Kötözködés (beszélgetés)
Ugye?....enyém....senkinek nem adom, de te nézheted!! :)))
Sziasztok...én nem mentem momncsival, becsomagolva sem voltam, ellenben jót játszottam a hetedikes gyerekekkel....nagyon njó volt és nagyon élveztük és nagyon jó lenne, ha még lehetne ilyet csinálni....ez már a tanárokon múlik. Szerintem többet ért, mint a pszichológus!!
Most délután meg volt jó nagy vihar, rövid ideig és jött szép szivárvány és lefényképeztem és a képen nézem, hogy dupla szivárvány volt.....megmutatom.
nézném, de nem engedsz be
sőőőt, már titokos naplóm is van:DD
engem aztán itt:((
nemhogy tetszik, hanem én már csinááltam is...tudod, nekem azért tűnt jó öteltnek, mert egyrészt be tudod álítani, hogy csak tagok olvashassák, másrészt oda tényleg csak az mehet, akit a tagok beengednek (elvileg a klubgazda, de nálunk demokrácia van...az van, amit én mondok:DD)...sajna már volt olyan, aki pl bejött a fórumra, mjad nemes egyszerűséggel lekurvázta az egyik tagot
Szijjasztok!
nem vesztünk ám el csak kcsit:D
na akko téged jól itt hagytak:))
mi a manó értelme van ezeknek a zárt cluboknak, neked tetszik?
nemm másztam...szép türelmesen vártam, nyakig becsomagolva...aztán elfogyott a türelem, kikukkantok, és mit látok? ugyanazt minde eddig:DD
héééééééé, mindenki elhuzott moncsival, vigyázz virágszálam látlak, hogy csak kuksolsz!:)))
most megy az rtl-en hogy csak a repcsik kevesebb mint fele szállt fel, most akkor?
nemá, mondta,hogy maradj a fenekeden, kimásztál?
tuti fönt van...engem meg jól itthagyott:((
jó reggelt, moncsi itt, ott, lent, fönt????
Jó utat Moncsi és ne izguljál, klassz lesz!!!
Én már voltam ott, majd keresd meg a lábacskám nyomait!!!!
Moncsika, te komolyan elmész????...hozol ugy pici ajit, nekünk....pici matadort, vagy pici bikát......vagy egy pici tengert!!......lécciiiii!
nemmmmmmmmmmmmmmmmm, énisénis, nem lehetne apát átküldeni hozzánk, én meg mennék veled, esküszöm egy szót sem szólok egész uton, lécccccciiiiiii
akkor nincs más hátra mit,hogy elköszönjek tőletek és nagyon fogtok hiányozni:-)))))))))))))))))))))))))
mos meg aszonták mehetel ahova akarsz, röpködhetsz
nem adják írtam ,hogy oldják meg!!!
a moncsi az nem isz, 20 éve
most mondták a tv-be, hogy visszaadják a lóvét, ha nem tudol menni, meg a reptér honlapján, naprakészek, az telefonos ügyfélszolg. meg perce kész, bár gondolom most ugysem lehet elérni őket
aha..akkor induljatok el gyalog....ha ideértek, nálunk kaphattok hamuban sült pogit, meg némi innikét!! :)
lehet, hogy hülye a kérdés, de Bécsből vagy másik reptérről nem tudtok menni? Ahol nincs ennyire zárlat?
hallom,hallom......gyerekek ha föntleszek isten az atyám sikítok egyet!
mennyé má, de gyorsan! hallod e!