Kötözködés (beszélgetés)
Még a reggeli teámat,- amit Csutka küldött- is csak most tudtam megionni!
Tegnap óta reggeltől estig vásárban vagyok, meg még holnap is!
Igazolás elfogadva....ugyebár???!!
:D
Mi ez a nagy csönd,fiatalok! sehol-senki?
Akkor megyek én is a boltba....
Gratulálok!Ez ám az ajándék!
Helló többiek is!
koszi szepen, hat remelem nem kell majd ilyen sokat fizetni, ujev utan sem, mert akkor nagyon nagy bajban leszunk...
igy se keves harmunknak, plusz a Martinnak,de neki muszaly a 47 eurot kifizetni.....maaaaaaaajd...
A Belügyminisztérium tervezete szerint az eddigi 22 500 helyett 39 ezer forintra növekedhet az útlevél azonnali kiállításának díja. A rendelet még véleményezés alatt áll, ha jóváhagyják, január 1-jén léphet hatályba.
Január elsejétől a magánútlevél soron kívüli, sürgősségi, valamint azonnali eljárásban történő kiállításáért 19 ezer, 29 ezer, illetve 39 ezer forint igazgatási szolgáltatási pótdíjat kellene fizetni - áll a Belügyminisztérium (BM) vonatkozó, egyelőre véleményezés alatt álló rendelettervezetében.
A Kormány.hu-n közzétett dokumentum szerint a megállapított igazgatási szolgáltatási pótdíjakat a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala pénztárába való készpénzbefizetéssel, vagy a hivatal Magyar Államkincstárnál vezetett keretszámlája javára történő átutalással, illetve készpénzbefizetéssel kell majd az eljárás megkezdése előtt igazoltan rendezni.
A tervezet szerint a rendelkezés január 1-jén lépne hatályba.
Jelenleg 7500 forintba kerül egy ötéves érvényességű útlevél kiállítása normál eljárásban, soron kívüli eljárásban 15 ezer, azonnali kiállítás esetén pedig 22 500 forintot kell fizetni.
koszi, de nekem most tenyleg pontos info kene,ami 100%
mert dec.20-an megyunk eskutetelre,es aztan be kene adni meg ujev elott, mert most csak 7500 forint, ha folemelik az arat...aztan harmunknak nagyon draga lesz:(
de viszont ujev elott sem hianyzik, mert itt a karacsonyi fozocske,stb...meg a szilveszteri,es penz szempontjabol nem lesz mindegy, hogy mennyi az annyi...
de azert koszi az infot.
hali
én úgy tudom hogy Ukrajnában lesz drágább januártól.
lanyok,lanyok....sziasztok:)
kene nekem s.o.s. infooooooooooooooo,
igaz e,hogy dragabb lesz az utlevel januar 1-tol??
tegnap valamit lattam, hallottam a tv-ben, de lekestem rola, igy nemtudom a pontos infot...
ha segitenetek...kosziiiiiiiiiiiiii
hellooooooooo
:D:D
hello, má megint be vagyunk pókhálósodva:))
mizu csajok, én nem merek kimenni mert a nádszál alkatommal elfúúú a szél:))))
Sziasztok!
Nah elküldtem a dolgozatomat;)Öcsit megetetem, leteszem aludni.Aztán ha nem alszom el mellette akkor jövök;)
Hali. Jó helyen járok?
Üres szoba, hideg van, kosz, bepisilt a macska.....nincs itt senkise?????
Gratulálok Csutikám, nagyon-nagyon!!!
♥♥♥
en is elbogtem magam, miutan letettem a telefont...
de meee is koltozott oreganyam Szegedro Horgosra???
o a hibas:)))
hogy en nem lettem ungarise, de maaaaaaaaaaaaaaaaaa vagyok :)))))))))))))))))
hp♥pezsgo♥
itt a baaaar valassza:) en fizetek:)))