Kreatívok klubja (beszélgetés)
Sziasztok...bocsi h csak így rátok rontok :)....ki tud segíteni egy nyuszi szabásmintával?..dekorációnak kéne....persze majd felnagyítom mert jó nagyot akarok:)...de amiket találtam nagyon bénák....ez pl tetszene...a szabásmintáknál dobta ki...de nincs szabásminta :(
... hááát az, hogy messziről mondjam, hogy randizzunk, és fussak el, hogy ne lásson közelről, nekem így, első hallásra, nem annyira bóknak tűnt! :DDD
Én se tudom fogni...:o(
Nekik nincs neten videotáruk? Nálunk a helyi tv-k-nek van. :)
Én is pihizek, de Hanna nélkül :DDDDDD
Nekem már nincsenek kicsik,és az unoka még minimum 10 év :(
Igen ez bóknak tűnik és legyél nagyon büszke rá!
Egyébként korai voltam, vagyok a héten mert ügyelek reggel. Ma meg egyébként is korábban mentem mert ma volt nálunk a télűző kiszebáb égetés, ezt azt még elő kellett készíteni. Ha ezután mégsem lesz jó idő, akkor minket szidjatok mert nem voltunk elég ügyesek. De igyekeztünk nagyon, ezért is süt olyan szépen a nap. Elvileg benne leszünk a Dombóvári tv-ben is, de nem tudom mikor, mi sajnos nem is tudjuk fogni azt a csatornát.
Itt is gyönyörű napos idő van... :) Haza is jöttem délben a melóból, volt fél nap elmaradt szabim, gyorsan kivettem. :)
Voltak kis mosolygós pillanataim... jövök a vásárlásból... hallom ám... Éééééééééééévaaaaaaaaaa... nézek arra, tökvak vagyok, de fiacskám hangját felismertem, integettem neki... jött haza a suliból. Hazaértünk, és mondta, hogy "nem mertem anyut kiabálni, mert annyira szép voltál messziről, hogy gondoltam hátha mégse te vagy. :) ... és hogy "ha jön szemben egy jó pasi, messziről mondd neki, hogy hahóóó, holnap randizhatunk, hadd örüljön, és aztán szaladj el... " :DD ... erről a végéről pontosan nem tudtam eldönteni, hogy bók volt-e... vagy mifene, de asszem inkább mifene. :DDD
5-től táncikálok, addig tán keserves, naaaaaaaaagy munkával összedobok még egy bohócot ujjbábban... érzem már, hogy jönni fog csajsziként kesztyűbábban is a hétvégéig. :))
Csodaszép tavaszköszöntő délutánt Nektek! :)
Jóóóóóóóóóóóóóó reggelt! :))
Nah... ma senki nem ébresztette a társaságot? :)
Vaczila? Hol-e...? :)))
Edzőterem megvolt, jóóóóóóóóóóóóóó volt.:) Mindjárt scannelem a pincurka kis ujjbáb bohóckámat, amit este, kb. negyed óra alatt megalkottam... ez volt a naaaaaagy tervezett alkotás... :) Nem vittem haza a memokártyát, így fotózni nem tudtam. :)
Ragyogó szép, tavaszmutató napot Nektek! :)
... hát még most se mernék nekiállni. :)) Ügyes vagy, nagyom mutatós képeket festesz, tetszenek! :)
Szép estét, Lányok! :) .. hát lazázás volt, egy kis ujjbáb bohócot csináltam. Előlről kis édeske, de hátulról megspóroltam a fejének a hátulját, és így nem eléggé szépséges. Talán majd a héten összedobok még egyet, mert - általam felfedezett - hibákat nem szeretek benn hagyni. :)
December eleje óta csinálgatom,úgy,hogy egy virágot se tudok lerajzolni :(
Lesegettem már régóta ezt a technikát(olyan egy éve) De nem nagyon mertem befektetni,mert mi van, ha nem megy,és csak kidobom a sok pénzt a próbálkozásra :)
De hát Ti vagytok az élő tanúk,amikor elkezdtem .) Nektek mutattam először,hogy ilyet akarok egyszercsak csinálni.
Asszem Béka' mondta, hogy nagy bátorság kell,Ő semmiképp se tudna ilyet,és nem is merne.
Itt a link,ahonnan másoltam :)
Bárki megcsinálhatja :) Az enyém szerintem,sok lett. Kevesebb több lett volna :)
Nem hinném,hogy valaki levideózná,hogy csinálom, de nem lehetetlen!:))
Talán nyáron, ha elég ügyes leszek már,tényleg kitelepülök valahová :)
most nagyon visszafog a gyakorlásba a zárt tér,meg a hideg. Nem lehet eleget szellőztetni :(
Te még nem láttad a sárga fásat. Most tettem be a naplómba. Érdekessége,hogy teljesen másnak indult,mint ami lett belőle, de így se rossz :)))
Ili!Te mióta készíted ezeket a képeket..?
Nagyon profik..
asszem,még nem válaszoltál rá,de a női arcot hogy csinálod?
Nem akarsz egy videót csinálni,hogy készül?;)
Azt küldtem volna neked..(talán van még nekem is)
Szükséged van még esetleg valamire,hátha van valami olyan fölös dolgom,ami neked még jól jöhet..
Holnap feladom a csomidat,addig megírhatod..
Mi is 50 km-re mentünk, de vittek busszal. Így is egész napos program, 3 napi hideg élelem és túlélőfelszerelés szükségeltetik... :)
57-en(!) mentünk! De legalább ingyen volt! :)
Én meg ellógtam kicsit egy hobbiboltba, de csak kitűzőalapot vettem! :)
Tudod mit Doxika! Nem is mennék veletek! :D
Sőt sajnállak,hogy nem jössz inkább velem :DDDDDD
Hahó, én mammográfián voltam, vittek minket innen a faluból csoportosan. Most értem haza.
yisket én is csípem.
Yisk= icipici ikea :)
... akkor jól indul a délután! :)) Remek! :))
Nálunk is mindig kulcsmizéria van... szerintem már a fél városnak van kulcsa a lakásunkhoz, mert mi meg állandóan elhagyjuk... :)
:DDDD
Tudod, erre azt mondom, hogy én egyedül, pasi nélkül könnyen vagyok boldog és vigyorgó, de aki ezt férfi mellett tudja prezentálni, az máááár igen, az a valami! :))