Középiskolai felvételi (beszélgetés)
És még mennyi minden egyéb ügy intézésére sem jó az ügyfélkapu! :)
Szerintem akkor már inkább a Kréta-ban üzenhetnének...
Nagyon örülök, hogy sok viszontagság után elfogadhatóan alkalmas helyre jutott a srác. Aztán hajrá jövőre (ha még akkor is úgy gondoljátok).
Budapesten fog tanulni?
Köszi.
Csak tartanánk már ott :)
Mindenkinek gratulálok, aki ma jó hírt kapott! A többieknek mennek a drukkok ezerrel.
A végleges lista fent lesz a honlapon.
Aztán korábban be kellett menni a felvételi ajánlatot tartalmazó paksamétáért, és 10 napon belül az ajánlat A4-es lapjának alsó negyedének kitöltésével és visszavitelével, hogy el is fogadjátok. Dupla séta.
Igen, 200 a max, de az utolsók bekerülési pontjai már tavaly is "emelkedettek" voltak az előtti évekhez képest. Túl jó az iskolamarketing, meg több lett a gyerek ;)
A második - közben kiderül - megvan.
Gratulálok!
Az előbb még nem találtam semmit.
Hol nyitottad meg?
Bp. Árpád fennt van ha van itt érintett!
Nekünk sikerült :)))
Drukkolok a másodikhoz!
Nem semmi pontemelkedés. Ott ugye max vitt 50, max írt 100, max szóbeli 50, tehát 200 pont az összes?
Jogos felvetés.
Ki tudja, egyszer talán majd így is lesz.
Hurrá! Mi bent vagyunk a vágyott biosz szakra a VMG-ben!!!!
Ki lesz még 9C-s???
Vááááá, nekünk még egyik megjelölt iskola sem tette fel, idegtépő napunk lesz. Jellemzően mindegyik suli listájának közepe felé fellelhető a gyerkőc az ideiglenesben...
Szó mi szó, elég netzes bárhová is a bejutásunk, én már egy ideje stresszelek ezen de még talán van lehetőség ( ha nem sikerül sehová) a "második körre" úgyhogy ha esetleg láttok olyan sulit ahol nincs betöltve a létszámkeret ne tartsátok magatokba :D Köszi előre is !:)
Az OH-n (valaki korábban, fél 10 körül be is másolta a szöveget) középiskolai "jogosult" részére van egy link a rendszerre, ahonnan a magára vonatkozó adatokat lekérdezheti az iskola.
Nekik és az iskoláknak sem kötelező a honlapra kitenni.
Lehet, hogy lesz olyan iskola, ahol nem lesz fent a honlapon.
Idén (de már egy ideje) az elektronikus út a javasolt. Emailen/telefonon/honlapon (ott táblázat/lekérdezés) történhet, bár több iskola kért borítékot is...
Gondolj bele, csak a sok adat mérete, adatbiztonság- nem véletlenül lett több helyen csak lekérdezős rendszer.
Itt többen a Sashegyi Arany János gimi felvételi sorrendjével is "megküzdöttek", akkor országos szinten adatok.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?