Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Gyerekem szerint a magyar nem volt nehéz, nem volt benne szerencsére halandzsa nyelv meg nagyon elvont dolgok, senki által nem ismert közmondások sem.
A matekban a trapézos feladatra sokan panaszkodnak a mi osztályunkban,.
SZiasztok!
Három éve jártam itt, és újra aktulális. :)
Tudnátok segíteni, hol talállak benneteket? És hol találom azt a nagyon hasznos táblázatot, ami az egyes iskolák felvételi ponthatárait évekre lebontva tartalmazta?
Előre is köszönöm szépen!
Zsio
sziasztok,
elkérhetném én is a linket? Régóta követem a csoportot. Tavalyi év kimaradt nálunk, idén viszont nyolcadikos felvételizőm van. Előre is köszönöm
(kiegészítés)
Pontszám vélhetően soha nem volt itt: az be sem kerül a központi rendszerbe (a központi rangsorolóban az egyes iskolák már csak rangsorszámot rögzítenek).
dari pont oktatas pont hu/kirlist.search/kifir
Az a trükk, hogy a Beiskolázási tanév alatt tanévet kell váltani.
Sziasztok!
A nagyobb 3 éve felvételizett, akkor sok hasznos infót kaptam innen! :)
Szeretnék csatlakozni az új csoporthoz, segítenétek?
Illetve akkor volt egy bejutási esély kalkulátor is, viszont annak a linkje most nem működik. Ahhoz is szeretnék kérni elérhetőséget.
Nagyon köszönöm! :)
Szia !
Felvételi stressz ellen? Az ellen nem nagyon lehet.
Hosszabb távú stressz ellen a gyógyszertárban adnak gyereknek való B vitamint Magnézium-mal.
Nem feltétlenül B6-ot.
Van mikor B1-et adnak, mellé szedni kell magnéziumot.
El kell mondani a gyógyszertában, hogy milyen jellegű stressz, tünetek, és akor ők tudni fogják mi kell.
A gyerekek idegeit is nagyon jól ki lehet simítani egy kúrával. Ami min. 30 nap, de sokszor 3 hónapig is kelhet szedni.
Ez probléma és gyerek függő.
Felvételi előtt pedig nyugodtan, hosszan szedni valamilyen multivitamint.
placebók...
inkább vmiféle autogén tréning technikát nézzetek meg
Szia, nem akarlak lelombozni, de légy realistább.
47-50 pontos központival, még ha full kitűnő is a bizi, az Api, a Szent Laszló és a Szent Isván gyakorlatilag esélytelen.
Nagyon köszönjük!
Ma töltögetjük a lapot, rátettük a Szent Istvánt is, hátha...(Reméljük, nem lesz 3-as magatartása, mert becsúszott egy osztályfőnöki a sok rihegés-röhögés miatt)
A Szent Lászlót is beírtuk, nagyon szimpatikus, és mivel ponthatárt nem találtunk, a listán meg lejjebb van, azt biztosnak gondoltuk. Most akkor gyorsan keresünk egy biztosabbat...
Edzés este van, úgyhogy a korai kezdés nem probléma.
Apáczait is beírtuk.
Ha nagyon elrontja valaki a felvételit, csak nyelvi előkészítőről lehet újra felvételizni a következő évben?
Köszönjük a segítséget, mert egy táblázatból azért nem mindent lehet megtudni.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?