Krémsajt, II. recept

Elkészítési idő 10 perc

A Krémsajt, II. hozzávalói:
25 dkg teljesen friss tehéntúró
5 dkg friss vaj
2 púpozott evõkanál sûrû tejföl
csipetnyi só és csipetnyi porcukor


A Krémsajt, II. elkészítési módja:
A vajat felolvasztom, hozzáteszem az áttört tehéntúrót és a tejfölt, valamint a sót és a cukrot, majd keverõgéppel (vagy kézi habverõvel) teljesen simára keverem. Szorosan beletömködöm egy szögletes formába néhány óráig érlelem a hûtõszekrényben.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A krémsajt, ii. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook