Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Kötött valaki közületek felnőttképzési szerződést? Elvégezte a tanfolyamot vagy megszakította? Mik a tapasztalatok, hasznos volt, megérte? fórum

Kötött valaki közületek felnőttképzési szerződést? Elvégezte a tanfolyamot vagy megszakította? Mik a tapasztalatok, hasznos volt, megérte? (tudásbázis kérdés)

2010. szept. 5. 17:18

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat! Igazából arra is kíváncsi lennék, hogy kb. mennyibe kerül egy ilyen tanfolyam, és egyben vagy részletekben történt-e a finanszírozás. Az én konkrét esetemben is kérnék segítséget, tanácsokat, ha tudtok adni esetleg. (Indító kérdésként nem tudtam ilyen részleteket írni!)

Tavaly szeptemberben kötöttem a szerződést (szoftverüzemeltető - középfokú OKJ-s - tanfolyam ) és egy évet halasztottam, mert még nagyon kicsi volt a gyermekem (5 hónapos). Most kellene majd elkezdenem, de havi 18000 Ft lenne 10 hónapon keresztül, és jelenleg a finanszírozással a hiteleink miatt igen nagy gondban vagyok. A szerződés szerint, ha a szerződést felbontom a képzés kezdete előtt, az a segédanyag díjának vmint a tandíj 20 %-ának megfizetésével jár, ha a képzés ideje alatt mondom fel, akkor még nagyobb összeg a "bánatpénz" az Iskola felé. Szerintetek mit tehetek, mit tegyek ebben a helyzetben?

2010. szept. 5. 10:53
Irj egy privit benne vagyok megirom
4. dca7af89ee (válaszként erre: 1. - Beagita)
2010. szept. 5. 10:50
Igen, én Marketing és reklámügyintézőnek tanultam, korrektek voltak, kivéve, hogy nem volt gyakorlat:( Nem lehetett elhelyezkedni vele:( Maga a tanfolyam jó volt, részletes.
3. 204b456479 (válaszként erre: 1. - Beagita)
2010. szept. 5. 10:19
Én a TF-en jártam 2 éves felsőfokú szakképzésre fitness-testépítés edzőire, de félbe kellett hagynom, mert terhes lettem, így a gyakorlatot nem tudtam volna elvégezni. Amúgy hasznos volt nagyon az a kis idő, míg jártam, sok újat tanultam, és tanulni szerintem mindig megéri.
2010. szept. 5. 10:18

Munkaügyi központtal igen.

És imádtam - magát a tanfolyamot :) (igaz, elhelyezkedni gyakorlat nélkül tb. ügyitézőként képtelenség, de akkor is)

szerintem megérte :D

2010. szept. 5. 10:14
Kötött valaki közületek felnőttképzési szerződést? Elvégezte a tanfolyamot vagy megszakította? Mik a tapasztalatok, hasznos volt, megérte?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook