Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Köszönöm, á igen, bocs, olvastam korábban, csak nehéz megjegyezni a sokmindent. Én is gratulálok.
Mi brutált küzdöttünk, az itteniek végigkövették, de most 1 hónapra jegeltem magam, mert nem bírtam már ezzel a témával foglalkozni!
8 osztályos a mostani.
SZIG-ben 7es a másik gyermek, azért vagyok képben azzal a gimivel is.
Bocs, Szinyein nem változott a ponthatár, de megnőtt a rangsor 74ről 94-re.
Gratula a dobogóhoz, jobbnál jobbak vannak benne :)
Szia igen, 68 helyre.
A "nálunk a ponthatár alig emelkedett mit jelent"? 6.-ban?
Mi most örülünk, mert ez a helyezés mögöttünk van, és így megvan a dobogó_ Api - Berzsó - Laci !!!
Nincs elérhető adat :-(
Nekem ezt írja ki.
Bláthy lekérdezhető.
Budai Gimnázium kint van és a Katona József technikum is.
Tavaly az EJG.be nem kellett bemenni egyáltalán.
Emailben kiküldték és az ált sulis kiiratkozást is emailen kellett intézni.
És válaszolni az Eötvösnek, hogy megyünk-e:)
Igaz tavaly minden zárva volt, ehhez képest a sulik most nyitva vannak, de nem hiszem, hogy bármelyik suli szeretné, ha a szülők tömege menne be 1-1 papir miatt. Felesleges is..
Viszont ahogy megjelennek a sulik listai elindulnak az osztalycsoportok, a gyereknek érdemes szólni, hogy keresse(pl instán), 1-2 nap alatt mindenki megtalálhatja az osztályát barmelyik suliban.
Ezt ne hagyjak ki a gyerekek, nagyon izgalmas!! Úgy felrázta tavaly a sok kis szomorú nyomott nyolcadikas gyereket..
Lehet most más a helyzet mivel vissza tudnak menni a gyerekek nemsokára. De tavaly iszonyatos pörgés lett, elindultak a személyes találkozások az osztályokban, nagyon jó volt a nyár a gyerekeknek...
Remélem idén is ez lesz..
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?