Kreatívok klubja (beszélgetés)
leszedi....
próbáltam, a szájából bányásztam ki a gumira erősítettet
ha a cipőre varrtam, akkor azzal együt rágcsálta
nem egy elveszett csaj az biztos :)
:))))
volt neki csörgős tutyija, az nagyon jó volt, de már az ő méretében nem kapni :))))
de igen van
én épp befelyeztem, és el akartam vágni a cérnát, mikor ő meg még nyomott 2-őt a pedálon.....
nagyon hallkan tud a picike lábain közlekedni, észre se veszem úgy bebújik az asztal alá
Üdv közöttünk!
Mostanság picit pangunk, de remélem nemsokára megint felpörgünk
Én vagyok, de 2 napig a varrógéppel barátkoztam, ma pedig mivel egyedül vagyok a lányokkal nem mertem elővenni. Tegnap is Hédi lenyomta a pedált miközben az anyagot tettem a talp alá, majdnem az újjamat varta le...
Sajna nincs gyerekbiztos helyem ahol varrni tudnék:( azt hittem apa figyel rá.
Hol van a csapat? Nagyon elmaradoztatok mostanában.
Én végre ma megint horgolótűt vettem a kezembe, sajnos egész héten nem volt időm rá pedig szerettem volna befejezni a törpikémet. Na nem baj ami késik nem múlik. Úgy néz ki legalább a feje elkészül ma, már a sapkáját készítem aztán már csak az arca lesz vissza. Kicsit nagyobb lesz mint amilyennek a kép alapján úgy elsőre gondoltam, de azért törpe lesz így is.
Elsőre nem is rossz. A tű egyébként fogyóeszköz, tarts otthon mindig tartalékot különböző vastagságban, hiszen az anyag vastagsága határozza meg hogy milyet kell használni.
Nekem sajnos most sem volt időm kreáskodni, vendégeim jöttek estefelé. Valami mindig közbejön.
elég vékonyka használati utasítás van mellé
viszont sikerült a cérnát befűzni, igaz az alsó szálat mire felszedte kezdett a türelmem fogyni aztán rájöttem mi a bibi.
A papírt azt kettévágta
sikerült egy nájlonos függönydarabot találnom... Gondolhatjátok, szedhettem ki az alját :)
gyanús hogy az alsó orsó kicsit szoros mert "nyikorog" a cérna ha meghúzom.
Szerencsére az alapbeállitás le van írva :)
csikos anyagon végül vonal mellett sikerült egyenesen végigmenni :) persze nem a szélén...
bár odakoppintódott az elején az újjam
szerintem kicsit félek még a géptől
ja és már 1 tü eltört méga papíron :(
Ha kibontod a dobozát, biztosan találsz benne leírást. Jó kis esti olvasmány lesz:)) Mindent tanulmányoznod kell mielőtt bárminek neki álssz, befűzés, beállítások, stb... Aztán holnap már megnézheted a gépet is közelről. Gondolom tetszeni fog.
Először szerintem is papíron próbálkozz, majd egyszerű karton anyagon próbálkozz egyenesen varrni. Semmiképp se olyan anyagon gyakorolj ami műszálas, nejlon vagy selyem, azokat könnyen összeráncolja a gép ha nem állítod be jól.
Nem kiröhögni!!!
A márkája Tes** EJ09....
made in china, de hátha arra jó lenne amire nekem szükségem volna
divattervező nem leszek vele az biztos
most 22000-ről volt 5500-ra leakciózva (ezért kaptam...)
Az a probléma, hogy ép azért kaptam a gépet mert a legközelebbi ismerős varrónő 50 km-re lakik....
itt nem ismerek egyet sem :(
mindíg összegyüjtöttem a dolgokat, vagy kézzel felvartam, még a 3m-es függönyt is kézzel szegtem körbe, és varrtam bele a ráncolót.