Középiskolai felvételi (beszélgetés)
EGYÉNI JELENTKEZŐK!
Ugye az OH nektek is küldött mail-t, hogy ne felejtes el jelentkezni holnapig?!? Még akkor is, ha már vissza is jött a győri mail ...
írják, hogy ez esetben tekintsem tárgytalannak, de azért megzavart :D
Ne haragudj, de felröhögtem :-D.
Enyém is nagy igyekezettel írta alá, előtte mondtam neki, hogy normálisan!!!
Hozzáteszem, hogy a magyar írásbeli fedlapján a nevét elrontotta, így egyből javította is (szabályosan, de akkor isss). A saját nevét! Majd kiestem a gatyámból, mikor megláttam!
... hát ehhez képest az enyém, az egyik ilyen nagy jelentőségű doksit (ami célsuli és nem mentősuli) olyan macskakaparással írta alá... jól össze is vesztem vele, hogy legalább most ne...
:)
Sziasztok, érdekelne néhány dolog az Osztrák gimnáziumról: a reáltárgyak színvonala ebben a suliban kb. mely magyar gimik szinvonalával lehet hasonló? A diákok ezeket a tárgyakat már otthon sem magyar szakirodalomból tanulják? (pl.: matekpéldák) Ezt azért kérdezem, mert akkor magyarul alig lehet nekik segíteni... OKTV-n, vagy magyar versenyeken szoktak osztrák gimis diákok indulni?
(a fiam még csak 7.-es, szóval előzetes az érdeklődés)
:-))
Egyébként biztos, hogy nem baj, ha a gyerek aláírja, sőt, jól is néz ki. Én csak azért jártam utána ennyire, mert akkor töltögettem és nyomtattam, mikor nem voltak a gyerekek a közelemben, hogy oda tudjak figyelni:-) Így amikor kinyomtattam, megnéztem, hogy kell-e, hogy a gyerek aláírja, írták, hogy 14 év alatt nem, mondom, jó, akkor mehetek a postára.
Én múlt szerdán adtam postára tértivevénnyel, és most jött meg az e-mail, hogy feldolgozták.
4. osztályos a fiam, én postáztam neki mindent, de a KIFIR felületen a gimiben rögzítették az adatokat. Ott beírtuk az email címem, ez biztos.
Még azt tudom elképzelni, hogy rossz email címre írt a KIFIR.
Mi múlt hét csütörtökön adtuk fel Győrbe a központi lapot, pár perce kaptam az email visszajelzést a feldolgozásról.
Szerintem az kap email visszajelzést, aki a jelentkezési lapon megadta az email címét (nem kötelező sor volt).
Egy technikai kérdés: Győrtől mindenki kap emailt a feldogozásról, vagy be kellett jelölni ehhez valamilyen kapcsolattartási módot stb.? Vagy csak a nyolcadikos szülők kapnak?
Én nem kaptam emailt, de a tértivevény már múlt héten visszajött, tehát átvették. A KIFIR-ben viszont nem én rögzítettem, hanem a gimi, ahova jelentkeztünk (megcsinálta mindenkinek a betekintéskor).
Ha elektronikusan történik a jel., akkor mi a manóért adjuk fel 5-600 Ft-okért a leveleket???
Face-n épp most olvastam egy ilyet:
"... aki e-felvételivel jelentkezett és nem ügyfélkapun keresztül, hanem postán küldte el a 3 oldalt ..."
Mi az az e-felvételi? És le lehet adni ügyfélkapun keresztül is???
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?