Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Koreai sorozatok és Dél-Korea varázsa fórum

Koreai sorozatok és Dél-Korea varázsa (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Koreai sorozatok és Dél-Korea varázsa (Az én sztorim)

9. birebora (válaszként erre: 5. - Papája)
tegnap 04:17
Szerintem is.
tegnapelőtt 19:13

Dél-Korea a softpowert választotta. Gyengéd erő, kultúra, K-pop, meg kaja. A szodzsu egy óriási melléfogás, szerintem egy ihatalan vacak.A kaja viszont hihetetlen finom tud lenni.

A sorozatbaráton szoktam régebben nézni a filmjeiket. Vannak nagyon jók közöttük, persze nem szinkronizálják, de legalább aláírt, magyar szövegek vannak. Amerika tanulhat tőlük, mert ott egy kukásautóra való szemetet gyártanak havonta. Azt persze szinkronizálják.

A kedvenc szinésznőm Shin-min-ah, pl. a Tomorow width you-ban. De nagyon sok jó van, nagyon igényesek a filmjeikre.

7. babyapocakban (válaszként erre: 4. - L.luiselotte)
aug. 16. 19:05
Ugyanez a gondom, keleti emberekre arcvakságom van.
aug. 16. 14:42
Ohh mennyire imádtam a Crash Landing on You-t 😀
aug. 16. 14:21
15-20 éve , amikor megjelentek először ezek a sorozatok,akkor mindet megnéztem. Lenyűgözött a képi megjelenés. A színek, a ruhák, tájak, épületek mind különleges. A történetek és az akkori emberek élete nagyon megfogott és egyben félelmetes is volt. Elég volt egy rosszul kimondott szó és máris halál fia volt a szerencsétlen alattvaló. Később éppen e miatt nem néztem több filmet. Embertelen elnyomó diktatúrában éltek. Nagyon sajnáltam az embereket...
aug. 16. 10:36
a netflixen belekeztdtem néhányba, nem kis lettek volna rosszak, de élesben is botrányos az arcmemnóriám, nem tudtam egymástól megkülönböztetni a szereplőket, m égha normális nevük lett volna, akkor talán bevállalnék néhányat,
aug. 16. 09:58
Korábban minden sorozatot megnéztem. Ma már nem köt le egy sem.
aug. 16. 09:43
Nekem A Palota ékköve volt annak idején nagy élmény (Dzsángüm és társai). Pontosan ez fogott meg bennük, amit te is írsz. Talán ez volt az első dél-koreai sorozat Magyarországon. Emlékszem, sokan nézték olyanok is, akik különben soha nem néztek sorozatokat. Mert ez nem arról szólt, hogy sírnak, böfögnek meg üvöltöznek, és Judyról kiderül, hogy az apja első feleségének a második férje unokatestvérének a féltestvére, aki ezt csalt meg meg azt csalt meg, hanem szép, értékes történetek voltak, izgalmasak és szerethetőek. Úgyhogy meg tudom érteni, hogy megfogott ez a varázs.
aug. 16. 09:35
Mostanában nagyon megszerettem a koreai sorozatokat. Más hangulatuk van, mint a nyugati filmeknek és valahogy teljesen elvarázsolnak. Ezért kezdett el érdekelni maga Dél-Korea is.

Ugrás a teljes írásra: Koreai sorozatok és Dél-Korea varázsa

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook