Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Én megnéztem a Kellot. Sajnos a mostani suli rendelte meg az ötödikes könyveket :(((
Te nézted?
Azt elhiszem! És nem is tudtok informálisan se semmit? Telefonon vagy a kelloról?
Pécsen még egy suli sem tette ki a felvételt nyertek listáját.Idegtépő😟
Furcsallottam is a 23 órát! Annál még az elsősök nek is több van!
Gratulálok a frissen kiretesitetteknek!
Sajnos nekem csak egy részlete volt meg az is csak két tagozatnak!
Igen kolis lesz! Rakamaz nagyon messze lenne a mindennapi bejáráshoz. Innen max Nyíregyháza az ami bejárható távolságra van. A fiam a Szent Imrébe jár Nyh., szintén nagyon jó suli, ha valakit érdekel! 😊
Az Őrs közelsége nektek, és a suli visszafogottsága miatt a Sylvestert ajánlom nektek.
Holnap írd meg légy szíves, hogy mit tapasztaltatok! Köszi
Jut eszembe Debrecen – megint papagájkodom: a debreceni Tóth Árpád Gimi rangsorait letöltötte valaki?
Az is jó, ha csak az egyik tanulmányi terület listája van meg, hátha másnak megvan egy másik és így összejöhet a kollekció...
Privátban küldök @-címet, ha jelzitek, hogy tudtok küldeni valami hasznosat.
Szeptemberben már lesz info, unokatesó lánya oda megy zeneművészetibe, és kollégista lesz.
Kolis lesz?
Nem ígérek biztosat, de rákérdezek, hátha infónk.
Gratulálok! Klassz suli, mi vendégként jártunk ott.
Köszi szépen, felírtam.
Még nem kaptunk levelet a Trefortból, jó lenne, ha sietne a postás 😀
Ismerős lánya járt oda, ugyanígy pótfevételivel került be, és szerette.
A Debrecenben lévő kollégiumokról esetleg lenne tapasztalata valakinek? Vélemény? :)
Igen, Kovács Pákl Gimnmnázium, 15.kerület. Ha valaki keres sulit és ez érdekes lehet nyugodtan irjon rám, tudok segiteni!
Sziasztok! Mi ma kaptuk meg a levelet éééssss sikerült! Tóth Árpád Gimi Debrecen: NyEK-biosz-kémia! :)
Szia! Molnár Àgnes lesz, ha jól tudom.
Igen, haladó német tagozat. Német nyelven zajlott a szóbeli felvételi. A suli honlapján található témakörökből kérdeztek. 🙂 Üdv!
A Kovács Pál az, ami a Räddában van? Arról is jókat hallok.
Az a neve hogy Hosig és az Örs vezér térnél van. Nyitottak nem horvát nemzetiségű gyerekekre is. Van Szerb Gimi is a belvárosban, meg Szlovák a 13. kerületben, de ott nem jártunk, nem tudom mi azokban a helyzet.
horvát gimi? melyik is az? van még ilyen jó szerb... bolgár ilyesmi. Olyan jó lenne ha a nemzetiségi sulikat is összeszednénk.
Esetleg a Kovács Pált is megnézheted, ugyanaz a környék. Élsportolo gyerekeknek ajánlott, családias suli..:)
Holnapig kell kiértesíteni. Vagyis még akkor sem hibáznak, ha holnap adják postára a leveleket...
Kitartás! Nemsokára véget ér az idegőrlő várakozás!
Drága Mamma ....nekünk még lesz egy felvételizőnk és nagyon várom a Szinyei 4 éves német tagozat beszámolóit. Itt van haladó német is?
Köszi! Már nem tudom h azon aggódok-e jobban h bekerül vagy azon hogy nem...
További ajánlott fórumok: