Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Viszont kívánjuk, kedves Bogi!
Váljanak valóra a dédelgetett álmok!
Kedves fórumtársak! Az elmúlt hónapokban sok időt töltöttünk itt együtt.Nagyon sok segítséget kaptam tőletek, amit nagyon köszönök. Többekkel szinte baráti kapcsolatba kerültem. Ezt is nagyon köszönöm!Rengeteget jelentett, jelent.
Most azt kívánom mindnyájunknak, hogy a holnapi nap úgy sikerüljön mindenkinek, hogy a gyermekek ne éljék meg kudarcnak az eredményt, inkább sikernek, -akármilyen is lesz az - és végül mindenkit vezessen el a neki legjobb iskolába!
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát! :)
És holnap jelentkezzetek!! :)
Azért ennek a középértéke sem rossz, és ha odafigyel, nyilván a felső felé mozdul el. :-)
Jól tudod, ezeket lehet vinni, szgépet nem.
Remélem, nem mennek direkt rá a változásokra a helyesírásban, szerintem nem nyomatták direktbe'.
Mi is kb. 12 feladatsort írtunk és nagyon vàltozó eredményekkel (37-49). Attól függően, hogy milyen kedve volt, volt-e még házi, játékidőre várt stb. Szerintem azért élesben figyelni fognak.
Más: körző, szögmérő, vonalzó megengedett ugye? Csak szàmológépet nem vihetnek.
Az új helyesírási szabályokba mennyire mentetek bele. Most derült ki szàmomra, hogy ezt a suliban elég lazán kezeltèk....
Szia,
A nagyobbik fiam anno hatodikban nagyon komolyan vette, ő jókat írt itthon és a felvételin is.
Most ez a második lazábban kezeli, hullámzik ő is, de azért javult a kezdetekhez képest. Mondjuk ő hatodikban nulla készüléssel ment el, teszt jelleggel, és azon lepadlózott, ezért tett bele kicsit több energiát most.
Volt valaki, akinek otthon nagyon-nagyon komolyan vette a gyerkőc a korábbi évek feladatsorát? és jókat írt?
Mondani nem merem neki, hogy ilyen teljesítmény, amit eddig otthon produkált semmire nem lesz elég...abba bízom, hogy amúgy értelmes tudja mi a tét...és majd szombaton odafigyel
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?