Kötözködés (beszélgetés)
ez a műtét mar sok eve volt...25 eves voltam.,illetve az volt a második.
14 évesen mütöttek elöször, akko rcsak polip volt, de egy széken lekötöztek,es ugy operaltak, :DDD
esküszöm, meg az eszméletem is elvesztettem,nem tarott az 10 pertol tovabb, de azt a fajdalmat...ihhhaaajjjjj
gondoltam 25 evesen nagy marha léttemre, kibirom azt a 10 percet, jo el bactam,3 óra lett belöle, mert közben fedezték fel,hoyg az sinusomban meg ciszta van...
ha mán lúd...
brutalis volt, vésővel, meg kalapáccsal fúrtak lyukat az arccsontomon,es ott vettek ki a cisztat egeszbe kellett ugye kivenni...
hat a mai este az ugynezem hororrisztikusra sikerült...
:DDD
a derekam az is fáj, piszokul, az éjjel is kétszer arra ébredtem, hogy ugy fogja a görcs a fájós lábam, majd meg bolondultam..
de ez nem olyan görcs ám, mint a másik :D
de télleg, el nem engedi, me a gerincből jön,es le a balom ujjáig..
már fölhuztam a terdem az orromog, mire nagy nehezen elengedte..
és az a baj,hogy tavaly is igy kezdodott a serv., mikor lebénultam utana hetekre,,,.
szóval, kész vagyok, és még a ma este is...
nekem már műtötték az arcüregem, köszi szépen, 3 órás műtét volt, plusz 2 polip az orromban.
úgy üvöltöttem, mint a bengáli tigris, annyira fajt, ezt el se lehet mondani...
latszik,hogy hétvége van, sehol a senki, csak a mink vagyunk, és ez elég baj,hoyg én itt ülök:((
olvastam, hoyg Dancus is beteg.
hát nekem is arcüreg gyulladásom is van...remek érzés...
hát, azt mondta, de ki tudja ugy lesz e....
nem tudom,nem jót érzek
nem veszem le, most vettem fel, gyereket meg csutit nevelni,
ha visszajön, akko mit picsogsz, he?
modntam man, vesd mán le a nyakon bugyit:)
teee
csak bekukk, me szomoru vagyok, meg maganyos, meg bőghetnékem is van, és ideültem, terelni a gondolataimat...
de lassan megyek, es nekifekszem, keresek valamit a zajládában, habár megszoktam,hogy hétvégén szar a műsor, de van a gépen is film, majd csak lesz valami...
szia drága, a naplódban jártam....
és en is csak....azé ...
tudod....