Kreatívok klubja (beszélgetés)
Szia Doxikri!
Én is megnéztem a kreatív naplódat, ez a Milus Cicó nagyon aranyos lett :-)
Nekem lenne 1 kérdésem.
Dobozt dekorálok,és ha a minta átnyíilik a széleken (ahol nyílik a doboz),akkor ti hogy csináljátok?
Előbb zsétvágjátok a szalvétát,és ráillesztitek a dobozra,vagy előbb ráragasztjátok,és utána szikével vágjátok?
Köszönöm!
Ha elakadok biztos itt fogok segítséget kérni!:)
cupp Lányok, csak beköszönök... még 5 szoknyácskát kell flittereznem, aztán kész ez a projekt, és ráfordulhatok egyébre.... máááááááááár alig váááááááááááárom!
Jó munkát, kellemes alkotást Nektek! :)
Biztosan!! Csak bátran!!!!!
Mi segítünk, ha elakadsz. :)
Köszönöm szépen az ötletet!:)
Köszönöm, még kevés dolgot csináltam, inkább gyűjtöm az ötleteket! Mert eddig a legtöbb még ötlet, de remélem egyszer már az én szobámba is ott lesznek:D
Éppen nézem, Vaczila is csinált. :)
Én tegnap este kezdtem neki gyártani, ma folytatom.
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszenek ezek a textil szaloncukrok..tegnap éjszaka pont azokat bámultam a M--n..egyre szebbek..:)
agyalok,hogy vegyek-e..
én sohasem teszek cukrot a fára,csak egy kis kínálóban tartóm..de egy piros-arany színű esetleg sima fehérszínben lehet beszerzek párat..:)majd átböngészem az árakat..
mindenesetre óriási megkönnyebbülés nekem, azt hittem, hogy akkora kupi van az alkotós szobámban, hogy már semmit nem lehet megtalálni, de ezek szerint csak azt nem, ami nincs is itt. :DDDDD
Hehe, de széééép is az élet... és millllyen kevés elég a szépségéhez! :DDD
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... akkor ma veszek másikat! :))) .. nehogy visszaküld! ... :)))
Használd egészséggel! :D
..hehe... én a zöld szalagomat nem találom, pedig vettem... :( :D
Jó reggelt, kellemes alkotást a hétvégére, Lányok! :)
Ma délig még a tánciskolás dolgokat varrom, remélem addigra minden kész lesz, és átadhatom magam a xmas ajándékoknak. :))
Én hétvégén csináltam anyósomnak a születésnapjára szaténból szaloncukrokat.
Meg természetesen kapott mellé levendulazsákot. Azt amúgy az idős hölgyek szeretik. :)
Klassz dolgokat csinálsz, ügyes vagy!
Szeretnék ötleteket kérni.
Idős embereknek miket lehet készíteni?
Előre is köszönöm!
Az szuper!! Melyiket?
Amúgy a mostani Praktikában lehet rendelni és jóval olcsóbban, mint az eredeti ára!!!! De az az új, amit én is most vettem.