Kötözködés (beszélgetés)
Hétfőn...szegény halálra unja magát. Van net, de nem használhatják, van tv, de nem nézhetik. Törit tanul unalmában...szerintem van egy enyhe agyrázkódása :-))
Jó csak vicc volt.Olyan klassz társalgó, meg játszószoba van, hatalmas tévével, meg külön számítőgépes szoba.....miért nem használhatják vajon? Tök hülyeség.
Miért van ennyire szar műsor szombat esténként a tv-ben?
Tegnap meg nem volt feleségek....utálom az egészet!
Nem tudom, mert kétfelé figyeltem....azonkívül, ha valami ilyen kínos dolgot hallok, én jövök zavarba és muszáj kimennem a konyhába!
De most inkább hoxáztam közbe....apa meg könnyesre röhögte magát az ágyon!!
Nincs mit nézni...nézzél engem!
Moncsi, honnan tudta tegnap, hogy kunncogtunk a paplan alatt? Mondtam, hogy változtasd el a hangod...de neeem...te neeem! Most lebuktunk...:-DDDDD
Nekem a gitáros!
De a kiscsajszik aranyosak voltak.
szőrös hát, mint a majom:DDDDDDDDD
szerintem a jódlis a befutó:DDDDDDDDDDd
Iiiiggen...basszus egyik ámulatból a másikba esem!!! Az a gitáros gyerek se volt egyszerű,,,de ez a dobos is!!
Jajj! Meg a sörivó! Magyar kuriózum....világszám!! Bakker....
Gyerekek!!!
Nézem a csillag születiket.....jééééézus!
Most gitározik valami állat és énekel. Hihetetlen...de nagy az isten állatkertje!!!
Júúújjjj!
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok, most már biztos hamar meg fog gyógyulni, ennyi jókívánság és varázslat hatására!!!
Ha hazajön, megmutatom neki mindet!!
Sziasztok
Remélem mielőbb jobban lesz Dani, sajnos előfordul, hogy ilyen esés után hetekig fáj a feje valakinek:(