Kreatívok klubja (beszélgetés)
Micsoda jó illatú levendulám van!!!! :)))))
♥♥♥
Tettem képet az új virágról a naplómba.
Végül is nem festettem, mert nem volt akkora szára, hogy a cserépből kilátszódjon.
hát nem tudom,a bombok tényleg horror árban vannak-é?De a gombok bizti..:)))
Amúgy jó ötlet..:)
kiváncsian várom!Pici felületre sem nehéz dekuzni..én a kis famágneseimet vagy csatjaimat úgy szoktam,hogy már felragasztom az adott felületre,és úgy készítem,így az ujjaimmal biztosan nem kapok bele..
Köszi!
Tudod mit akarok még dekuzni?.....fiókgombokat.
Akartam venni egy öreg fürdőszobai szekrénykémre szép gombot, de a porcelán bomb horror árban van...gondoltam veszek fát, lecsiszolom és rádekuzom a mintát amit én akarok....fillérekért!
Sziasztok!
Doxi láttam a vállfákat!Nagyon csinik!:)
Más:
Most néztem pár brosst és ékszert..decoupage kategóriába sorolva..:O
pár gyöngy,szerelékek,és kitűző..??
Egyre izgalmasabb!! :)))
Alig várom! :))
Ja,Doxi :) Lesz benne egy rongydarab,csak annyira húztam össze,hogy rájöjj,minek a szabásmintája :)
)
Nem "találkoztunk" mi már valamelyik fórumon??? Ismerős a neved!
A klub, meg úgy működik, hogy mindig csinálunk valamit és azt itt megmutatjuk, megbeszéljük. Sokan úgy jöttek ide, hogy tanácsot kértek, aztán itt ragadtak...gyakorlatilag egy virtuális kreatív műhelybe csöppentél.
A fórum szerves részét képezik a naplóink....az fontos! :)
Szép estét mindenkinek:))
Na mára végeztem azt hiszem nem kell este ringatni kellemesen elfáradtam de holnap folyt köv..
néztem én is a repesztős lakoss linket tuti jóó:)
Már a lánykámat is megfertőztem a kreativoskodásommal..nagyon szeret dekupázsolni ö is,így névnapjára vettem egy nagyobb fadobozt amit kedvére kidíszíthet vettem hozzá szalvétát is remélem tetszik majd neki:))
Igen, akadnak húzós dolgok, én olyan jót nevettem magamon, amikor nézegettem egy katalógust, mert el voltam hűlve, hogy " Úristen! milyen olcsók ezek a dobozkák, meg cserepek! DE vajon hogyan éri meg nekik így? " aztán megnéztem a méretét! :D Csaptam akkorát a homlokomra!
De vannak dolgok amik szerintem nem vészesek( főleg ha a párom hobbiját hasonlítom ehhez!)de igaz ami igaz itt-ott zsebbe kell nyúlni!
Most én is úgy jártam hogy megvettem a szalvétákat, tele vagyok tervekkel, ötletekkel, de parkoló pálya, mert kicsit nagyobb lett az egyéb kiadásunk, mint terveztem :(
Ráadásul itthon mindenki lebetegedett, nem csak gyógyszer kiadás, de munka kiesés is, mondjuk most ez érdekel a legkevésbé!
sziasztok!
Már 2 szer linkeltem egy oldalt de ezek szerint ki lett szedve :( egy webáruház címe volt tök jó pedig
Egy csomó dolgom van ma, de azért megvettem az akril festéket és este szeretném lecsiszolni és befesteni a fa dobozomat. Aztán majd holnap folytatom. Azt még mindig nem döntöttem el, hogy csak emitt amott lesz e rajta szalvétaminta, vagy az egészet bevonom e.
Tegnap kaptam a disznóvágáson anyósomtól egy köteg 1000 éves kézimunka újságot, tele horgolásmintákkal. Azokat is át kellene néznem, már alig várom hogy rákerüljek. De előbb vár sajnos a házimunka.
hű csajok nézegettem az árakat a neten más kreatívságokhoz..... acryl festék, dekupázs ragasztó stb finomságok...
háááááááát és még azt hittem a gyöngyözés drága :(
még maradok a nézegetés mellett, bár ha valami gyönyörűséget látok, lehet mégis rendelek hozzávalót :)))
Még nem volt időm végigolvasni, hogy is működik ez a klub :)
Azt gondoltam, hogy nem a köszönésben merül ki :D
Szia! :) Csak köszönés, vagy hoztál is valamit? :))
Szép új hetet, Lányok! :) Holnapra tán fotózok. :)
... és jön egy ollllyan dolog nálam, hogy lufifigura készítés és arcfestés... ezek eddig kimaradtak az életemből, és ugye úgy nem lehet meghalni, hogy mindent ki ne próbáljak. :)))
(öhömmmmm.... még némely területen azééé' van kis tennivaló, hogy ez igaz legyen! irulós-pirulós szmájli ;D)