyéniség :DD esze legyen a kutyának a gazdi meg legyen eszetlen???hajjaj akkor ebből sok baj lenne.nálunk / legyen szomszéd,postás vagy idegen / a közvetlen családtagokon kívül Petike mindenkit meg ugat és még se csinálok ebből ügyet.a kutya így kommunikál.Kedves Grizus csak tanácsolni tudom ember létedre csak és kizárólag indokolt esetben / pl a szükségleteid miatt / szólalj csak meg minden szökő évben egyszer és legyen eszed hozzá.egy gyereknek is meg kell tanulnia együtt élni a környezetében élő házi állattal mint a házi állatnak a gazdájának családjával.több évnyi kutyás élet áll mögöttem és gyerekként én sem haltam bele amikor ugatott akár mi akár az egyik szomszédunk kutyája.
87. animal-lover (válaszként erre: 85. - D41005143d)
2015. jan. 29. 08:17
Reggel fél 5. A szomszéd első útja a wc-re. A kutya észreveszi és onnan kezdődően az addig ugat,- mondjuk ma fél 7-ig!!!, amíg enni nem ad neki. Szóval?
2015. jan. 22. 22:00
akkor a házigazda hálószobájában tegye
2015. jan. 22. 03:46
kutyaugatas termeszetes,normalis.
84. animal-lover (válaszként erre: 83. - Grizus)
2014. nov. 5. 21:21
Igen, nekem is van 2 kutyánk, családtagunk. Ők csak akkor ugatnak ha jeleznek.Ennyi.Cesar mindíg mondja, hogy amilyen a gazda, olyan a kutya. Ezzel a szomszéddal nem lehet beszélni. Míg kicsi is volt a Beagle, mondtam hogy amíg nincs idehaza és az ne ugasson hozza át, majd játszik az én kutyáimmal, de nem ment bele> ezt a kutyáját már akkor is utálta.
83. grizus (válaszként erre: 76. - Siba22)
2014. nov. 4. 20:58

Teljes értékű felnőtt? Te miről beszélsz? Azért ugasson ész nélkül a kutya, hogy a gyerek teljes értékű felnőtt legyen? Mégis hogy?

Igenis, a kutya ne ugasson össze-vissza, csak nagyon indokolt esetben. Legyen esze. A mienk ilyen volt, szőkőévben egyszer ha ugatott.

82. grizus
2014. nov. 4. 20:57
Na, ezt már megírtam egyszer.
81. grizus (válaszként erre: 78. - Animal-lover)
2014. nov. 4. 20:55
Csináld azt, amit én, illetve beszélj a szomszéddal, ha lehet. Egy kiskutya, pláne egy beagle törődést igényel, mi a fenének vesz ilyen kutyát, ha nem foglalkozik vele? Az még csak nem is házőrző, kiskedvencnek való fajta.
80. grizus
2014. nov. 4. 20:53
Velem régen volt ilyen. Este mindig elkezdte az állat az ugatást a hegyen. Aztán egyszer elindultam, hogy megkeresem. Találtam is egy házat, ahol egy kuvasz állt egy kiskutyával. Tudtam, hogy ez lehet az, mert az ugatásból meg lehetett állapítani, hogy kuvasz. Ott álltak, meg se mukkantak. Kijött a gazda és mondta, hogy nahát, milyen hatással lehetek rájuk, mert ilyenkor ugatni szoktak, ha áll ott valaki. (A kis dögök.) Nos, próbáltam mentálisan beléjük szuggerálni, hogy hagyják abba az ugatást. Aztán sokat imádkoztam az ügy érdekében, a legnagyobb segítség viszont az volt, hogy a szomszédlány ajánlotta a narancsszínű szivacsos füldugót. Az hatott! Ma is használom, bár már régesrég nincs ugatás.
79. animal-lover (válaszként erre: 42. - Carpediem*)
2014. nov. 4. 20:47
és ha rossz a viszony, mit ajánlasz?
2014. nov. 4. 20:45
Látom ez visszatérő téma. Nekem is van egy szomszédom, aki a kis Beagle kutyát még annó 4 hónaposan láncra verte, érzelmi életet , sétát, melegséget nem ad neki. A kutya mégis a nő mozgását jelzi, azaz ha már reggel felkel és az addig ugat neki, amíg nem ad enni...:( KInyírom//// És, ha nincs otthon a nő. Megtudná magyarázni valaki hogyan lehetne a kutyát erről leszoktatni? A szomszéd alkalmatlan tényező.
2014. aug. 4. 15:20
Van egy új weboldal. Azt a módszert segíti, amikor valaki névtelen levelet dob be a gazdinak. Az oldalon sok szomszéd együttesen írhat ilyet.. és lehet jelentkezni sétáltatónak is. Nyugi Blöki a neve a portálnak.
76. siba22
2014. júl. 7. 11:50
Nem mostani a fórum tudom.DE!!!!!Annó gyerekként még panelba laktunk.Egy blökivel indultunk.Aki csendes és nyugodt volt.Jött egy másik mellé aki jelezte az idegeneket.Szembe szomszédnak ez rohadtul nem tetszett,gyerekkel jött ő is.El vitette a sintér telepre.Hát szokták mondani isten nem ver bottal :D :D két alkalommal törtek be hozzájuk,több milliós kár keletkezett.nesze neked kutya ellenes szomszéd ez kellett??Hát lásd kárát:) Lehet ésszel alkalmazkodni.Most is két kutya van,egyik nyugodtabb a másik nagy hangú.Egyszer jöjjön valaki azért szólni,hogy hangos a kutya.Két választása van vagy hangszigetelés csinál és nyugton lesz vagy elgondolkodhat azon ha nem jelzi egy kutya sem az idegeneket és elszaporodnak a betörések :)Nekem a nagy fiam 15 éves nem sokára,jön a kis tesó januárba,magyarán van gyerek.Itt nálunk is elég hangos tud lenni az ugatás.tisztában vagyok vele milyen hangos.de egy pici gyereket nem szabad burokba tartani mert lelkileg nem lesz teljes értékű felnőtt.
75. grizus
2013. máj. 3. 02:46

