Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Remélem csak egy megfázás. Ilyen hülye időben nem is lenne csoda.
Holle anyónak nem szólt senki, hogy MARADJ OTTHON!?
Apam 2 napig nem mondta meg, hogy beteg home office-ban. De most lassan megnyugodok. 2-3 napnal laz mentes, "csak" faj minden izma.
Tenyleg a szuksegesert ment le, meg a "kihalt" helyen deszkazott.
az jó mert algopirint pont nem szedhetek,
rohadjon már meg ez a nyüves kis virus,
Csak nem!
Aztán ha igen, lehet nem is tudjuk meg, átmegy ennyivel.(így legyen)
Laptopon nem jött be,telefonon igen
Ezt láttam az este,Na de okosabb nem lettem.
Ha kellene,mit vegyek be,
Csak azt hogy mit ne.
Ausztria:3924 fertőzött, 21 halott.
😔😔😔😔😥😥😥😥
Csak nem kaptad el!
Én is tüsszögök,kapar a torkom. Ma lementem a boltba,szerdánkra nem voltam lent. Popsitörlőből csináltam maszkot,3 db ot raktam egymásra.
Kapar a torkom,orrom ,remélem nem kaptam el. Férjem is dolgozik. Bízom a szerencsénknek és elkerül minket..
Nagyon szeretném, hogy megússza, de dolgozik....
Nekünk már nem kell bemennünk, ha rendesen dolgozunk itthon...
Mindennek van mellékhatása. A nonszteroid gyulladascsökkentők a májat vágják tönkre, elég rövid idő alatt.
Úgy tűnik, a koronavirusból nem pár nap alatt lehet kigyógyulni, tehát a gyógyszereket is hosszabb ideig kell szedni.
Nincs kedvem visszahallgatni.
Azt mondta, amit Unom írt.
Elmondta, hogy miért veszélyes az algopyrin (fehérvérsejtek) és ezért nem is javasolja, majd azt, ha valaki nem szedhet paracetamolt akkor vegye be az algopyrint(inkább, mint az ibuprofent).
flektor nekünk is van itthon,de én még olyat nem vettem be,
Ádám kapta a migrénjére,
remélem nem lesz rá szükségem,hogy ki keljen próbálni,
Hallgasd vissza, hogy mit mondott!
Szegény!:(
Reméljük megússza és nem lesz ilyen gondotok!
Jaj, ne csináld már!
Egyébként a férjem gyógyszerezése nehéz.
Az algopyryntől, kalmopyrintől, clarextől, rubophentől kiütéses lesz. Volt még valami ízületi gyógyszer is, amitől szintén.
A patikus lázcsillapításra neki az Algoflexet javasolta...
Ellenoriztek oket.
Akiknek tudjak, hogy tilos a bemenetel, fel sem engedik. En pl. azert tudnek "haza"-jonni Angliaba, ahol elek meg dolgozok, mert papirom van rola. Aki hulye volt, hogy nem csinalta meg a bejelentest, es elutazott, most nem jon vissza.
Egy repuloteren amugy is minden adatot elkerhetnek, ellenorizhetnek. Most sokat kellett varni.
Nagy kaland... A repuloterek ilyenek. Varsz par orat, mert nem tudsz egy telefonszamot, a csomagodra, vagy mert csak.
Most akkor nem orulni kellene, hogy ellenoriznek?