Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Szeptember 15-én, nem?
Én ezt a dátumot hallottam;)
Eddig is voltak bulik. Nem kell a Balatonig menni. A viszonylag kellemetlen júniusi idő ellenére tele voltak az itteni tó környékén lévő parkok, vendéglátó egységek. Mégsem nőtt a betegek száma, sőt, már a 700 főt sem éri el összességében.
Élj úgy persze a lehetőségekhez képest, mintha nem lenne vírus. Ne ezzel foglalkozz, mert megöl pszichésen teljesen egy idő után.
Ezt most csupa jóindulatból írtam.
nos , elindultak a balatoni tömegbulik. Most várjunk. Ha tényleg annyira alacsony a fertőzöttszint, mint mondják, nem lesz semmi. Ha kummantottak, meg így jártunk.
oroszrulettezünk továbbra is idehaza
Húúú, már bőven.
Nagyon bízunk benne, hogy most minden rendben lesz. A nyugdíjig még 11 évet dolgoznia kellene, és hát jó lenne, ha az életminősége is rendben lenne.
Aztán lehet betette a zsebébe, hogy otthon majd kirakja, Te pedig mikor hazaért úgy ruhástól letámadtad... A papír pedig , ahogy rólatok lekerült a textil beesett az ágy alá. :)))
Persze az is lehet, hogy túl élénk a fantáziám. :)
Sajnos tegnap kifakadt a sebe, de kinyomkodták, fertőtlenítették, újra kötözték és azóta rendben van. Érzetre nagyon jól sikerült, egyformák a lábai, stb. Reméljük nem lesz semmi gond. Járkál, nem fáj neki:D
Ha jól tippelünk, akkor kedden vagy szerdán hazaengedik.
Köszi!
Hogy van? Sikerült?
Jobbulást kívánok neki!
Falvakra gondoltam. Pontosabban városból kifelé menésre.
Ahhoz tényleg lett volna néhány keresetlen szavam, ha júniusban kellett volna kezdeni a kerti szezont. Ilyenkor már egy csomó termény betakarításának van ideje.
A mi háziorvosunknál nincs ilyen, de az utcán kell várakozni, egyenként lehet bemenni időpontra, zárják az ajtót, és bemenés után kézfertőtlenítés.
Mondjuk azt a homloklázmérőt meg lehet cseszni 😀 meg a nyilatkozatot is.
Én az OOI-ben voltam, ott még az új betegeknek se lehetett csak úgy bármikor belépni a folyosóra. Kizárólag a dokik, napi 2 nővér és a műtősfiúk, de ők is maszkban. Nem volt zsibvásár, jövésmenés. Nekem kifejezetten megnyugtató volt a tudat. Kibírtam látogatás nélkül is, arra gondolva, hogy nagyobb valószínűséggel jutok minél előbb haza egészségesen.
Pont akkor oldották fel a tilalmat, mikor kiengedtek 😀
Sőt egy rendőr ismerősömtől kértem tanácsot, mert nekünk ugye jelenleg Komárom megyében van a tartózkodási helyünk, de az állandó lakcím Nógrád megyében van.
Ez az ismerős azt mondta, mivel mindkét helység szerepel a lakcím igazoló kártyámon, ezért hazautazhatom Nógrád megyébe. De egyéb esetben nem mehetnék.