Évekkel ezelőtt nem tudtam aludni a rohadt kutyaugatástól. Mindig éjjel kezdték. Akkoriban még füldugóm sem volt. Egy szép napon éjszaka, úgy fél tizenegy körül nekivágtam a hegynek, hogy megtaláljam a bűnösöket. Ez nehéz volt, mert ahogy mentem, olyan kutyák is megszólaltak miattam, akik addig hallgattak. Végül elértem egy házhoz, és valami azt súgta, hogy ez az a hely. Itt két kutya volt, egy kuvasz meg egy kicsi. Hallgattak. Kijött a gazda is és közölte, hogy ezek eddig ha megláttak valakit, vadul ugattak, engem meg úgy látszik szeretnek, mert meg se nyikkantak. Néztem őket és próbáltam lélekben a lelkükre beszélni, hogy mostantól kuss legyen...

És azóta kuss van.

Érti ezt valaki?

74. salabakter (válaszként erre: 69. - C6560fb39d)
2013. ápr. 28. 16:23
Nem kell rá sokáig,mert hamar leszokott a féktelen ugatásról.
2013. ápr. 26. 19:13

Azt felejti el sok kutyatartó ,hogy nem csak a saját kutyájukról vagy ismerősük kutyájáról van szó.

Vannak olyan kutyatartók,akik nem foglalkoznak vele,nem érdekli őket,csak egy állat az udvarban a betörő ellen stb

Igenis vannak olyan buta állatok,melyeket nem nevelnek,ahogy gyerek is van! Márpedig ha nem szocializálódik,akko úgy marad ahogy felnőtt, bután.

Ilyen a szomszádom kutyája is, itt laknak egy éve és még nem tudom hogy nevezik a kutyájukat mert még nem szólították meg!

Enni -inni kap,oszt kész,ez a foglalkozás....

Innentől kezdve az ostoba jószág megugatja az embert,a legyet,a szelet,a hulló falevelet,mindent.

Addig csak,míg megunja egy itt lakó...

72. 9bbc382386 (válaszként erre: 20. - F799cac10e)
2013. ápr. 26. 19:06
akkor be kéne dugnod,magadnak,...bocsi
71. danina
2012. jan. 24. 13:22

Sziasztok!

Nekünk 2 kutyánk van,3 éve költöztünk ide,szintén kertes házból.Kutya ott is,itt is szabadon van,én nem szeretem a "láncon" élő kutyát tartókat.

Nos,ideköltöztünk,ugattak éjjel,ugattak nappal.Idegesített,mert hogy a szomszédok...

Ha a kapunál ugattak,az a szomszédtól pár méter,biztos hallja...Jézus.

Este kaptak enni,hátha...utána alszanak kicsit.Persze...

Egyik nap,jó pár hét után megállított a szomszéd,paráztam,na,most!!

Elmondta,hogy ez a ház lakatlan lévén milyen jó terepet adott a jövő és menekülő betörőknek,tolvajoknak.És hogy annyira örülnek,most,hogy kutya van,már nem tud senki sem ilyen módon próbálkozni,sokkal nyugodtabban alszanak most!

