Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Gratulálok a kicsinek !
A nagy hova pályázik?
Gratula mindenkinek!! De jò èrzès az, amikor vègre vège ennek a procedùrànak ès ràadàsul sikerült is.
Mi holnap du. megyünk a fiam sulijàba szòbelizni a közèpsővel, nagyon jòl kell teljesìtenie, hogy bejusson, szorìtsatok..
;)
A te gyerkőcöd most 5-es, igaz? Szereti?
Én abban bízom, hogy a fiam végre olyan közösségbe kerülhet, ahol nem fogja magát egyedül érezni. 3-ban gyakran jött haza elkenődve a suliból, mert nem voltak igazán barátai.
Ja, és újpesti suli is jó.
Összegzem újra: zuglói, angyalföldi, újpesti, óbudai színvonalas általános iskolát keresünk. Ahová érdemes átvinni egy jövőre ötödikes fiút (kitűnő tanuló, egész jó matekos, sakkozik és első óta tanul angolul heti 4-5 órában).
Ha van jó tapasztalatotok, ötletetek, előre köszönöm, hogy megosztjátok :)
De jó!
És ki dönt? ;)
Látom, már egyre többen biztosan elhagyják a sulijukat.
Légy szíves segítsetek nekem, olyan színvonalas zuglói, angyalföldi esetleg óbudai általános iskolákat keresek, ahonnan várhatóan jó pár gyerek elmegy nyolcosztályosba! Az egyik ismerősöm szeretné átvinni a kisfiát, hogy a fensőtagozatot már ott kezdje jövőre.
Melyiket érdemes megnézni a Herman Ottón kívül? A kisfiú jó matekból és elég jó angolból is (elsős kora óta heti 4-5 órában tanulta).
Előre is köszi az ötleteket :)
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?