Kreatívok klubja (beszélgetés)
Köszönöm sokat segítettél:))
a mostani ami a falon van az sárga durva vakolat.viszont nagyon nem szeretem mert potyog állandóan..lekaparom utána glett csiszka és festés:))
Sziasztok! Én is vagyogatok... Megirigyeltem Béka-királylány titkolózását és én is új projektben vagyok :-O egyenlőre nyomozgatok, tanulgatok. Azt elárulom, hogy egy új technikát találtam (mármint nekem új) annyira tetszik, hogy kicsit belemélyedek...
Doxi! Már pont akartam kérdezni a levendulát, de nekem is az volt az eszembe, hogy a bioboltban biztos lesz. Tavasszal anyumékhoz ültetek vagy vetek? :-O De remélem idén már a házunkba is tudok ilyet csinálni. Nagyon keresgélünk...
Sikerült felraknom képeket...Kreativitásaimban..
Nagyon szeretek csempéből mozaikot kirakni már van egy két párkány belőle és a nappalinkban egy sarok:)
Valahova szerintetek illene??
Gondoltam hogy az ajtók széleit kiraknám tejeskávé és bordó szín keverékével a falat tejeskávé színűre szeretném az nagyobbítaná a teret és talán világosabb is lenne..
Van nekem pár tő, meg kaptam is egy nagy adagot ősszel. Ha elfogy, akkor bioboltban veszek.
Tavasszal még ültetek legalább 10 tövet...úgy lesz kb. 20. :)
Csúcs az a gomb! :))
Honnan veszed a levendulát,és egyéb illatos füveket?
Azért itt már mennyiség van! Nem egy-két cserépről beszélünk! :)
De jó! :)
Akkor majd várjuk a képeket! :)
Sziasztok
Nekem egy kis segítségre lenne szükségem:))
Meguntam a konyhámat kicsi pénzből saját kezűleg szeretném ujjá és praktikussá tenni.
rendezkedni sajnos nem tudok mivel 2 ablak 2 ajtó és egy radiátorral van teliigy mindennek fix helye van.viszont a falat megszeretném változtatni és uj dolgokkal szeretném színesíteni:DD
Ehez kérném a segítségeteket valami jó ötlettel
Elöre is köszönöm mindenkinek:)
szuper lett..nagyon terszenek,na és a mütyik!:)
Tök jó!!
Nora, ide is küldök egyet:
c(_)
Most akkor furdalhatja addig az oldalunk a kíváncsiság? :)
Doxi! Kukkants a naplómba! :)
Ne hülyítsetek....:DDDDDDDDDDDDD
Mi az a bobina, he??? :))