Csodálkoztam,hebegtem valamit,azóta én is nyugodtan alszom :-DD

2012. jan. 24. 13:05
Most nem ártana nekem sem egy ilyen nyakörv, a kan nyomja egész nap és ilyenkor amikor tüzelő szuka van mellette bizony semmit nem ér a csendre utasítás.
69. c6560fb39d (válaszként erre: 67. - Salabakter)
2012. jan. 24. 13:02
és azt a kedves szomszédod ráteszi a kutyájára,hogy a kedves szomszéd tudjon aludni?
68. salabakter (válaszként erre: 67. - Salabakter)
2012. jan. 23. 21:45
Vagy:kutya ugatásgátló:)
67. salabakter (válaszként erre: 66. - C6560fb39d)
2012. jan. 23. 21:44
Kutyaugatás-gátló nyakörv 2.500 ft
2012. jan. 23. 20:39

Három kutyánk van,meg lehet őket tanítani arra, ha szólsz csend, akkor az is lesz és nem 1 percig,nálunk a három ok nélkül nem ugat, közel sem annyit mint a szomszéd egyetlen kutyája,nem a kutya a hibás,a gazda aki nem nevel,ülni tanítja éjjel,nappal már aranyere lehet szegény kutyának,de másképpen totál neveletlen.:S

Amit mástól hallottam,kutya ugatásgátló készülék,(google)borsos ára van,bár ez relatív(25-30ezer)de működik,másrészt a kutya szempontjából,(feleslegessé válik a gazda számára a kutya tartása) így nem tudja a feladatát,házőrzést,jelzést ellátni.

Vannak kutyák,(a kert szomszédé ilyen volt)akik egész éjjel,ahogy besötétedik egészen hajnalig ugat egyfolytában)hogy mit rejtély,szóltunk háromszor,később füldugó, nyáron csukott ablak....elköltöztek szerencsére.

2012. jan. 11. 16:41

Ez a téma engem is érdekel, a szomszédunk kutyái kiborítóak, 24 órából 20-at ugatnak, ami olyan hangosan behallatszik hozzánk, még így a télen bezárt ablakok mellett is, hogy képtelenség tőlük pihenni.

Úgy látom, nem sok jó ötlet volt, hogyan lehet orvosolni ezt a problémát.

64. ac61cb5e5f (válaszként erre: 63. - Fb546889fa)
2011. nov. 6. 08:44
Toleráns vagyok, hidd el. Nagyon sokáig nem szóltam, eltűrtem, inkább a fejfájás csillapítót szedtem befelé, minthogy szóljak, nem tudok pihenni. Ráadásul a kutyáknak nagyon nem szeretnék rosszat, bírom őket. De most kisbabám van, és így más a helyzet. Egyébként a gyereksírás nem hallatszik át hozzájuk, kérdeztem, azt mondták, nem hallanak semmit. De úgy gondolom, egyébként sem lehetne egy lapon említeni a gyereket a kutyával. A legjobban az zavar, hogy tudom, hogy le lehetne őket szoktatni az állandó ugatásról, a gazdik mégsem tesznek semmit.
63. fb546889fa (válaszként erre: 1. - Ac61cb5e5f)
2011. nov. 5. 23:41

Át érzem, de légy te is egy kicsit toleránsabb. A szomszéd is mondhatná, hogy őt meg a gyereksírás zavarja.

Alattunk két pici baba lakott albérletben. Nem sokat aludtunk este mert torkaszakadtából üvöltött mind a kettő. De ahogy elfogadtuk azt, hogy a baba dolga a sírás, próbáld meg te is elfogadni, hogy a kutyáké az ugatás. Egy gyerek tízen éves koráig hangos. Amikor csecsemő sír, amikor ovis ordít és hisztizik, később üvölt rohangál és csapkod, ha meg tizenéves a hifit bömbölteti vagy a tv-t. Sajnos egy társasházban nagyon sok mindent kell tolerálni, mert ebből a szemszögből nézve csak a nyugdíjasok vannak este csendben. :-D

Hogy a székhúzogatós, folyton orrfújós, köhögős éjféli szomszédokat, vagy kalapálósokat ne is említsem. Csúnya háborúk tudnak ezekből a dolgokból kerekedni. Tehát próbálj meg egy kicsit toleránsabb lenni. Senki sem tökéletes.

62. Lencsy (válaszként erre: 60. - Carpediem*)
2011. nov. 5. 17:53
Huhh ..megnyugodtam :) Maximális állatbarát és állatvédő vagyok !
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook