Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Az EJG oldala megint megfeküdt, ugye?
Mondjuk, ha az ügyfélkapun vagy kire keresztül le lehetnek kérni az OH-tól, hogy felvették-e a gyereket, az sokkal megnyugtatóbb lenne mindenkinek. Arról nem is beszélve, hogy eleve küldhetnének automatikusan egy rövid levelet az előre megadott e-mailcímre, hogy hová vették fel a gyereket. Nem olyan bonyolult az, a felsőoktatásban már vagy tíz éve működik.
Sziazstok! A győri Baksa (volt Krúdy) is kitette a végleges felvételi listát a honlapjára! Sok sikert Mindenkinek! :)
És a sulik sem kötelesek a honlapjukra feltenni. Szerencsére sokan mégis követik ezt a gyakorlatot.
Az OH-n nem lesznek fent a listák.
Az oktatas.hu-n nincsenek fenn az eredmények? Csak a sulik honlapján?
Látom, 14 ( csak még a felvizsga-s táblázatban volt 28 írva)
Köszönöm az infót, nagyon hasznos volt...
Hajrá Reges, én is szurkolok akkor a második helynek, hogy az összejöjjön! (az mi az?)
Az érthető, kevesebben tanulnak németet általánosban, kevesebben jelentkeznek haladóra. Mi kezdőbe vagyunk érdekeltek, de végeredményben ez is emelt, heti 6 német.
Természettudományra idén is 28 főt vesznek fel?
Berzevicy közgazdasági technikumba durván megemelkedtek a pontszámok tavalyihoz képest. Angol kéttanra tavaly 121,5-el, idén 133.5-el, angol NYEK-re tavaly 118 ponttal, idén 132 ponttal lehetett bemenni. Úgyhogy ez így nekünk nem is jött össze, a tavalyi fölött voltunk pár ponttal, de az idei pontszám alatt. Ez a jelenség 4-edikes korától történik a gyerekkel. Bár esetünkben menet közben rájöttem, hogy jobb lenne a második hely, úgyhogy a gyerek ugyan el van szontyolodva, magam viszont nem annyira, ha a 2. hely bejön. Úgyhogy most ennek szorkolok/-unk ;)
és az E5 honlapja még mindig nem elérhető....
Ez nem igaz, még OH honlapján megjelenő link esetén még nincs az intézményeknél a lista.
Ha az adott intézményben az arra jogosult tud/szeretne most vele foglalkozni, akkor ő most már letöltheti az iskolára vonatkozó adatokat és lehetősége/akarata/utasítása szerint megosztja a jelentkezőkkel.
Nem csak 6. és/vagy 8. osztályosok felvételije zajlik most a középiskolákban pld. az érettségizők lezárása/utolsó készülés az érettségire/ballagásra is- sok helyen rögtön kap/vállal új osztályt a végzős osztályfőnök. 😉
Értékeljük, hogy ilyen helyzetben is vannak intézmények, akik ezzel is a tőlük telhető legtöbbet megteszik. Nem egy iskolában egyetlen személy koordinál/adminisztrál egyszerre több mindent.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Meglett első helyen a Major német 6.o. :)
Két év múlva kezdődik minden elölről...
A 4000 a kezdő német 5000 a haladó. A haladónál van 87-ig rangsorolva.
szia, én az 5000-es emelt németet néztem. Ismerős gyerkőce várakozott ott :)
4000-es kódot nézed? Az én ideiglenesemben 123 van rangsorolva.
én eddig nagyon türelmes voltam, de most félek az utolsó percben elszakad a cérna, ha még sokáig tépázzák az idegeimet a várakozással.... :( :)
"A felvételre vonatkozó döntésről elektronikusan fogjuk Önöket értesíteni 2021. 04. 30-ig."
Ez szerintetek mit jelent: emailt vagy honlapot?
Talán az egyetlen iskola, akinek ilyen direkt kapcsolata van ezzel a fórummal.
Köszönjük.
Szerb Antal listák fent vannak!
A Szinyeis ideiglenes listán emelt német listán csak 87 sorszám van. A többi E.
Pont mostanra vetettem össze az ideiglenessel, és idén a 94., tavaly pedig a 74. Jelentős a különbség, látszik, hogy mindenki sok sulit írt be. Ja és a 45. volt a legalacsonyabb rangszámú, aki bekerült.
Szia,
Csak kíváncsiságból, idén hányadik volt az ideiglenes az utolsó felvett emelt németes?
A grat Pipacs71-nek szólt.
További ajánlott fórumok: