Középiskolai felvételi (beszélgetés)
A Veres Péter Gimnáziumban volt valaki szóbelizni és megosztaná a tapasztalait?
Köszönöm!
Én meg betelefonálni sem... :) Így marad a találgatás.
A nyílt délutánon voltunk, akkor azt mondták, csak kötetlen beszélgetés lesz.
Csak most esett le, hogy ez volt az utolsó szóbelink, és bár eredmény csak hetek múlva lesz, vége egy csaknem egy éves folyamatnak... Folytatás 4-5 év múlva a kisebbikkel. :)
Ez a fórum, illetve felvzsga.eu a legjobb dolgok a kerék feltalálása óta, semmire sem mentünk volna nélkülük. Köszönet érte Rékának és mindenkinek!
Fogalmam sincs, sose próbáltam. De az admin tud törölni ha rosszat írsz, az biztos.
A kis piros kézzel próbáltad?
Ó, erre nem is gondoltam.
Lehet hsz-t szerkeszteni? Előzőmet átírnám.
Ez volt már?
Réka, a táblázatod (és gligeti adatbázisa) csodálatos, és rengeteg embernek rengeteget segít. Olyan munkát végeztek önzetlenül, ami valójában közszolgálat, és nagyon értékes. Enélkül totálisan a sötétben tapogatóznánk, én legalábbis biztosan.
Elmondhatatlanul hálás vagyok érte, tavaly toltuk és jövőre toljuk élesben, de idén is sok-sok ismerősnek mutattam meg, sőt volt olyan, aki megkért, hogy az adatok alapján számoljam neki ki, hogy áll a lánya (nyolcadikos), és segítsek belőni, melyik iskolákat érdemes beírniuk. Így sikerült egy szuper választékot összerakni az ismerős kislánynak, egy sor olyan sulival, amik tetszenek neki, és ahová örömmel megy szóbelizni.
Az egészen biztosan nem a te hibád, hogy egyes sulik váratlanul alacsony vagy magas ponthatárt húznak.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?